Query met distinct weigert order by timestamp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arthur Diependaal

Arthur Diependaal

22/05/2007 07:42:00
Quote Anchor link
Hoi...

Ik heb de volgende query:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<? $sql = "SELECT DISTINCT(post_title), id, post_desc, post_url, lang, timestamp
FROM db
WHERE lang='en'
ORDER BY timestamp
DESC LIMIT $from,$to"
; ?>


Voor een mij onbekende reden wil de query niet sorteren op timestamp, tenzij ik het id uit de query weg haal. Mocht iemand een briljant idee hebben, hoor ik dat graag :p

UPDATE: Het wordt gekker... Distinct laat de dubbelen gewoon staan, ondanks dat zij een exact dezelfde titel hebben. De query is dezelfde als hierboven...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arthur Diependaal
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 22:40:07
 
- SanThe -

- SanThe -

22/05/2007 08:57:00
Quote Anchor link
Is timestamp niet een gereserveerd word van mysql. Probeer het eens als je die naam wijzigt.
 
Arthur Diependaal

Arthur Diependaal

22/05/2007 09:31:00
Quote Anchor link
Ik heb het gewijzigd, maar geen succes.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.