Programma ripper

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »
Remco

Remco

20/08/2006 14:31:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben een site aan het maken voor mijn voetbalteam. Ik wil daar het programma en de stand enz. plaatsen. Een standen ripper heb ik al.
Maar nu heb ik eigenlijk nog een programma ripper nodig. En aangezien ik niet goed ben in php en in bron codes ontrafelen zou dat mij in ieder geval niet lukken.
Zou iemand mij kunnen helpen?
Diegene die het script maakt en die een site heeft krijgt een link/banner op de website.

Alvast bedankt namens het team JVM A2
Remco
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 10:27:01
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/08/2006 14:34:00
Quote Anchor link
Wat zou die programma-ripper precies moeten doen? Een deel van een andere pagina uitlezen?
 
Remco

Remco

20/08/2006 14:36:00
Quote Anchor link
klik

Das de link. Daar staat op die pagina programma. Die informatie zou hij af moeten lezen en plaatsen op mijn site.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/08/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Bedoel je dit:

Afbeelding
 
Remco

Remco

20/08/2006 14:41:00
Quote Anchor link
juist ja. en dat zou hij moeten vertalen op de site
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco
 
Remco

Remco

20/08/2006 15:04:00
Quote Anchor link
ik hoet hem zo snel mogelijk eigenlijk hebben omdat de competitie 2 september weer begint
 
- SanThe -

- SanThe -

20/08/2006 15:09:00
Quote Anchor link
Remco:
ik hoet hem zo snel mogelijk eigenlijk hebben omdat de competitie 2 september weer begint

* Bumpen * doen we hier pas na 24 uur.

En als ik zo Jan zijn laatste reactie zie, heb ik het idee dat ie er mee bezig is. Dus een beetje geduld zou geen kwaad kunnen.

Als je haast hebt moet je geld hebben.:P
 
Niek s

niek s

20/08/2006 15:13:00
Quote Anchor link
SanThe:
. Dus een beetje geduld zou geen kwaad kunnen.

Als je haast hebt moet je geld hebben.:P


whahaha, SanThe tog :p
lol
enne, wat moet er gebeurden mte die gegevens? in jou database komen ofzo?
 
Remco

Remco

20/08/2006 15:29:00
Quote Anchor link
hij moet ze gewoon plaatsen op de site. dus eigenlijk van de knvb lezen en plaatsen op de site.

@ SanThe Ik ben nog niet hier dus ik weet dat niet of hij het doet. is ook ergens anders en die doet het niet terwijl hij zei van wel
 
- -

- -

20/08/2006 15:35:00
Quote Anchor link
Mmm, als het klaar is Jan, heb ik ook wel interesse! =D
 
- SanThe -

- SanThe -

20/08/2006 15:51:00
Quote Anchor link
Even duidelijk zijn:
Ik heb niet gezegd dat Jan er mee bezig is, maar dat ik het idee heb dat Jan er mee bezig is.
En dat is niet hetzelfde.
 
- -

- -

20/08/2006 16:01:00
Quote Anchor link
@SanThe: Okee, okee =P

@Jan: Mocht je er mee bezig zijn, ik heb er ook wel interesse in =D
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/08/2006 16:18:00
Quote Anchor link
Ik zit even op zondagmiddagvisite bij mijn vader. Ik beloof dat ik vanavond iets zal maken, okee?
 
Remco

Remco

20/08/2006 16:44:00
Quote Anchor link
is goed, en bedankt alvast voor de genomen moeite
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/08/2006 20:17:00
Quote Anchor link
Ik heb net even een uurtje zitten knoeien. Het is nog niet af, maar ik ga nu even iets anders doen.

Voorlopige code
Voorlopige werkpagina
 
Remco

Remco

20/08/2006 20:19:00
Quote Anchor link
Dus als je ddie voorlopige code op je site plaatst zou hij het groten deels moeten doen?
Alvast bedankt voor de genomen moeite.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/08/2006 20:25:00
Quote Anchor link
Jan is de grootste lieverd van het PHPhulp forum. Staat altijd voor iedereen klaar en geeft je zijn vrije tijd voor niets. Als dit is geen compliment verdiend dan weet ik het niet meer.

Jan je bent een KANJER ^_ -
 
Remco

Remco

20/08/2006 20:39:00
Quote Anchor link
Lissy je hebt gelijk. hij is echt een kanjer dat hij andere webmaster probeert te helpen zodat zij hun site ook mooi in orde heeft
 
Niek s

niek s

21/08/2006 18:21:00
Quote Anchor link
we moeten jan is een keer in het zonnetje zetten =D

serieus, jan: u bent egt rlxt bezig! en nog maals bedankt dat u hier iedereen helpt, en nog maals bedankt voor alle keren dat u mij heeft geholpen!
 
Hipska BE

Hipska BE

21/08/2006 19:43:00
Quote Anchor link
zou dit script hier ook niet wat zijn,

ik gebruik het ook op mijn site
Edit:
de link is ook handig ;-)
http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/492/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hipska BE
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.