Query inelkaar draaien?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »
Jason de Ridder

Jason de Ridder

07/05/2007 21:46:00
Quote Anchor link
Ik ben lekker bezig vandaag!
Maar weet iemand hoe ik deze drie querys in zo kan opbouwen dat ik maar één query uitvoer?
$messageID word ingevoerd bij de functie deleteMessage($messageID);
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$sql
= "SELECT
            reply_id
        FROM
        reply
        JOIN
            connect_bericht_reply
        JOIN
        berichten
            WHERE
        bericht_id = "
.$messageID;
                
        "DELETE FROM
        connect_bericht_reply,
        reply
            WHERE
        reply_id = "
;//uitkomst query 1
            
            "DELETE FROM
        connect_bericht_profiel,
        connect_bericht_catogorie,
        berichten
        WHERE bericht_id = "
.$messageID;
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 14:22:37
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

07/05/2007 22:11:00
Quote Anchor link
DELETE FROM
connect_bericht_profiel,
connect_bericht_catogorie,
berichten,
connect_bericht_reply,
reply
WHERE
bericht_id = ".$messageID."
AND

strax verder

@Jason welke tabellen heb je?? Ik snap niet wat je met die 3 queries doet
 
Peter Somhorst

Peter Somhorst

07/05/2007 22:21:00
Quote Anchor link
Kun je geen gebruik maken van UNION? Ik weet niet precies hoe dat werkt, maar volgens mij is het idee dat je daarmee dit soort geintjes uit kan halen.

http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/union.html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
SELECT
  reply.reply_id AS uitkomst
FROM
  reply
LEFT JOIN // Aangezien je iets uit de eerste tabel wil hebben moet je left join toepassen
  connect_bericht_reply
LEFT JOIN // IDEM
  berichten
WHERE
  berichten.bericht_id = ".$messageID."
        
UNION
      
DELETE FROM
  connect_bericht_reply,
  reply
WHERE
  reply_id = uitkomst
 
UNION
  
DELETE FROM
  connect_bericht_profiel,
  connect_bericht_catogorie,
  berichten
WHERE
  bericht_id = ".$messageID;


Ik weet niet offie zo helemaal klopt, maar ik hoop date je er wat mee kunt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Peter Somhorst
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

07/05/2007 22:24:00
Quote Anchor link
UNION is volgens mij voor SELECT
de query is wel mogelijk we moeten alleen de juiste velden en tabellen weten.

Dit kan in PGSQL trouwens met een RULE iets van CASCADE delete en je er in een keer vanaf (spreekt namens Frank :))
 
Peter Somhorst

Peter Somhorst

07/05/2007 22:26:00
Quote Anchor link
Ik vrees dat er hier niet met PGSQL (wat het ook moge zijn ;-) wordt gewerkt, maar met het oude vertrouwde simpelen MySQL.

Ik heb union nog nooit gebruikt, dus ik zou niet weten hoe het wat...
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

07/05/2007 22:30:00
Quote Anchor link
SELECT ...
UNION [ALL | DISTINCT] SELECT ...
[UNION [ALL | DISTINCT] SELECT ...]

Komt zo uit jouw link
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

07/05/2007 22:54:00
Quote Anchor link
Ja kan ik idd doen, maar aangezien er nu dan zoveel aan veranderd moet worden is het vrij lastig.

Ik gebruik MySQL idd, maar met de InnoDB engine, die werkt ook met Cascade etc...
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/05/2007 08:46:00
Quote Anchor link
@Jason geef eens duidelijk aan wat gedelete moet worden en uit welke tabellen
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

08/05/2007 17:06:00
Quote Anchor link
Ik wil een uit Bericht verwijderen uit de tabel berichten
Ik wil alles replys verwijderen uit de tabel reply
Die gekoppelt zijn aan het bericht. Deze staan in de koppeltabel connect_bericht_reply. Ook wil ik dat het bericht dat ik verwijderen uit de koppeltabel connect_bericht_profiel en uit de koppeltabel connect_bericht_catogorie.

Issie zo clear?
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

08/05/2007 17:52:00
Quote Anchor link
Maar dit is toch juist iets dat je volledig door je database laat uitvoeren? Hier hoef jij helemaal geen queries voor te schrijven, mits je relaties maar OK zijn:

Lees http://www.phphulp.nl/php/tutorials/3/274/504/ en volgende hoofdstukken eens door, want volgens mij denk je de verkeerde kant op.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

08/05/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Ik heb toch maar even geprobeert met CASCADE.
Graag zou ik even willen dat iemand er naar kijkt, maar de SQL is nogal groot.
Ik post het maar dan zie ik vanzelf wel of iemand zin heeft om er naar te kijken (A)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.10.0.2
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Generatie Tijd: 08 Mei 2007 om 18:50
-- Server versie: 5.0.37
-- PHP Versie: 5.2.1

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

--
-- Database: `theaterisleuk_n`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `berichten`
--

CREATE TABLE `berichten` (
  `bericht_id` int(11) NOT NULL auto_increment,
  `bericht_titel` varchar(20) collate utf8_bin NOT NULL,
  `bericht_body` blob NOT NULL,
  `bericht_aangemaakt` datetime NOT NULL,
  `bericht_aangepast` datetime NOT NULL,
  `bericht_zichtbaar` int(1) NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`bericht_id`),
  KEY `bericht_titel` (`bericht_titel`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `berichten`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `block_ip`
--

CREATE TABLE `block_ip` (
  `ip_id` int(4) NOT NULL auto_increment,
  `ip_ip` varchar(15) NOT NULL default '000.000.000.000',
  PRIMARY KEY  (`ip_id`),
  KEY `ip_ip` (`ip_ip`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `block_ip`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `catogorieen`
--

CREATE TABLE `catogorieen` (
  `catogorie_id` int(1) NOT NULL auto_increment,
  `catogorie_naam` varchar(15) collate utf8_bin NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`catogorie_id`),
  KEY `catogorie_naam` (`catogorie_naam`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `catogorieen`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_bericht_reply`
--

CREATE TABLE `connect_bericht_reply` (
  `bericht_id` int(11) NOT NULL,
  `reply_id` int(11) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`bericht_id`),
  KEY `reply_id` (`reply_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_bericht_reply`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_catogorie_bericht`
--

CREATE TABLE `connect_catogorie_bericht` (
  `catogorie_id` int(1) NOT NULL,
  `bericht_id` int(11) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`catogorie_id`),
  KEY `bericht_id` (`bericht_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_catogorie_bericht`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_groep_profiel`
--

CREATE TABLE `connect_groep_profiel` (
  `profiel_id` int(4) NOT NULL,
  `groep_id` int(4) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`profiel_id`),
  KEY `groep_id` (`groep_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_groep_profiel`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_profiel_bericht`
--

CREATE TABLE `connect_profiel_bericht` (
  `profiel_id` int(4) NOT NULL,
  `bericht_id` int(11) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`profiel_id`),
  KEY `bericht_id` (`bericht_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_profiel_bericht`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `connect_reply_profiel`
--

CREATE TABLE `connect_reply_profiel` (
  `reply_id` int(11) NOT NULL,
  `profiel_id` int(4) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`reply_id`),
  KEY `profiel_id` (`profiel_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `connect_reply_profiel`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `groepen`
--

CREATE TABLE `groepen` (
  `groep_id` int(1) NOT NULL auto_increment,
  `groep_naam` varchar(12) collate utf8_bin NOT NULL,
  `groep_rechten` int(1) NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`groep_id`),
  KEY `groep_naam` (`groep_naam`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `groepen`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `profielen`
--

CREATE TABLE `profielen` (
  `profiel_id` int(4) NOT NULL auto_increment,
  `profiel_gebruikersnaam` varchar(12) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_wachtwoord` varchar(32) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_naam` varchar(25) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_email` varchar(75) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_ip` varchar(15) collate utf8_bin NOT NULL default '000.000.000.000',
  `profiel_aangemeld` datetime NOT NULL,
  `profiel_aangepast` datetime NOT NULL,
  `profiel_activatiecode` varchar(20) collate utf8_bin NOT NULL,
  `profiel_geactiveerd` tinyint(1) NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`profiel_id`),
  KEY `profiel_naam` (`profiel_naam`),
  KEY `profiel_gebruikersnaam` (`profiel_gebruikersnaam`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `profielen`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `reply`
--

CREATE TABLE `reply` (
  `reply_id` int(11) NOT NULL auto_increment,
  `reply_bericht` blob NOT NULL,
  `reply_aangemaakt` datetime NOT NULL,
  `reply_aangepast` datetime NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`reply_id`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `reply`
--


--
-- Beperkingen voor gedumpte tabellen
--

--
-- Beperkingen voor tabel `berichten`
--
ALTER TABLE `berichten`
  ADD CONSTRAINT `berichten_ibfk_1` FOREIGN KEY (`bericht_id`) REFERENCES `connect_bericht_reply` (`bericht_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `catogorieen`
--
ALTER TABLE `catogorieen`
  ADD CONSTRAINT `catogorieen_ibfk_1` FOREIGN KEY (`catogorie_id`) REFERENCES `connect_catogorie_bericht` (`catogorie_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_bericht_reply`
--
ALTER TABLE `connect_bericht_reply`
  ADD CONSTRAINT `connect_bericht_reply_ibfk_6` FOREIGN KEY (`reply_id`) REFERENCES `reply` (`reply_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_bericht_reply_ibfk_5` FOREIGN KEY (`bericht_id`) REFERENCES `berichten` (`bericht_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_catogorie_bericht`
--
ALTER TABLE `connect_catogorie_bericht`
  ADD CONSTRAINT `connect_catogorie_bericht_ibfk_2` FOREIGN KEY (`bericht_id`) REFERENCES `berichten` (`bericht_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_catogorie_bericht_ibfk_1` FOREIGN KEY (`catogorie_id`) REFERENCES `catogorieen` (`catogorie_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_groep_profiel`
--
ALTER TABLE `connect_groep_profiel`
  ADD CONSTRAINT `connect_groep_profiel_ibfk_3` FOREIGN KEY (`profiel_id`) REFERENCES `profielen` (`profiel_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_groep_profiel_ibfk_2` FOREIGN KEY (`groep_id`) REFERENCES `groepen` (`groep_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_profiel_bericht`
--
ALTER TABLE `connect_profiel_bericht`
  ADD CONSTRAINT `connect_profiel_bericht_ibfk_2` FOREIGN KEY (`bericht_id`) REFERENCES `berichten` (`bericht_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_profiel_bericht_ibfk_1` FOREIGN KEY (`profiel_id`) REFERENCES `profielen` (`profiel_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `connect_reply_profiel`
--
ALTER TABLE `connect_reply_profiel`
  ADD CONSTRAINT `connect_reply_profiel_ibfk_2` FOREIGN KEY (`profiel_id`) REFERENCES `profielen` (`profiel_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE,
  ADD CONSTRAINT `connect_reply_profiel_ibfk_1` FOREIGN KEY (`reply_id`) REFERENCES `reply` (`reply_id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `groepen`
--
ALTER TABLE `groepen`
  ADD CONSTRAINT `groepen_ibfk_1` FOREIGN KEY (`groep_id`) REFERENCES `connect_groep_profiel` (`groep_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `profielen`
--
ALTER TABLE `profielen`
  ADD CONSTRAINT `profielen_ibfk_1` FOREIGN KEY (`profiel_id`) REFERENCES `connect_profiel_bericht` (`profiel_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;

--
-- Beperkingen voor tabel `reply`
--
ALTER TABLE `reply`
  ADD CONSTRAINT `reply_ibfk_1` FOREIGN KEY (`reply_id`) REFERENCES `connect_reply_profiel` (`reply_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.