Raar effect met php / html

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rogier Nell

Rogier Nell

16/07/2009 18:44:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een script om een directory uit te lezen en de bestandsnaam weer te geven, maar nu wil ik dat die naam voor een afbeelding (van een button) wordt geplaatst.

Dit script (niet compleet):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php
$map1
= '../Diversen/';
$map2 = '../Flexmail/';
$map3 = '../Astro/';
$name1 = 'Diverse downloads';
$name2 = 'Flexmail';
$name3 = 'Astro';

 if ($handle = opendir($map1)) {
           while (false!=($file=readdir($handle))) {
               if($file != "." && $file != ".." && $file != ".htaccess" && !ereg("php", $file)){
                   if(filesize($map1 . $file) > 1048576){
                       $ext = ' MB';
                       $size = round(filesize($map1 . $file) / 1048576, 4 );
                   }
else{
                       $ext = ' KB';
                       $size = round(filesize($map1 . $file) / 1024, 2 );
                   }

echo '<tr>';
                       echo '<td class="b r c" style="width:40px;">';
                           echo '<a href="?del='. $file .'"><img border=0 src="delete.png" width=20 height=20"></a>';
                       echo '</td>';    
                       echo '<td class="b r" style="width:231px;text-align:center;vertical-align:middle;-moz-box-sizing:border-box;box-sizing:border-box; overflow:hidden;">';
                           echo '<a href="'. $map1 . $file .'" target="_new"><img border=0 src="button.png" width=231 height=38"></a>';
                       echo '</td>';
                       echo '<td class="b r" style="width:1px;text-indent:-232;vertical-align:middle;text-align:center;">';
                           echo '<a href="'. $map1 . $file .'" target="_new">'. $file .'</a>';
                       echo '</td>';
                          echo '<td class="b r"  style="width:100px;text-indent:20px;">';
                           echo $size . $ext;
 echo '</td>';
 
                      
echo '<td class="b r" style="width:200px;text-align:center;text-indent:10px;">';
                           echo $name1;
                       echo '</td>';  
                  
               }
           }

   closedir($handle);
        }
  
    
        if(isset($_GET['del']) && !empty($_GET['del'])){
            if(file_exists($map1 . $_GET['del'])){
                if($_GET['del'] != "." && $_GET['del'] != ".." && !ereg("php", $_GET['del'])){
                    unlink($map1 . $_GET['del']);
                    echo'<meta http-equiv="refresh" content="0;">';
                }
            }
        }


?>


werkt op dit moment, maar een dag geleden komt met hetzelfde script, de button voor de bestandsnaam. Kan iemand mij dit uitleggen? En weet iemand hoe ik dit kan oplossen (voorgoed)?

Alvast Bedankt,

Rogier
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 17:11:44
 
- SanThe -

- SanThe -

16/07/2009 19:26:00
Quote Anchor link
Lees het example eens door van readdir().
 
Rogier Nell

Rogier Nell

16/07/2009 21:12:00
Quote Anchor link
Daar zit het niet in, het zit erin dat de tabel er anders uitziet in Chrome dan IE.

Internet Explorer geeft de filename niet(?) weer.
Chrome wel, voor de buttonimage.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.