Push notifications

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 16:23:04
Quote Anchor link
Iemand ervaring met het versturen van push berichten naar Android en iOS apps? Ik ben op zoek naar een systeem om gesegmenteerd mee te kunnen versturen, nu heb ik alleen de mogelijkheid om naar iedereen te versturen.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:43:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 16:32:47
Quote Anchor link
Met PHP?

In dat geval weet ik dat de notificatie-app Pushover een API beschikbaar heeft.
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 16:38:36
Quote Anchor link
Volgens mij is die service niet geschikt voor apps, maar voor websites en andere webservices.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

26/07/2014 19:55:04
Quote Anchor link
Heb je de website al bekeken?

Quote:
Pushover
Simple Notifications

Pushover makes it easy to get real-time notifications on your Android device, iPhone, iPad, and Desktop.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 19:58:32
Quote Anchor link
Misschien kan je wat meer concreets vertellen over wat je precies wilt?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 20:27:45
Quote Anchor link
@nick ik heb pushover afgelopen week getest, zover ik kan zien bieden zij een extra service bovenop een website. Je moet een app van hun kopen om push berichten op je telefoon te krijgen. Het is dit geen integratie zoals pushwoosh of urban airship. Kijk maar bij de voorbeelden, hier zie je geen apps staan alleen websites (cms-en) en webservices.

@aar ik ben een app aan het bouwen waarin de gebruiker een profiel aanmaakt. Vervolgens wil ik gebruikers op leeftijd, geslacht, whatever berichten kunnen sturen. Er moet dus een link kunnen worden gelegd tussen het profiel en de te versturen berichten.

Toevoeging op 26/07/2014 21:40:46:

iOS: https://github.com/manifestinteractive/easyapns
Amdroid: http://www.androidhive.info/2012/10/android-push-notifications-using-google-cloud-messaging-gcm-php-and-mysql/

Ziet er eenvoudig uit, of dat in de praktijk ook is, zal nog moeten blijken. Een interface-je zal ook niet misstaan.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:23:49
Quote Anchor link
Bouw je een native app voor de genoemde platformen, of een zogenaamde hybride app?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:25:16
Quote Anchor link
Phonegap. Wiezo?
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:28:31
Quote Anchor link
Dus een hybride app :D ..... Heb je al gekeken naar https://github.com/phonegap-build/PushPlugin ?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:29:53
Quote Anchor link
Ja, maar dan moet je wel iets hebben om te verzenden, vandaar mijn post ;)
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:45:44
Quote Anchor link
Quote:
Ja, maar dan moet je wel iets hebben om te verzenden


Hoe bedoel je? Wat wil jij bereiken? Wanneer wil je wat verzenden?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:47:31
Quote Anchor link
Lees even de rest zou ik zeggen.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:52:07
Quote Anchor link
Laat maar..... de genoemde plugin kan wat hetgeen jij hier in je vraagstelling omschrijft, vandaar mijn vraag.

Voorbeeldje:
gebruiker meld zich aan -> notification: hallo [naam], welkom terug
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:55:56
Quote Anchor link
Klopt, maar dan nog moeten de berichten verzonden worden. "If you're not up to building and maintaining your own intermediary push server, there are a number of commercial push services out there which support both APNS and GCM."

Kan me vergissen, maar deze plugin is alleen voor ontvangen, een plugin verstuurt sowieso niks.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 23:12:00
Quote Anchor link
Ok, dan heb ik je verkeerd begrepen.

Ik ging ervan uit dat je de berichten wilde ontvangen in de apps, waarbij ik ervan uitging dat je het verzenden al geregeld had.
Het verzenden van push notifications is op talloze manieren uit te voeren, via een commerciële oplossing of er zelf 1 maken.

Heb je bv al naar http://www.pushwoosh.com gekeken?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 23:20:15
Quote Anchor link
Gaf deze zin het niet weg? ;) "k ben op zoek naar een systeem om gesegmenteerd mee te kunnen versturen"

Nadeel van pushwoosh en dergelijke services zijn dat ze best wat geld kosten en weinig flexibel zijn. Ik zoek een manier waarbij ik letterlijk een query op m'n database kan draaien en vervolgens naar dat resultaat kan sturen. Bij bijv pushwoosh kun je tags gebruiken (waarvan ik het precieze gebruik overigens nog niet helder heb) waar je vervolgens naar kunt sturen. Voor 50 € pm heb je 3 tags en voor 250 € slechts 10, terwijl ik verschillende 10-tallen tags kan bedenken voor de app die ik ga bouwen. De kosten van een dergelijke service zijn dus al snel duurder dan de ontwikkeling van een eigen service waarbij je dus een stuk flexibeler bent.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 23:35:18
Quote Anchor link
Niet goed gelezen :D

Makkelijkste oplossing is via curl of stream verbinding te maken met apn, gcm, etc. en een json payload te verzenden.
Gewijzigd op 26/07/2014 23:46:16 door Local Dev
 
Veur Heur

Veur Heur

27/07/2014 10:30:33
Quote Anchor link
Heb je voorbeelden, buiten de genoemde projecten?
 
Local Dev

Local Dev

27/07/2014 15:25:31
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
/**
 * Voorbeeldje voor apns
 */


$host = '';
$port = '';
$cert = '';

$msg = 'Hello [name]';

$payload['aps'] = [
    'alert' => $msg,
    'badge' => 1,
    'sound' => 'default'
];

$payload = json_encode($payload);

$streamContext = stream_context_create();
stream_context_set_option($streamContext, 'ssl', 'local_cert', $cert);

$apns = stream_socket_client(
    'ssl://' . $host . ':' . $port,
    $error,
    $errorString,
    2,
    STREAM_CLIENT_CONNECT,
    $streamContext
);

/**
 * Haal alle iOS apperaten op uit bv een database.
 */

$deviceTokens = [];

foreach ($deviceTokens as $deviceToken) {
    $apnsMessage = chr(0) . chr(0) . chr(32) . pack('H*', str_replace(' ', '', $deviceToken)) . chr(0) . chr(strlen($payload)) . $payload;
    fwrite($apns, $apnsMessage);
}


socket_close($apns);
fclose($apns);
?>


Of je kan gebruik maken van de volgende ZF2 Services:
Apns:
packagist: https://packagist.org/packages/zendframework/zendservice-apple-apns
code: https://github.com/zendframework/ZendService_Apple_Apns
docs: http://zf2.readthedocs.org/en/latest/modules/zendservice.apple.apns.html

Gcm:
packagist: https://packagist.org/packages/zendframework/zendservice-google-gcm
code: https://github.com/zendframework/ZendService_Google_Gcm
docs: http://zf2.readthedocs.org/en/latest/modules/zendservice.google.gcm.html
 
Veur Heur

Veur Heur

27/07/2014 19:56:36
Quote Anchor link
Dank u.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.