query WHERE timestamp LIKE ieder uur

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander hueting

sander hueting

04/05/2009 00:40:00
Quote Anchor link
Wil iemand mij verder helpen met de volgende query waaruit ik kan zien voor ieder uur van de dag kan zien hoe vaak de site is bezocht via de referrers.

SELECT timestamp, COUNT() FROM searchquery WHERE timestamp LIKE ieder uur 0-23

- waarbij ik totaal van ieder uur wil weten
- de LIKE moet natuurlijk alleen op uur date(H) worden gemeten en niet op de Y-M-D

ik wil weten welk tijdstip van de dag de website het meest wordt bezocht

Groet Sander
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 21:30:10
 

04/05/2009 08:56:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
//boven de te onderzoeken pagina
date('Y-M-D G Uur');
$sql = "INSERT INTO searchquery SET ip = '".$_SERVER[REMOTE_ADDR]."', tijd = '".$tijd."'";
$res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
?>




<?php
//ophalen van gegevens
$result = mysql_query ("SELECT * FROM stations")or die (mysql_error());
if (mysql_num_rows($result) >= 1)
{

    while ($array = mysql_fetch_array($result))      
    {
        <
tr>
        <
td>[code]<?=$array['tijd']?>
<td>
        <?
        $result2
= mysql_query ("SELECT COUNT() AS aantal FROM searchquery WHERE tijd = '".$array['tijd']."'")or die (mysql_error());
        while ($array2 = mysql_fetch_array($result2))      
        {
?>

            <td><?=$array['aantal']?></td>
        <?}?>
        </tr>
        <?
    }
}
[
/code]

niet getest!!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Hipska BE

Hipska BE

04/05/2009 09:06:00
Quote Anchor link
SELECT COUNT(*) AS aantal, HOUR(datumtijd) AS uur FROM tabel GROUP BY uur
 

04/05/2009 09:17:00
Quote Anchor link
't zal wel...

ik snapt niet heel veel van de vraag...
 
Hipska BE

Hipska BE

04/05/2009 09:27:00
Quote Anchor link
Waarom reageer je dan met een compleet nutteloos script? Zo help je ook niemand he.
 
Sander hueting

sander hueting

04/05/2009 10:10:00
Quote Anchor link
met HOUR() hebben jullie mij goed op weg geholpen, excuus voor onduidelijk vraagstelling.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.