Query resultaten samenvoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »
D B

D B

13/08/2014 09:55:46
Quote Anchor link
Hallo helpers!

Ik gebruik al een tijdje een scriptje om wedstrijden van een bepaalde speler te laten zien. Nu ben ik er achter dat als een speler bij 2 teams zit, hij random 1 team neemt. Hiermee ben ik aan de slag gegaan zodat hij nu elk team uitfiltert. Nu zou ik deze graag in een dropdown menutje zetten, zodat ik hier zonder pagina reload in kan switchen. (Of via een ajax call?)

Dit is mijn output nu:

Hallo Danny,
Knvb: MMPB117
Team: ZSC 5
Goals: 0
Team: ZSC Veteranen
Goals: 0
-Mijn gegevens aanvullen-
-Dit ben ik niet-

Je volgende wedstrijd
is nog niet bekend.

Wat ik dus eigenlijk wil is dat hij iedere output bij Team samenvoegt en daar de goals aan hangt.

Hopelijk begrijpen jullie wat ik bedoel en kunnen jullie me hier mee op weg helpen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
if ($acoord == 'OK') {
$query ="
        SELECT
            l.id,
            l.knvb,
            l.voornaam,
            l.achternaam,
            t.team_id,
            teams.team
        FROM
            Ip as i
        LEFT JOIN
            Leden as l
        ON
            (l.id = i.id)
        LEFT JOIN
            Teamindeling as t
        ON
            (l.id = t.leden_id) AND t.seizoen = '". $seizoen. "'
        LEFT JOIN
            Teams as teams
        ON
            (t.team_id = teams.id)
        LEFT JOIN
            Statistieken as s
        ON
            (l.id = s.leden_id) AND s.seizoen = '". $seizoen. "'
        WHERE
            i.ip = '". $_SERVER['REMOTE_ADDR']. "'
        AND
            i.id != ''
        GROUP BY
            t.team_id
        ORDER BY
            t.taak DESC
        ";
    $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    $team = array();
    $boven = 0;
    if ( mysql_num_rows($result) >= 1 ) {
        while ($row = mysql_fetch_array($result)){
            if ( $boven == 0 ) {
                $SESSION['suser'] = $row['voornaam']. " ". $row['achternaam'];
                $SESSION['id'] = $row['id'];
                $team[] = $row['team'];
                echo '<div id="rechtsbb">';
                echo '<table width="145">';
                echo '<tr>';
                echo '<td align="left" colspan="2">';
                echo 'Hallo '. $row['voornaam']. ',<br>';
                echo '</td>';
                echo '</tr>';
                echo '<tr>';
                echo '<td align="left">Knvb:</td><td align="right">'. $row['knvb']. '</td>';
                echo '</tr><tr>';
            }
            $boven = 1;
            if ( $row['team_id'] != NULL) {
                $que1 ="SELECT
                        COUNT(g.leden_id) AS goals
                    FROM
                        Goals AS g
                    LEFT JOIN
                        Wedstrijden AS w
                    ON
                        (g.wedstrijd_id = w.id)
                    WHERE
                        g.leden_id = '". $SESSION['id']. "'
                    AND
                        w.seizoen = '". $seizoen. "'";
                    if ( $team == 'ZSC Veteranen' ) {
                        $que1 .= "AND w.soort = 'Vriendschappelijk'";
                    }
                    else {
                        $que1 .= "AND w.soort = 'Competitie'";
                    }
                $que1 .="AND
                        g.wie = '". $team. "'";
                $res1 = mysql_query($que1) or die(mysql_error());
                $row1 = mysql_fetch_array($res1);
                echo '<td  align="left">Team:</td><td align="right">'. $row['team']. '</td>';
                echo '</tr><tr>';
                echo '<td align="left">Goals:</td><td align="right">'. $row1['goals']. '</td>';
                echo '</tr>';
            }
        }
        echo '<tr>';
        echo '<td colspan="2" align="center">';
        echo '<form action="gegevens.php" target="contentframe" method="POST">';
        echo '<input type="hidden" name="idtje" value="'. $row['id']. '">';
        echo '<input class="input" type="submit" name="submit2" value="Mijn gegevens aanvullen">';
        echo '</form>';
        echo '</td>';
        echo '</tr>';
        echo '<tr>';
        echo '<td colspan="2" align="center">';
        echo '<form action="'. $_SERVER['REQUEST_URI']. '" method="POST">';
        echo '<input type="hidden" name="ip" value="'. $_SERVER['REMOTE_ADDR']. '">';
        echo '<input class="input" type="submit" name="submit1" value="Dit ben ik niet">';
        echo '</form>';
        echo '</td>';
        echo '</tr>';
        echo '</table>';
        echo '</div>';
        echo '<div id="rechtsbo">';
        echo 'Je volgende wedstrijd<br>';
        $query=    "
            SELECT
                w.team_1,
                w.team_2,
                DATE_FORMAT(w.datum, '%a %d %M') as datum1,
                TIME_FORMAT(w.tijd, '%H:%i') as tijd
            FROM     
                Wedstrijden AS w
            LEFT JOIN
                Teams AS team
            ON
                team.team = w.competitie
            LEFT JOIN
                Teamindeling AS t
            ON
                t.team_id = team.id AND t.seizoen = '". $seizoen. "'
            WHERE
                t.leden_id = '". $row['id']. "'
            AND
                ( ( w.datum > DATE_FORMAT(NOW(),'%Y-%m-%d') ) OR ( w.datum = DATE_FORMAT(NOW(),'%Y-%m-%d') AND DATE_FORMAT(w.tijd,'%H:%i') > DATE_FORMAT(NOW(),'%H:%i') ))
            AND
                (uitslag_t1 IS NULL OR uitslag_t1 = '')
            AND
                w.seizoen = '". $seizoen. "'
            ORDER BY
                datum ASC,
                tijd ASC
            LIMIT 1
            ";
        $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        $row = mysql_fetch_array($result);
        if ( mysql_num_rows($result) > '0') {
            echo '<table align="center">';
            echo '<tr>';
            echo '<td colspan="3" align="center">'. $row['datum1']. ' '. $row['tijd']. '</td>';
            echo '</tr><tr>';
            echo '<td align="center">'. stripcslashes($row['team_1']). '</td>';
            echo '</tr><tr>';
            echo '<td align="center">-</td>';
            echo '</tr><tr>';
            echo '<td align="center">'. stripcslashes($row['team_2']). '</td>';
            echo '</tr>';
            echo '</table>';
        }
        else {
            echo 'is nog niet bekend.';
        }
        echo '</div>';
    }


Alvast bedankt voor het meedenken!
Gewijzigd op 13/08/2014 09:58:36 door D B
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 08:14:17
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

13/08/2014 13:44:10
Quote Anchor link
Volgens mij heb ik je hier al meer op gewezen, maar je gebruikt group by helemaal verkeerd:
a) je hebt geen aggegrate functie in je SELECT
b) je groepeert niet op ALLE kolommen in de select die niet in een aggegrate functie staan.

En gebruik ook geen left join wanneer dat niet specifiek nodig is.
 
D B

D B

13/08/2014 20:08:42
Quote Anchor link
Hallo Ger,

Allereerst, bedankt voor je reactie weer!

De query zoals ik hem gebruik werkt eigenlijk perfect, het gaat me eigenlijk om de output van team en goals, deze zouden aan elkaar gekoppeld moeten zijn en oproepbaar door bijvoorbeeld een dropdown menu.


Toch wil ik graag verder op jou antwoorden in gaan, omdat ik mijn query ook zo perfect mogelijk wil hebben. Waarschijnlijk kun jij de 2 query's die ik gebruik ook in 1 query kwijt, maar dit lukt me zelf nog niet. Nu is het niet zo dat ik je ga vragen om dit te doen, maar ik zou graag willen weten wat je precies bedoelt met:
a) je hebt geen aggegrate?? functie in je SELECT
b) je groepeert niet op ALLE kolommen in de select die niet in een aggegrate functie staan.
c) en gebruik ook geen left join wanneer dat niet specifiek nodig is.

a) waarschijnlijk is dit een beginnersvraag, maar zou je mij in makkelijke taal uit kunnen leggen wat dit precies betekent?
b) zal dan waarschijnlijk ook makkelijker worden.
c) kun je hier wat specifieker in zijn? deze zie ik niet namelijk.

Alvast bedankt!
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

14/08/2014 11:41:47
Quote Anchor link
a)
Aggegrate functies zijn COUNT, AVG, SUM, MIN, MAX etc.
Die staan niet nergens in de select clause dus heeft de group by geen zin (je kan dan beter SELECT DISTINCT gebruiken)
In sommige DBM systemen krijg je een foutmelding voorgeschoteld (zoals het hoort)

b)
Zie ook link

c)
Een left join betekent alle records die in de tabel(len) die aan de linkerkant van de join staan meenemen.

In de derde query begin je met de tabel wedstrijden, dat betekent dus dat je in eerste instantie alle wedstrijden in het (tussen)resultaat hebt, daarna ga je in de WHERE op waardes filteren die in een left gejoinde tabel staan, wat hetzelfde effect heeft als een INNER JOIN. Dit kan als gevolg hebben dat je query (beduidend) langer gaat duren.
 
D B

D B

14/08/2014 12:14:11
Quote Anchor link
Ok, dus als ik het goed begrijp verander ik de eerste query beter naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       SELECT DISTINCT
            l.id,
            l.knvb,
            l.voornaam,
            l.achternaam,
            t.team_id,
            teams.team
        FROM
            Ip as i
        LEFT JOIN
            Leden as l
        ON
            (l.id = i.id)
        LEFT JOIN
            Teamindeling as t
        ON
            (l.id = t.leden_id) AND t.seizoen = '". $seizoen ."'
        LEFT JOIN
            Teams as teams
        ON
            (t.team_id = teams.id)
        LEFT JOIN
            Statistieken as s
        ON
            (l.id = s.leden_id) AND s.seizoen = '". $seizoen. "'
        WHERE
            i.ip = '". $_SERVER['REMOTE_ADDR']. "'
        AND
            i.id != ''
        ORDER BY
            t.taak DESC


Omdat ik hier eigenlijk geen aggegrate functie bij nodig heb (aggegrate functie is een alleen nodig bij een 'berekening'(telfunctie) als ik het goed begrijp)
 
Erwin H

Erwin H

14/08/2014 12:21:01
Quote Anchor link
Waarbij je nu wel beduidend meer resultaten kunt krijgen dan bij je query waarin je een GROUP BY gebruikte. Ik ben het overigens volkomen met Ger eens dat dat incorrect was.

Het verschil tussen je eerste en deze, is dat door de GROUP BY die alleen op team_id groepeerde, je in die query voor elk team 1 record terug kreeg. Nu heb je een DISTINCT en die haalt elk record op waarvoor de combinatie van alle kolommen uniek is. Dat kunnen dus veel meer records zijn.
 
D B

D B

14/08/2014 22:47:10
Quote Anchor link
Ik heb een aantal keer getest met group by en distinct en begrijp wat je bedoeld. Toch denk ik dat in mijn situatie DISTINCT inderdaad genoeg is. Dus dat deel is verholpen.

Zou iemand van jullie ook nog naar het andere deel van mijn vraag willen kijken:

nl. Hoe kan ik nu het beste de output van mijn 2de query samenvoegen (wil dit later misschien ook nog uitbreiden dat je meerdere mensen op 1 ip kunt hebben, dus dat je daartussen al kunt switchen en dat aan de hand van de gebruikersnaam dus team en aantal goals veranderd. En dat je bij team dus kunt switchen tussen de verschillende teams en dat het aantal goals dan meeveranderd.)

Hopelijk begrijpen jullie dit zo een beetje, en kunnen jullie mij wat verder op de goede weg brengen.

Groeten!
 
D B

D B

17/08/2014 15:23:05
Quote Anchor link
Niemand die mij hier wat verder mee op weg kan helpen?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

18/08/2014 12:15:16
Quote Anchor link
Je zet het aantal goals in de value van de options:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<select id="team" name="team" onchange="showGoals(this.value)">
<option value="4">Bal Op Het Dak</option>
<option value="2">Bal In De Sloot</option>
</select>
<span id="goals">4<span> goals

<script type="text/javascript">
function showGoals(g) {
    document.getElementById("goals").innerHTML = g;
}
</script>
Gewijzigd op 18/08/2014 12:16:15 door Ger van Steenderen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.