RADIOBUTTONS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Slaz

Slaz

01/07/2009 23:20:00
Quote Anchor link
Mijn code is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<p>Betaald: Ja <input type="radio" name="betaling" value="Ja" <? if ' . $row['betaling'] . ' = "Ja" Then Response.Write("checked") ?>>&nbsp;Nee <input type="radio" name=betaling value=Nee <? if ' . $row['betaling'] . ' = "Nee" Then Response.Write("checked") ?>></p>


Maar op de pagina wordt niets gechecked (ja/nee)
De database werkt wel ik heb het getest met een simpele input type=text.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Slaz
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 08:30:06
 
Mar cel

Mar cel

01/07/2009 23:36:00
Quote Anchor link
Probeel dit is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<p>
    Betaald: Ja <input type="radio" name="betaling" value="Ja" <?php echo $row['betaling'] == 'Ja' ? 'checked="checked"' : ''; ?> />
    Nee <input type="radio" name="betaling" value="Nee" <?php echo $row['betaling'] == 'Nee' ? 'checked="checked"' : ''; ?> />
</p>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
Slaz

Slaz

01/07/2009 23:44:00
Quote Anchor link
Bedankt Marcel, maar krijg een syntax error:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in C:\Program Files\VertrigoServ\www\edit_entry.php on line 54

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
print '<form action="edit_entry.php" method="post">
        <p>Reserveringsnummer: <input type="text" name="reserveringsnr" size="40" maxsize="100" value="' . $row['reserveringsnr'] . '" /></p>
        <p>Aantal: <input type="text" name="aantal" size="40" maxsize="100" value="' . $row['aantal'] . '" /></p>
        <p>Naam: <input type="text" name="naam" size="40" maxsize="100" value="' . $row['naam'] . '" /></p>
        <p>E-mail: <input type="text" name="email" size="40" maxsize="100" value="' . $row['email'] . '" /></p>
        <p>Telefoonnr.: <input type="text" name="tel" size="40" maxsize="100" value="' . $row['tel'] . '" /></p>
        <p>Studentnr: <input type="text" name="studentnr" size="40" maxsize="100" value="' . $row['studentnr'] . '" /></p>
        <p>Betaald: <input type="text" name="studentnr" size="40" maxsize="100" value="' . $row['betaling'] . '" /></p>
        <p>
    Betaald: Ja <input type="radio" name="betaling" value="Ja" <?php echo $row['betaling'] == 'Ja' ? 'checked="checked"' : ''; ?> />
    Nee <input type="radio" name="betaling" value="Nee" <?php echo $row['betaling'] == 'Nee' ? 'checked="checked"' : ''; ?> />
</p>
        <input type="hidden" name="id" value="' . $_GET['id'] . '" />
        <input type="submit" name="submit" value="Update reservering" />
        </form>
        <p><a href=reserveringen.php>Ga terug</a>
        ';
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Slaz
 
Rens nvt

Rens nvt

02/07/2009 07:11:00
Quote Anchor link
Slaz... Je zet PHP opening tags binnen je PHP, niet zo gek dat dat fouten oplevert...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
print'<form action="edit_entry.php" method="post">
        <p>Reserveringsnummer: <input type="text" name="reserveringsnr" size="40" maxsize="100" value="'
.$row['reserveringsnr'].'" /></p>
        <p>Aantal: <input type="text" name="aantal" size="40" maxsize="100" value="'
.$row['aantal'].'" /></p>
        <p>Naam: <input type="text" name="naam" size="40" maxsize="100" value="'
.$row['naam'].'" /></p>
        <p>E-mail: <input type="text" name="email" size="40" maxsize="100" value="'
.$row['email'].'" /></p>
        <p>Telefoonnr.: <input type="text" name="tel" size="40" maxsize="100" value="'
.$row['tel'].'" /></p>
        <p>Studentnr: <input type="text" name="studentnr" size="40" maxsize="100" value="'
.$row['studentnr'].'" /></p>
        <p>Betaald: <input type="text" name="studentnr" size="40" maxsize="100" value="'
.$row['betaling'].'" /></p>
        <p>
    Betaald: Ja <input type="radio" name="betaling" value="Ja"'
. ($row['betaling']=='Ja'?'checked="checked"':'') . ' />
    Nee <input type="radio" name="betaling" value="Nee"'
. ($row['betaling']=='Nee'?'checked="checked"':'') . '/>
</p>
        <input type="hidden" name="id" value="'
.$_GET['id'].'" />
        <input type="submit" name="submit" value="Update reservering" />
        </form>
        <p><a href=reserveringen.php>Ga terug</a>
        '
;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens nvt
 
Slaz

Slaz

02/07/2009 09:14:00
Quote Anchor link
Hartelijk dank ;) Ik kan daar nog niet mee omgaan!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.