Profiel > phpmylogon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Buddy Bgh

Buddy Bgh

25/01/2008 19:13:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben phpmylogon aan het uitbreiden.. Nu wil ik dat iedere gebruiker een eigen profiel heeft die zichbaar is voor iedereen. Ik krijg niets te zien in het profiel.. ik kan alleen een echo plaatsen met standaard tekst erin.

Nu heb ik in mijn ledenlijst.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
  echo '<a href=profiel.php?gebruikersnaam='.$obj->gebruikersnaam.'>';
of
echo "<td><a href='profiel.php?profiel=".$gebruikersnaam."'<b>".$gebruikersnaam."</b></a></td>";
?>


-----

Nu wil ik dus als ik op gebruiker "tester" klick het profiel van "tester" te zien krijgen.

Nu heb ik profiel.php aangemaakt >

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}

  $query = mysql_query($select);
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
PHP hulp

PHP hulp

23/05/2024 06:24:09
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 17:39:00
Quote Anchor link
nog hulp nodig
 

31/01/2008 18:27:00
Quote Anchor link
Je voert op regel tien mysql_query uit met een variabele die op zichzelf al een mysql_query is...

Je moet daar dus even een goede query invoeren en daar ook even je foutafhandeling in orde maken...
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 19:33:00
Quote Anchor link
Dus >>>>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}

  #dit weg $query = mysql_query($select);
   hier nog query???
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
hier foutmelding..?
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 19:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}
  $rij = mysql_fetch_object($select);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 19:40:00
Quote Anchor link
Tja sorry voor mij is het allemaal nog vrij nieuw. Sta open voor suggesties

*edit: als ik op een naam druk in dit geval admin:
profiel.php?profiel=admin

krijg ik een blanco pagina
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:30:00
Quote Anchor link
wat moet er normaal komen dan?
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:44:00
Quote Anchor link
Uhm ik zou graag de gebruikersnaam etc van de gene die ik aanklik willen krijgen...

klein profiel..
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:45:00
Quote Anchor link
werkte het in het begin wel dan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:48:00
Quote Anchor link
nooit gewerkt.. dus daarom vraag ik hier hoe ik gegevens op kan halen van de persoon die bezocht word..
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>

probeer dit eens
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:58:00
Quote Anchor link
werkt nog niet... krijg blanco pagina
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['gebruikersnaam'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:08:00
Quote Anchor link
Ik begrijp echt niet waarom die hem niet pakt :/ dit is mijn ledenlijst:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
 $sql
= "SELECT naam,actief,id,gebruikersnaam FROM gebruikers ORDER BY naam ASC";
 $query = mysql_query($sql);
 while($rij = mysql_fetch_object($query)) {
  $naam = htmlspecialchars($rij->naam);
  $id = htmlspecialchars($rij->id);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $actief = htmlspecialchars($rij->actief);
  $list = mysql_fetch_assoc($sqllid);
  if($actief == 0) {
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><font color=\"gray\">".$naam."</font></td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
else{
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><a href='profiel.php?profiel=".$gebruikersnaam."'<b>".$gebruikersnaam."</b></a></td>";
   echo "<td>".$naam."</td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
 }

 ?>
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:10:00
Quote Anchor link
ik wel, jij gebruikt eerst ?profiel en dan moet je in het andere gedeelte ook doen $_GET['profiel'] en jij doet daar $_GET['gebruikersnaam']
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:17:00
Quote Anchor link
zo werkt het alsnog niet..?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:18:00
Quote Anchor link
dat moet werken
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:24:00
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:30:00
Quote Anchor link
dit dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset!($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo '<p>".$gebruikersnaam."</p>';
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden';
}


?>

anders snap ik er ook niks meer van hoor
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:41:00
Quote Anchor link
Nee nog steeds niet opgelost.. maar onwijs bedankt voor je tijd. Ik hoop dat er nog iemand anders naar kan kijken.
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo '<p>'.$gebruikersnaam.'</p>';
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden';
}


?>

die moet werken ik heb hem op mijn eigen server namelijk getest
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.