Query levert maar 1 record.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Harry H Arends

Harry H Arends

17/07/2017 19:50:07
Quote Anchor link
Binnen mijn script gebruik ik deze sql opdracht om alle regels uit een tabel te lezen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$sqlCombination
= "
    SELECT person.*, horse.*, 2010Combination.*
    FROM FEIPerson AS person
    INNER
            JOIN 2010Combination ON person.fei_id = 2010Combination.personFEIid
    INNER
            JOIN FEIHorse horse ON horse.fei_id = 2010Combination.horseFEIid
    GROUP
            BY 2010Combination.personFEIid
    ORDER
            BY person.competing_for_country, 2010Combination.compNumber ASC"
;
?>

En dit is het stukje script dat ik gebruik om o.a. het aantal regels te weten te komen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$Result
= mysqli_query($dblink, $sqlCombination);
if(!$Result) {
    $html = 'There is een error opening table for listing Combinations; '.mysqli_error();
    $pdf->writeHTML($html, true, false, true, false, ' ');
    }

$numberCombination = mysqli_affected_rows($dblink);
?>

In $numberCombination komt dan het aantal regels te staan, echter deze waarde is foutief.
Kijkend met PHPMYADMIN op de webserver staan in de tabel 3 regels terwijl de waarde in $numberCombination 1 is.
Waar kan dit verschil vandaan komen aangezien ik geen enkele WHERE clausule in de sql opdracht heb staan.

Harry
Gewijzigd op 17/07/2017 19:51:43 door Harry H Arends
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 21:42:56
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/07/2017 19:58:07
Quote Anchor link
Het enige wat ik me kan denken is dat er niet gefetched word, en dan wordt er een enkel record gebruikt.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

17/07/2017 20:53:55
Quote Anchor link
Je moet mysqli_num_rows hebben, je wilt immers het aantal records weten en niet het aantal records dat geraakt is door een DELETE of UPDATE. Overigens klopt je GROUP BY ook niet. In een GROUP BY dien je ALLE velden te noemen die geen deel zijn van een aggregate.
Gewijzigd op 17/07/2017 20:55:01 door Ben van Velzen
 
Harry H Arends

Harry H Arends

18/07/2017 12:27:53
Quote Anchor link
Ik zal voor de duidelijkheid het gehele script plaatsen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
<?php
$sqlCombination
= "
    SELECT person.*, horse.*, 2010Combination.*
    FROM FEIPerson AS person
    INNER
            JOIN 2010Combination ON person.fei_id = 2010Combination.personFEIid
    INNER
            JOIN FEIHorse horse ON horse.fei_id = 2010Combination.horseFEIid
    GROUP
            BY 2010Combination.personFEIid
    ORDER
            BY person.competing_for_country, 2010Combination.compNumber ASC"
;

$Result = mysqli_query($dblink, $sqlCombination);
if(!$Result) {
    $html = 'There is een error opening table for listing Combinations; '.mysqli_error();
    $pdf->writeHTML($html, true, false, true, false, ' ');
    }

$numberCombination = mysqli_affected_rows($dblink);

    if(!$result || ($numberCombination < 0)) {        }
    elseif($numberCombination > 0) {
        for($i=0; $i<$numberCombination; $i++) {
            $Row = mysqli_fetch_assoc($Result);
            
            $pdf->SetFont('arialunicid0', '', 9);
            $pdf->SetFont('helvetica', '', 9);
                
            if($riderNF != $Row['competing_for_country']) {
                $sqlCountry = "SELECT e_country FROM country WHERE ISO_A3 = '".$Row['competing_for_country']."'";
        
                if (!(@ $resultCountry = mysqli_query($dblink, $sqlCountry))) {
                    $html = 'There was an error running your query: '.mysqli_error($dblink);
                    $pdf->writeHTML($html, true, false, true, false, ' ');
                    }

                
//                $country_name  = mysqli_result($resultCountry, 0, e_country);// Vervangen door onderstaande regel
                $country_name = mysqli_fetch_assoc($resultCountry);

$tbl = 'T E S T';
$report = ' Groom-Accomodation';
                    $html = '<br /><br />'.$Row['e_country'].'  <font size="+4"><b>'.$numberCombination.'</b></font> ('.$Row['competing_for_country'].')<br />
                             <table cellspacing="0" cellpadding="0" border="1" width="100%">
                                <tr>
                                    <th width="18"> </th>
                                    <th width="175">Rider</th>
                                    <!--th width="210">Horse</th--><!-- In 2015 vervallen -->
                                    <th width="75">Bad Boekelo</th>
                                    <th width="50">Caravan</th>
                                    <th width="175">Groom</th>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>'
.$Row['stableNumber'].'</td>
                                    <td>'
.$Row['stayHorseBox'].'</td>
                                    <td>'
.$Row['nameGroom'].'</td>
                                    <td>'
.$Row['genderGroom'].'</td>
                                    <td>'
.$Row['caravanNumber'].'</td>
                                </tr>
                            </table>'
;
            }
        }
    }
        
?>
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

18/07/2017 12:33:53
Quote Anchor link
Je gebruikt $Result met beginhoofdletter op regel 14 naast $result in kleine letters op regel 21.
Kies één vaste vorm, zodat je die vergissing nooit kunt maken.
 
Ivo P

Ivo P

18/07/2017 12:49:27
Quote Anchor link
SELECT *
in combinatie met GROUP BY is eigenlijk altijd fout.

Ok. Niet per se, omdat in de situatie dat je weet welke kolommen er vanuit dat * komen, en je vervolgens al die kolommen in group by gooit, het toch goed gaat. Maar omdat iemand die dat snapt geen SELECT * had gebruikt.

Dat gezegd hebbend:
GROUP BY heeft helemaal niets te zoeken in deze query.
Ik zie namelijk geen aggregatie functie, zoals SUM() of COUNT() in je query staan. Dus wat valt er te groupen? Klinkt meer als een misbruik tot een soort van DISTINCT dat als zij-effect bij groupby kan optreden.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

18/07/2017 13:02:23
Quote Anchor link
Een onvoorspelbaar zij-effect ook nog eens. Wat in eerste instantie correct lijkt zal vroeg of laat vreselijk foute resultaten gaan opleveren.
 
Harry H Arends

Harry H Arends

18/07/2017 14:16:01
Quote Anchor link
Dan een voorstel hoe deze query wel juist te maken. Ik wil graag op voorhand alle gegevens uit de drie tabellen om deze in een raport te gaan gebruiken. als dat eenvoudiger kan graag.
 
Ivo P

Ivo P

18/07/2017 14:17:34
Quote Anchor link
dezelfde query zonder het stuk

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
GROUP
            BY 2010Combination.personFEIid


en als dat niet levert, wat je wilt, dan verder kijken hoe op te lossen
 
Harry H Arends

Harry H Arends

18/07/2017 14:42:24
Quote Anchor link
Hoi Ivo je was te snel met je antwoord en ik te traag met de vraag.

Bij alle raporten wordt er per land een pagina gemaakt en op de pagina kan een ruiter meerdere paarden hebben
 
Ivo P

Ivo P

18/07/2017 14:46:25
Quote Anchor link
dus je select uit de personen (ruiters) tabel
kijkt (joint) in de koppeltabel naar welke paard-id's daarbij horen
en haalt uit de paardentabel op basis van het paard-id het paard erbij.

Dat is wat je query doet.

En nu? Wat is je vraag?

btw: SELECT tabel.* is gemakzuchtig. Heb je alle kolommen echt nodig? Het je dan geen last van dubbel voorkomede kolomnamen (horse.name, person.name bijvoorbeeld)
 
Harry H Arends

Harry H Arends

18/07/2017 15:39:36
Quote Anchor link
Nee er komen geen dubbele kolomnamen voor
; een ruiter heeft een family_name en voornam plus tussenvoegsels
; bij de paarden is dit een current_name

Er moet voor elk raport een template gemaakt worden met allemaal verschillende velden
Daarom wil ik voor het gemak één sqlCombination boven aan elk template zodat ik maar op één plek iets hoef te wijzigen indien nodig
 
Ivo P

Ivo P

18/07/2017 15:40:11
Quote Anchor link
ok prima.
Maar heb je nu nog een probleem met je query?
 
Harry H Arends

Harry H Arends

18/07/2017 17:20:03
Quote Anchor link
Ik heb even een klein scriptje gemaakt om de basis goed te krijgen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
$report
= $_GET['report'];
$sqlCombination = "
    SELECT person.*, horse.*, 2010Combination.*
    FROM FEIPerson AS person
    INNER
            JOIN 2010Combination ON person.fei_id = 2010Combination.personFEIid
    INNER
            JOIN FEIHorse horse ON horse.fei_id = 2010Combination.horseFEIid
    ORDER
            BY person.competing_for_country, 2010Combination.compNumber ASC"
;

$Result = mysqli_query($dblink, $sqlCombination);
if(!$Result) {
    "There is een error opening table for listing Combinations; ".mysqli_error($dblink);
}

$EV_Year = date('Y');
$numberCombination = mysqli_affected_rows($dblink);

if ($result = mysqli_query($dblink, $sqlCombination)) {
$html=$EV_Year;
    /* fetch associative array */
    while ($row = mysqli_fetch_row($result)) {
        $html .= $Row[0] . " - ";
        $html .= $Row[1] . "<br />";
        $html .= $numberCombination . "<br />";
    }    
}

?>


De geproduceerde output levert wel het juiste aantal records maar $row[x] is leeg.
=+=+=+=+=+=+=+=+
Gevonden, stoome fout  $Row moet $row zijn
Gewijzigd op 18/07/2017 17:35:37 door Harry H Arends
 
Ivo P

Ivo P

19/07/2017 11:29:13
Quote Anchor link
ik heb eens gewerkt voor een bedrijf waar ze ook numerieke indexen gebruikten. Dat liep helaas op tot over de 30 kolommen.

En ik mocht dan debuggen waarom de verkeerde waarden verschenen.

Doe je zelf en je opvolgers een lol en gebruik myqli_fetch_assoc() en dan vervolgens $row['kolomnaam']

Zeker als je SELECT persoon.* gebruikt en je op geen enkele manier zekerheid hebt over de volgorde van de kolommen: als je dit live zet en bij het omzetten wordt de database net iets anders aangemaakt, staan de kolommen in een andere volgorde.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

19/07/2017 11:37:07
Quote Anchor link
Daarnaast, waarom voer je dezelfde query 2x uit, 1 keer richting $Result en 1 keer richting $result?
 
Harry H Arends

Harry H Arends

19/07/2017 17:50:32
Quote Anchor link
Ik zie het, hoe krijg ik dez dan in één??
Dat wat ik toepas staat ook hier http://php.net/manual/en/function.mysql-fetch-assoc.php
Gewijzigd op 19/07/2017 20:13:25 door Harry H Arends
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 20:15:41
Quote Anchor link
Een 'else' op lijn 16 en daar alles uitvoeren wat er moet gebeuren als je query lukt.
Gewijzigd op 20/07/2017 09:38:10 door - Ariën -
 
Harry H Arends

Harry H Arends

20/07/2017 09:30:39
Quote Anchor link
De else staat er in, maar qua code veranderdt er niets.
Of bedoelde jij dat er bij deuitvoering nu maar één keer die opdracht wordt uitgevoerd?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 09:39:23
Quote Anchor link
Die query hoef je maar een keer uit te voeren. Wat heb je nu aan code dan?
 
Harry H Arends

Harry H Arends

20/07/2017 12:20:37
Quote Anchor link
Hoi Ariën,

OP de eerste pagina komt straks een overzicht met aantallen en dan per land een pagina met detail informatie.
Dit is de huidige code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
$report
= $_GET['report'];
$sqlCombination = "
    SELECT person.*, horse.*, 2010Combination.*
    FROM FEIPerson AS person
    INNER
            JOIN 2010Combination ON person.fei_id = 2010Combination.personFEIid
    INNER
            JOIN FEIHorse horse ON horse.fei_id = 2010Combination.horseFEIid
    ORDER
            BY person.competing_for_country, 2010Combination.compNumber ASC"
;

$Result = mysqli_query($dblink, $sqlCombination);
if(!$Result) {
    $html = "There is een error opening table for listing Combinations; ".mysqli_error($dblink);
}
else {
$EV_Year = date('Y') . "<br />";
$numberCombinations = mysqli_affected_rows($dblink);

if ($result = mysqli_query($dblink, $sqlCombination)) {
$html .= $EV_Year;
    /* fetch associative array */
    while ($row = mysqli_fetch_assoc($result)) {
 //   while ($row = mysqli_fetch_row($result)) {
        $html .= $row["fei_id"] . " - ";
        $html .= $row["nf"] . " - ";
        $html .= $row["first_name"] . " ";
        $html .= $row["family_name"] . "<br />";
        $html .= $row["groups"] . " - ";
        $html .= $row["e_country"] . " - ";
        $html .= $numberCombinations . "<br />";
                
            if($riderNF != $Row['competing_for_country']) {
                $sqlCountry = "SELECT e_country FROM country WHERE ISO_A3 = '".$Row['competing_for_country']."'";
        
        $html .= $sqlCountry . "<br />";
        
        if (!(@ $resultCountry = mysqli_query($dblink, $sqlCountry))) {
                    $html = 'There was an error running your query: '.mysqli_error($dblink);
                    $pdf->writeHTML($html, true, false, true, false, ' ');
                    }

                
                $country_name = mysqli_fetch_assoc($resultCountry);
                $html .= $Row['competing_for_country']. "<br />";
            }

// Maak een pagina voor ieder land in de lijst
        }
    }
}

?>

ziet er nog een beetje rommelig uit i.v.m. testen
Gewijzigd op 20/07/2017 12:22:11 door Harry H Arends
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.