Profiel > phpmylogon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Buddy Bgh

Buddy Bgh

25/01/2008 19:13:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben phpmylogon aan het uitbreiden.. Nu wil ik dat iedere gebruiker een eigen profiel heeft die zichbaar is voor iedereen. Ik krijg niets te zien in het profiel.. ik kan alleen een echo plaatsen met standaard tekst erin.

Nu heb ik in mijn ledenlijst.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
  echo '<a href=profiel.php?gebruikersnaam='.$obj->gebruikersnaam.'>';
of
echo "<td><a href='profiel.php?profiel=".$gebruikersnaam."'<b>".$gebruikersnaam."</b></a></td>";
?>


-----

Nu wil ik dus als ik op gebruiker "tester" klick het profiel van "tester" te zien krijgen.

Nu heb ik profiel.php aangemaakt >

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}

  $query = mysql_query($select);
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 09:45:45
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 17:39:00
Quote Anchor link
nog hulp nodig
 

31/01/2008 18:27:00
Quote Anchor link
Je voert op regel tien mysql_query uit met een variabele die op zichzelf al een mysql_query is...

Je moet daar dus even een goede query invoeren en daar ook even je foutafhandeling in orde maken...
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 19:33:00
Quote Anchor link
Dus >>>>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}

  #dit weg $query = mysql_query($select);
   hier nog query???
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
hier foutmelding..?
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 19:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}
  $rij = mysql_fetch_object($select);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 19:40:00
Quote Anchor link
Tja sorry voor mij is het allemaal nog vrij nieuw. Sta open voor suggesties

*edit: als ik op een naam druk in dit geval admin:
profiel.php?profiel=admin

krijg ik een blanco pagina
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:30:00
Quote Anchor link
wat moet er normaal komen dan?
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:44:00
Quote Anchor link
Uhm ik zou graag de gebruikersnaam etc van de gene die ik aanklik willen krijgen...

klein profiel..
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:45:00
Quote Anchor link
werkte het in het begin wel dan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:48:00
Quote Anchor link
nooit gewerkt.. dus daarom vraag ik hier hoe ik gegevens op kan halen van de persoon die bezocht word..
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>

probeer dit eens
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:58:00
Quote Anchor link
werkt nog niet... krijg blanco pagina
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['gebruikersnaam'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:08:00
Quote Anchor link
Ik begrijp echt niet waarom die hem niet pakt :/ dit is mijn ledenlijst:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
 $sql
= "SELECT naam,actief,id,gebruikersnaam FROM gebruikers ORDER BY naam ASC";
 $query = mysql_query($sql);
 while($rij = mysql_fetch_object($query)) {
  $naam = htmlspecialchars($rij->naam);
  $id = htmlspecialchars($rij->id);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $actief = htmlspecialchars($rij->actief);
  $list = mysql_fetch_assoc($sqllid);
  if($actief == 0) {
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><font color=\"gray\">".$naam."</font></td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
else{
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><a href='profiel.php?profiel=".$gebruikersnaam."'<b>".$gebruikersnaam."</b></a></td>";
   echo "<td>".$naam."</td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
 }

 ?>
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:10:00
Quote Anchor link
ik wel, jij gebruikt eerst ?profiel en dan moet je in het andere gedeelte ook doen $_GET['profiel'] en jij doet daar $_GET['gebruikersnaam']
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:17:00
Quote Anchor link
zo werkt het alsnog niet..?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:18:00
Quote Anchor link
dat moet werken
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:24:00
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:30:00
Quote Anchor link
dit dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset!($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo '<p>".$gebruikersnaam."</p>';
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden';
}


?>

anders snap ik er ook niks meer van hoor
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:41:00
Quote Anchor link
Nee nog steeds niet opgelost.. maar onwijs bedankt voor je tijd. Ik hoop dat er nog iemand anders naar kan kijken.
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo '<p>'.$gebruikersnaam.'</p>';
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden';
}


?>

die moet werken ik heb hem op mijn eigen server namelijk getest
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.