rand() werkt niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 12:40:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een roulette script, en die is ookal bijna af :), maar het cijfer blijft de hele tijd hetzelfde (of bijna de hele tijd)

Ik weet dat het niet aan de code ligt, want die is zover ik weet helemaal goed :S....

Waar kan het dan aanliggen?
Of heeft iemand anders een betere manier om een random getal tussen de 0 en de 36 te krijgen?
Gewijzigd op 16/12/2004 15:55:00 door Bart Waarom verplicht
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 18:33:52
 
Mitch X

Mitch X

04/07/2004 12:51:00
Quote Anchor link
rand(0,36); zou het gewo0n moeten doen ...
 
Rick

Rick

04/07/2004 13:03:00
Quote Anchor link
misschien heb je een oude php versie?
voor versie 4.2 moest je random namelijk zelf seeden omdat ie anders niet echt random was
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 13:11:00
Quote Anchor link
PHP Version 4.3.4

:S
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 13:17:00
Quote Anchor link
Misschien komt het doordat het in een submit zit ofzo? Want dan krijg ik ook telkens hetzelfde nummer :S?
Gewijzigd op 04/07/2004 13:32:00 door Bart Waarom verplicht
 
Mitch X

Mitch X

04/07/2004 13:22:00
Quote Anchor link
Soms kan jah,
de kans op bv 36 is 1/36 = 2,7777777777777777777777777777778 %.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 14:06:00
Quote Anchor link
Maar niet als je em 5-10 keer achter elkaar krijg (min.)
 
Appz

Appz

04/07/2004 15:32:00
Quote Anchor link
het moet werken!

probeer hetvolgende eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
//getallen
$getal = rand(0,37);
if($getal > 36) {echo "00";
   }
else {
     echo $getal;
   };
  
echo "<br><br>";


// kijken of getal rood of zwart is
$a = array(1, 3, 5, 7, 9, 12 , 14, 16, 18, 19, 21, 23, 25, 27, 28 , 30 , 32 , 34 , 36);

if (in_array($getal, $a, true)) {
      echo "rood";
}

else {
    echo "zwart";
    } ;

echo "<br><br>";

// kijken of getal hoger of lager is dan 18
if ($getal >18 and $getal <37) {
echo "hoog";
}
else {
echo "laag"; }

?>


voorbeeld staat op:
www.deliefhebbers.nl/table.php

nog geen rekening gehouden met de 0 en 00..
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 03:38:00
Quote Anchor link
Het probleem is, is dat ik telkens hetzelfde getal krijg....

het script zelf is verder goed..
Gewijzigd op 05/07/2004 09:17:00 door Bart Waarom verplicht
 
Appz

Appz

05/07/2004 09:19:00
Quote Anchor link
Laat dan eens een voorbeeld van je script zien, of post hem hier.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 17:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if($casino == "roulette")
{
?>
<b>-> <a href="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette"><font color=black>Roulette</a></b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$roulette_lucky_number
= rand(0,36);
if($rl_do == "")
{

?>

<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$get_rpg_bank_pre
= mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank_pre)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
echo "Money pocket: <b>".$money_pocket."</b> Dellor.<br>";
echo "Money bank: &nbsp;&nbsp;<b>".$money_bank."</b> Dellor.<br>";
?>


<br>
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br>
<br>

<div style="position: absolute; left: 125px; top: 59px;">
<FORM METHOD=POST ACTION="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&rl_do=1">
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=158 valign=center align=center><font size="1" color="white">0 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="0" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">1 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">2 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">3 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">4 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="4" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">5 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="5" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">6 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="6" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">7 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="7" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">8 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="8" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">9 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="9" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">10 <INPUT TYPE="text" NAME="10" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">11 <INPUT TYPE="text" NAME="11" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">12 <INPUT TYPE="text" NAME="12" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">13 <INPUT TYPE="text" NAME="13" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">14 <INPUT TYPE="text" NAME="14" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">15 <INPUT TYPE="text" NAME="15" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">16 <INPUT TYPE="text" NAME="16" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">17 <INPUT TYPE="text" NAME="17" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">18 <INPUT TYPE="text" NAME="18" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">19 <INPUT TYPE="text" NAME="19" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">20 <INPUT TYPE="text" NAME="20" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">21 <INPUT TYPE="text" NAME="21" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">22 <INPUT TYPE="text" NAME="22" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">23 <INPUT TYPE="text" NAME="23" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">24 <INPUT TYPE="text" NAME="24" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">25 <INPUT TYPE="text" NAME="25" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">26 <INPUT TYPE="text" NAME="26" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">27 <INPUT TYPE="text" NAME="27" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">28 <INPUT TYPE="text" NAME="28" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">29 <INPUT TYPE="text" NAME="29" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">30 <INPUT TYPE="text" NAME="30" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">31 <INPUT TYPE="text" NAME="31" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">32 <INPUT TYPE="text" NAME="32" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">33 <INPUT TYPE="text" NAME="33" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">34 <INPUT TYPE="text" NAME="34" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">35 <INPUT TYPE="text" NAME="35" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">36 <INPUT TYPE="text" NAME="36" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R1 <INPUT TYPE="text" NAME="R1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R2 <INPUT TYPE="text" NAME="R2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R3 <INPUT TYPE="text" NAME="R3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 <INPUT TYPE="text" NAME="C1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 <INPUT TYPE="text" NAME="C2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 <INPUT TYPE="text" NAME="C3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>


<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Odd <INPUT TYPE="text" NAME="odd" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Even <INPUT TYPE="text" NAME="even" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">1-18 <INPUT TYPE="text" NAME="low" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">19-36 <INPUT TYPE="text" NAME="high" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b> <INPUT TYPE="text" NAME="red" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b> <INPUT TYPE="text" NAME="black" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<br></div><br><br><br><br><br><br>
<INPUT TYPE="submit" value="Let's do it!"><INPUT TYPE="reset">
</FORM>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?
}
elseif($rl_do == "1")
{


$nr_0 = $_POST['0'];
$nr_1 = $_POST['1'];
$nr_2 = $_POST['2'];
$nr_3 = $_POST['3'];
$nr_4 = $_POST['4'];
$nr_5 = $_POST['5'];
$nr_6 = $_POST['6'];
$nr_7 = $_POST['7'];
$nr_8 = $_POST['8'];
$nr_9 = $_POST['9'];
$nr_10 = $_POST['10'];
$nr_11 = $_POST['11'];
$nr_12 = $_POST['12'];
$nr_13 = $_POST['13'];
$nr_14 = $_POST['14'];
$nr_15 = $_POST['15'];
$nr_16 = $_POST['16'];
$nr_17 = $_POST['17'];
$nr_18 = $_POST['18'];
$nr_19 = $_POST['19'];
$nr_20 = $_POST['20'];
$nr_21 = $_POST['21'];
$nr_22 = $_POST['22'];
$nr_23 = $_POST['23'];
$nr_24 = $_POST['24'];
$nr_25 = $_POST['25'];
$nr_26 = $_POST['26'];
$nr_27 = $_POST['27'];
$nr_28 = $_POST['28'];
$nr_29 = $_POST['29'];
$nr_30 = $_POST['30'];
$nr_31 = $_POST['31'];
$nr_32 = $_POST['32'];
$nr_33 = $_POST['33'];
$nr_34 = $_POST['34'];
$nr_35 = $_POST['35'];
$nr_36 = $_POST['36'];
$even = $_POST['even'];
$odd = $_POST['odd'];
$low = $_POST['low'];
$high = $_POST['high'];
$black = $_POST['black'];
$red = $_POST['red'];
$r1 = $_POST['R1'];
$r2 = $_POST['R2'];
$r3 = $_POST['R3'];
$c1 = $_POST['C1'];
$c2 = $_POST['C2'];
$c3 = $_POST['C3'];



if($nr_0 == "0" AND $nr_1 == "0" AND $nr_2 == "0" AND $nr_3 == "0" AND $nr_4 == "0" AND $nr_5 == "0" AND $nr_6 == "0" AND $nr_7 == "0" AND $nr_8 == "0" AND $nr_9 == "0" AND $nr_10 == "0" AND $nr_11 == "0" AND $nr_12 == "0" AND $nr_13 == "0" AND $nr_14 == "0" AND $nr_15 == "0" AND $nr_16 == "0" AND $nr_17 == "0" AND $nr_18 == "0" AND $nr_19 == "0" AND $nr_20 == "0" AND $nr_21 == "0" AND $nr_22 == "0" AND $nr_23 == "0" AND $nr_24 == "0" AND $nr_25 == "0" AND $nr_26 == "0" AND $nr_27 == "0" AND $nr_28 == "0" AND $nr_29 == "0" AND $nr_30 == "0" AND $nr_31 == "0" AND $nr_32 == "0" AND $nr_33 == "0" AND $nr_34 == "0" AND $nr_35 == "0" AND $nr_36 == "0" AND $even == "0" AND $odd == "0" AND $low == "0" AND $high == "0" AND $black == "0" AND $red == "0" AND $r1 == "0" AND $r2 == "0" AND $r3 == "0"  AND $c1 == "0" AND $c2 == "0" AND $c3 == "0")

{

echo "<b> -> Error</b><br><br>No ammount was filled in!";
}

else
{

$uitgaven = $nr_0 + $nr_1 + $nr_2 + $nr_3 + $nr_4 + $nr_5 + $nr_6 + $nr_7 + $nr_8 + $nr_9 + $nr_10 + $nr_11 + $nr_12 + $nr_13 + $nr_14 + $nr_15 + $nr_16 + $nr_17 + $nr_18 + $nr_19 + $nr_20 + $nr_21 + $nr_22 + $nr_23 + $nr_24 + $nr_25 + $nr_26 + $nr_27 + $nr_28 + $nr_29 + $nr_30 + $nr_31 + $nr_32 + $nr_33 + $nr_34 + $nr_35 + $nr_36 + $even + $odd + $low + $high + $black + $red + $r1 + $r2 + $r3 + $c1 + $c2 + $c3;

$get_rpg_bank = mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
if($money_pocket < $uitgaven)
{

?>
<b> -> Error</b><br><br>
You dont have enough money!<br>
You need
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_pocket - $uitgave; ?>
Dellor more.<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
}
else
{

$lucky_number = $roulette_lucky_number;
unset($roulette_lucky_number);

$kleur = roulette_kleur($lucky_number);
if($lucky_number % 2 == 0) { $type = "even"; } else { $type = "odd"; }
$money_won = 0;

// 35 tegen 1 uitrekenen
if($lucky_number == 1) { $money_won = $money_won + $nr_1 * 35; }
elseif($lucky_number == 2) { $money_won = $money_won + $nr_2 * 35; }
elseif($lucky_number == 3) { $money_won = $money_won + $nr_3 * 35; }
elseif($lucky_number == 4) { $money_won = $money_won + $nr_4 * 35; }
elseif($lucky_number == 5) { $money_won = $money_won + $nr_5 * 35; }
elseif($lucky_number == 6) { $money_won = $money_won + $nr_6 * 35; }
elseif($lucky_number == 7) { $money_won = $money_won + $nr_7 * 35; }
elseif($lucky_number == 8) { $money_won = $money_won + $nr_8 * 35; }
elseif($lucky_number == 9) { $money_won = $money_won + $nr_9 * 35; }
elseif($lucky_number == 10) { $money_won = $money_won + $nr_10 * 35; }
elseif($lucky_number == 11) { $money_won = $money_won + $nr_11 * 35; }
elseif($lucky_number == 12) { $money_won = $money_won + $nr_12 * 35; }
elseif($lucky_number == 13) { $money_won = $money_won + $nr_13 * 35; }
elseif($lucky_number == 14) { $money_won = $money_won + $nr_14 * 35; }
elseif($lucky_number == 15) { $money_won = $money_won + $nr_15 * 35; }
elseif($lucky_number == 16) { $money_won = $money_won + $nr_16 * 35; }
elseif($lucky_number == 17) { $money_won = $money_won + $nr_17 * 35; }
elseif($lucky_number == 18) { $money_won = $money_won + $nr_18 * 35; }
elseif($lucky_number == 19) { $money_won = $money_won + $nr_19 * 35; }
elseif($lucky_number == 20) { $money_won = $money_won + $nr_20 * 35; }
elseif($lucky_number == 21) { $money_won = $money_won + $nr_21 * 35; }
elseif($lucky_number == 22) { $money_won = $money_won + $nr_22 * 35; }
elseif($lucky_number == 23) { $money_won = $money_won + $nr_23 * 35; }
elseif($lucky_number == 24) { $money_won = $money_won + $nr_24 * 35; }
elseif($lucky_number == 25) { $money_won = $money_won + $nr_25 * 35; }
elseif($lucky_number == 26) { $money_won = $money_won + $nr_26 * 35; }
elseif($lucky_number == 27) { $money_won = $money_won + $nr_27 * 35; }
elseif($lucky_number == 28) { $money_won = $money_won + $nr_28 * 35; }
elseif($lucky_number == 29) { $money_won = $money_won + $nr_29 * 35; }
elseif($lucky_number == 30) { $money_won = $money_won + $nr_30 * 35; }
elseif($lucky_number == 31) { $money_won = $money_won + $nr_31 * 35; }
elseif($lucky_number == 32) { $money_won = $money_won + $nr_32 * 35; }
elseif($lucky_number == 33) { $money_won = $money_won + $nr_33 * 35; }
elseif($lucky_number == 34) { $money_won = $money_won + $nr_34 * 35; }
elseif($lucky_number == 35) { $money_won = $money_won + $nr_35 * 35; }
elseif($lucky_number == 36) { $money_won = $money_won + $nr_36 * 35; }
elseif($lucky_number == 0) { $money_won = $money_won + $nr_0 * 135; }
else { $money_won = ""; }

//Even - oneven uitrekenen
if($type == "odd") { $money_won = $money_won + $odd * 2; }
elseif($type == "even") { $money_won = $money_won + $even * 2; }

//Kleur uitrekenen
if($kleur == "red") { $money_won = $money_won + $red * 2; }
elseif($kleur == "black") { $money_won = $money_won + $black * 2; }

//Low - high
if($lucky_number >= 19) { $money_won = $money_won + $high * 4; }
elseif($lucky_number >= 0) { $money_won = $money_won + $low * 4; }

//row
$row = roulette_r($lucky_number);
if($row == "r1") { $money_won = $money_won + $r1 * 2; }
elseif($row == "r2") { $money_won = $money_won + $r2 * 2; }
elseif($row == "r3") { $money_won = $money_won + $r3 * 2; }

//colom
$col = roulette_c($lucky_number);
if($col == "c1") { $money_won = $money_won + $c1 * 2; }
elseif($col == "c2") { $money_won = $money_won + $c2 * 2; }
elseif($col == "c3") { $money_won = $money_won + $c3 * 2; }



?>
<br><br>

<div id="nr1">
<img src="./rpg/guns/roulette_wheel.gif"><br>
Spinning the wheel...
</div>
<div id="nr2" style="display:none;">
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br><br>
The lucky number was <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $lucky_number; ?>
</b>.<br>
The color of that number is <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $kleur; ?>
</b>.<br><br>
Type:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $type; ?>
.<br><br>
You spended:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $uitgaven; ?>
.<br>
You win <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_won; ?>
</b>.<br><br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$money_got
= $money_won - $uitgaven;

if($money_got < 0)
{

echo 'You have lost money. You now have '.$money_got.' Dellor.';
}


$new_geldzak = $money_pocket + $money_got;
mysql_query("UPDATE rpg_bank SET geldzak = '".$new_geldzak."' WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt, error: ". mysql_error());
?>

</div>
<script language="JavaScript">
setTimeout("hide('nr1')", 2000);
setTimeout("hide('nr2')", 2000);
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
}
}
}
}

?>


Heb em zo direct gekopieerd van mun site...
Kan zijn dat er een } te veel of te weinig is...
 
Mitch X

Mitch X

05/07/2004 17:21:00
Quote Anchor link
Dan moet je met 'lagen' werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
if(true)
{

   if(true)
   {

      if(true)
      {

         # Code
      }
   }
}

?>

Zo kan je wel zien of het goed gaat :)
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 17:25:00
Quote Anchor link
Dat doe ik al -_-
 
Dbr Br

Dbr Br

05/07/2004 18:01:00
Quote Anchor link
En als je hem dan wel eens doet seeden?


srand((int)microtime()*1234567);
$randnum = rand(33,255)
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 18:05:00
Quote Anchor link
OOk niet :S...
 

27/11/2004 15:14:00
Quote Anchor link
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if($casino == "roulette")
{
?>
<b>-> <a href="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette"><font color=black>Roulette</a></b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$roulette_lucky_number
= rand(0,36);
if($rl_do == "")
{

?>

<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$get_rpg_bank_pre
= mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank_pre)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
echo "Money pocket: <b>".$money_pocket."</b> Dellor.<br>";
echo "Money bank:   <b>".$money_bank."</b> Dellor.<br>";
?>


<br>
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br>
<br>

<div style="position: absolute; left: 125px; top: 59px;">
<FORM METHOD=POST ACTION="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&rl_do=1">
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=158 valign=center align=center><font size="1" color="white">0   <INPUT TYPE="text" NAME="0" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">1   <INPUT TYPE="text" NAME="1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">2   <INPUT TYPE="text" NAME="2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">3   <INPUT TYPE="text" NAME="3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">4   <INPUT TYPE="text" NAME="4" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">5   <INPUT TYPE="text" NAME="5" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">6   <INPUT TYPE="text" NAME="6" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">7   <INPUT TYPE="text" NAME="7" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">8   <INPUT TYPE="text" NAME="8" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">9   <INPUT TYPE="text" NAME="9" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">10 <INPUT TYPE="text" NAME="10" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">11 <INPUT TYPE="text" NAME="11" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">12 <INPUT TYPE="text" NAME="12" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">13 <INPUT TYPE="text" NAME="13" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">14 <INPUT TYPE="text" NAME="14" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">15 <INPUT TYPE="text" NAME="15" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">16 <INPUT TYPE="text" NAME="16" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">17 <INPUT TYPE="text" NAME="17" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">18 <INPUT TYPE="text" NAME="18" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">19 <INPUT TYPE="text" NAME="19" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">20 <INPUT TYPE="text" NAME="20" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">21 <INPUT TYPE="text" NAME="21" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">22 <INPUT TYPE="text" NAME="22" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">23 <INPUT TYPE="text" NAME="23" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">24 <INPUT TYPE="text" NAME="24" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">25 <INPUT TYPE="text" NAME="25" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">26 <INPUT TYPE="text" NAME="26" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">27 <INPUT TYPE="text" NAME="27" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">28 <INPUT TYPE="text" NAME="28" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">29 <INPUT TYPE="text" NAME="29" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">30 <INPUT TYPE="text" NAME="30" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">31 <INPUT TYPE="text" NAME="31" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">32 <INPUT TYPE="text" NAME="32" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">33 <INPUT TYPE="text" NAME="33" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">34 <INPUT TYPE="text" NAME="34" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">35 <INPUT TYPE="text" NAME="35" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">36 <INPUT TYPE="text" NAME="36" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R1 <INPUT TYPE="text" NAME="R1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R2 <INPUT TYPE="text" NAME="R2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R3 <INPUT TYPE="text" NAME="R3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 <INPUT TYPE="text" NAME="C1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 <INPUT TYPE="text" NAME="C2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 <INPUT TYPE="text" NAME="C3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>


<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Odd <INPUT TYPE="text" NAME="odd" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Even <INPUT TYPE="text" NAME="even" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">1-18 <INPUT TYPE="text" NAME="low" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">19-36 <INPUT TYPE="text" NAME="high" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b> <INPUT TYPE="text" NAME="red" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b> <INPUT TYPE="text" NAME="black" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<br></div><br><br><br><br><br><br>
<INPUT TYPE="submit" value="Let's do it!"><INPUT TYPE="reset">
</FORM>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?
}
elseif($rl_do == "1")
{


$nr_0 = $_POST['0'];
$nr_1 = $_POST['1'];
$nr_2 = $_POST['2'];
$nr_3 = $_POST['3'];
$nr_4 = $_POST['4'];
$nr_5 = $_POST['5'];
$nr_6 = $_POST['6'];
$nr_7 = $_POST['7'];
$nr_8 = $_POST['8'];
$nr_9 = $_POST['9'];
$nr_10 = $_POST['10'];
$nr_11 = $_POST['11'];
$nr_12 = $_POST['12'];
$nr_13 = $_POST['13'];
$nr_14 = $_POST['14'];
$nr_15 = $_POST['15'];
$nr_16 = $_POST['16'];
$nr_17 = $_POST['17'];
$nr_18 = $_POST['18'];
$nr_19 = $_POST['19'];
$nr_20 = $_POST['20'];
$nr_21 = $_POST['21'];
$nr_22 = $_POST['22'];
$nr_23 = $_POST['23'];
$nr_24 = $_POST['24'];
$nr_25 = $_POST['25'];
$nr_26 = $_POST['26'];
$nr_27 = $_POST['27'];
$nr_28 = $_POST['28'];
$nr_29 = $_POST['29'];
$nr_30 = $_POST['30'];
$nr_31 = $_POST['31'];
$nr_32 = $_POST['32'];
$nr_33 = $_POST['33'];
$nr_34 = $_POST['34'];
$nr_35 = $_POST['35'];
$nr_36 = $_POST['36'];
$even = $_POST['even'];
$odd = $_POST['odd'];
$low = $_POST['low'];
$high = $_POST['high'];
$black = $_POST['black'];
$red = $_POST['red'];
$r1 = $_POST['R1'];
$r2 = $_POST['R2'];
$r3 = $_POST['R3'];
$c1 = $_POST['C1'];
$c2 = $_POST['C2'];
$c3 = $_POST['C3'];



if($nr_0 == "0" AND $nr_1 == "0" AND $nr_2 == "0" AND $nr_3 == "0" AND $nr_4 == "0" AND $nr_5 == "0" AND $nr_6 == "0" AND $nr_7 == "0" AND $nr_8 == "0" AND $nr_9 == "0" AND $nr_10 == "0" AND $nr_11 == "0" AND $nr_12 == "0" AND $nr_13 == "0" AND $nr_14 == "0" AND $nr_15 == "0" AND $nr_16 == "0" AND $nr_17 == "0" AND $nr_18 == "0" AND $nr_19 == "0" AND $nr_20 == "0" AND $nr_21 == "0" AND $nr_22 == "0" AND $nr_23 == "0" AND $nr_24 == "0" AND $nr_25 == "0" AND $nr_26 == "0" AND $nr_27 == "0" AND $nr_28 == "0" AND $nr_29 == "0" AND $nr_30 == "0" AND $nr_31 == "0" AND $nr_32 == "0" AND $nr_33 == "0" AND $nr_34 == "0" AND $nr_35 == "0" AND $nr_36 == "0" AND $even == "0" AND $odd == "0" AND $low == "0" AND $high == "0" AND $black == "0" AND $red == "0" AND $r1 == "0" AND $r2 == "0" AND $r3 == "0"  AND $c1 == "0" AND $c2 == "0" AND $c3 == "0")

{

echo "<b> -> Error</b><br><br>No ammount was filled in!";
}

else
{

$uitgaven = $nr_0 + $nr_1 + $nr_2 + $nr_3 + $nr_4 + $nr_5 + $nr_6 + $nr_7 + $nr_8 + $nr_9 + $nr_10 + $nr_11 + $nr_12 + $nr_13 + $nr_14 + $nr_15 + $nr_16 + $nr_17 + $nr_18 + $nr_19 + $nr_20 + $nr_21 + $nr_22 + $nr_23 + $nr_24 + $nr_25 + $nr_26 + $nr_27 + $nr_28 + $nr_29 + $nr_30 + $nr_31 + $nr_32 + $nr_33 + $nr_34 + $nr_35 + $nr_36 + $even + $odd + $low + $high + $black + $red + $r1 + $r2 + $r3 + $c1 + $c2 + $c3;

$get_rpg_bank = mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
if($money_pocket < $uitgaven)
{

?>
<b> -> Error</b><br><br>
You dont have enough money!<br>
You need
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_pocket - $uitgave; ?>
Dellor more.<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
}
else
{

$lucky_number = $roulette_lucky_number;
unset($roulette_lucky_number);

$kleur = roulette_kleur($lucky_number);
if($lucky_number % 2 == 0) { $type = "even"; } else { $type = "odd"; }
$money_won = 0;

// 35 tegen 1 uitrekenen
if($lucky_number == 1) { $money_won = $money_won + $nr_1 * 35; }
elseif($lucky_number == 2) { $money_won = $money_won + $nr_2 * 35; }
elseif($lucky_number == 3) { $money_won = $money_won + $nr_3 * 35; }
elseif($lucky_number == 4) { $money_won = $money_won + $nr_4 * 35; }
elseif($lucky_number == 5) { $money_won = $money_won + $nr_5 * 35; }
elseif($lucky_number == 6) { $money_won = $money_won + $nr_6 * 35; }
elseif($lucky_number == 7) { $money_won = $money_won + $nr_7 * 35; }
elseif($lucky_number == 8) { $money_won = $money_won + $nr_8 * 35; }
elseif($lucky_number == 9) { $money_won = $money_won + $nr_9 * 35; }
elseif($lucky_number == 10) { $money_won = $money_won + $nr_10 * 35; }
elseif($lucky_number == 11) { $money_won = $money_won + $nr_11 * 35; }
elseif($lucky_number == 12) { $money_won = $money_won + $nr_12 * 35; }
elseif($lucky_number == 13) { $money_won = $money_won + $nr_13 * 35; }
elseif($lucky_number == 14) { $money_won = $money_won + $nr_14 * 35; }
elseif($lucky_number == 15) { $money_won = $money_won + $nr_15 * 35; }
elseif($lucky_number == 16) { $money_won = $money_won + $nr_16 * 35; }
elseif($lucky_number == 17) { $money_won = $money_won + $nr_17 * 35; }
elseif($lucky_number == 18) { $money_won = $money_won + $nr_18 * 35; }
elseif($lucky_number == 19) { $money_won = $money_won + $nr_19 * 35; }
elseif($lucky_number == 20) { $money_won = $money_won + $nr_20 * 35; }
elseif($lucky_number == 21) { $money_won = $money_won + $nr_21 * 35; }
elseif($lucky_number == 22) { $money_won = $money_won + $nr_22 * 35; }
elseif($lucky_number == 23) { $money_won = $money_won + $nr_23 * 35; }
elseif($lucky_number == 24) { $money_won = $money_won + $nr_24 * 35; }
elseif($lucky_number == 25) { $money_won = $money_won + $nr_25 * 35; }
elseif($lucky_number == 26) { $money_won = $money_won + $nr_26 * 35; }
elseif($lucky_number == 27) { $money_won = $money_won + $nr_27 * 35; }
elseif($lucky_number == 28) { $money_won = $money_won + $nr_28 * 35; }
elseif($lucky_number == 29) { $money_won = $money_won + $nr_29 * 35; }
elseif($lucky_number == 30) { $money_won = $money_won + $nr_30 * 35; }
elseif($lucky_number == 31) { $money_won = $money_won + $nr_31 * 35; }
elseif($lucky_number == 32) { $money_won = $money_won + $nr_32 * 35; }
elseif($lucky_number == 33) { $money_won = $money_won + $nr_33 * 35; }
elseif($lucky_number == 34) { $money_won = $money_won + $nr_34 * 35; }
elseif($lucky_number == 35) { $money_won = $money_won + $nr_35 * 35; }
elseif($lucky_number == 36) { $money_won = $money_won + $nr_36 * 35; }
elseif($lucky_number == 0) { $money_won = $money_won + $nr_0 * 135; }
else { $money_won = ""; }

//Even - oneven uitrekenen
if($type == "odd") { $money_won = $money_won + $odd * 2; }
elseif($type == "even") { $money_won = $money_won + $even * 2; }

//Kleur uitrekenen
if($kleur == "red") { $money_won = $money_won + $red * 2; }
elseif($kleur == "black") { $money_won = $money_won + $black * 2; }

//Low - high
if($lucky_number >= 19) { $money_won = $money_won + $high * 4; }
elseif($lucky_number >= 0) { $money_won = $money_won + $low * 4; }

//row
$row = roulette_r($lucky_number);
if($row == "r1") { $money_won = $money_won + $r1 * 2; }
elseif($row == "r2") { $money_won = $money_won + $r2 * 2; }
elseif($row == "r3") { $money_won = $money_won + $r3 * 2; }

//colom
$col = roulette_c($lucky_number);
if($col == "c1") { $money_won = $money_won + $c1 * 2; }
elseif($col == "c2") { $money_won = $money_won + $c2 * 2; }
elseif($col == "c3") { $money_won = $money_won + $c3 * 2; }



?>
<br><br>

<div id="nr1">
<img src="./rpg/guns/roulette_wheel.gif"><br>
Spinning the wheel...
</div>
<div id="nr2" style="display:none;">
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br><br>
The lucky number was <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $lucky_number; ?>
</b>.<br>
The color of that number is <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $kleur; ?>
</b>.<br><br>
Type:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $type; ?>
.<br><br>
You spended:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $uitgaven; ?>
.<br>
You win <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_won; ?>
</b>.<br><br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$money_got
= $money_won - $uitgaven;

if($money_got < 0)
{

echo 'You have lost money. You now have '.$money_got.' Dellor.';
}


$new_geldzak = $money_pocket + $money_got;
mysql_query("UPDATE rpg_bank SET geldzak = '".$new_geldzak."' WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt, error: ". mysql_error());
?>

</div>
<script language="JavaScript">
setTimeout("hide('nr1')", 2000);
setTimeout("hide('nr2')", 2000);
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
}
}
}
}

?>


Heb em zo direct gekopieerd van mun site...
Kan zijn dat er een } te veel of te weinig is...
 
Daniel

Daniel

27/11/2004 17:47:00
Quote Anchor link
bij roulette hoef je niet persee op een getal te zette je kunt ook op een kleur zette rood/zwart
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

27/11/2004 18:12:00
Quote Anchor link
Dit topic is al heeeel oud en het probleem is ook llang verholpen...


Post: 04.07.2004 12:40
Nu: 27.11.2004 18:12

_-_'
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

16/12/2004 14:10:00
Quote Anchor link
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if($casino == "roulette")
{
?>
<b>-> <a href="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&PHPSESSID=2712b49dc4a3bcd30053c9c3e225e8ba"><font color=black>Roulette</a></b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$roulette_lucky_number
= rand(0,36);
if($rl_do == "")
{

?>

<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$get_rpg_bank_pre
= mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank_pre)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
echo "Money pocket: <b>".$money_pocket."</b> Dellor.<br>";
echo "Money bank:   <b>".$money_bank."</b> Dellor.<br>";
?>


<br>
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br>
<br>

<div style="position: absolute; left: 125px; top: 59px;">
<FORM METHOD="POST" ACTION="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&rl_do=1"><input type="hidden" name="PHPSESSID" value="2712b49dc4a3bcd30053c9c3e225e8ba" />
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=158 valign=center align=center><font size="1" color="white">0   <INPUT TYPE="text" NAME="0" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">1   <INPUT TYPE="text" NAME="1" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">2   <INPUT TYPE="text" NAME="2" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">3   <INPUT TYPE="text" NAME="3" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">4   <INPUT TYPE="text" NAME="4" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">5   <INPUT TYPE="text" NAME="5" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">6   <INPUT TYPE="text" NAME="6" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">7   <INPUT TYPE="text" NAME="7" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">8   <INPUT TYPE="text" NAME="8" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">9   <INPUT TYPE="text" NAME="9" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">10 <INPUT TYPE="text" NAME="10" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">11 <INPUT TYPE="text" NAME="11" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">12 <INPUT TYPE="text" NAME="12" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">13 <INPUT TYPE="text" NAME="13" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">14 <INPUT TYPE="text" NAME="14" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">15 <INPUT TYPE="text" NAME="15" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">16 <INPUT TYPE="text" NAME="16" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">17 <INPUT TYPE="text" NAME="17" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">18 <INPUT TYPE="text" NAME="18" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">19 <INPUT TYPE="text" NAME="19" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">20 <INPUT TYPE="text" NAME="20" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">21 <INPUT TYPE="text" NAME="21" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">22 <INPUT TYPE="text" NAME="22" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">23 <INPUT TYPE="text" NAME="23" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">24 <INPUT TYPE="text" NAME="24" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">25 <INPUT TYPE="text" NAME="25" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">26 <INPUT TYPE="text" NAME="26" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">27 <INPUT TYPE="text" NAME="27" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">28 <INPUT TYPE="text" NAME="28" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">29 <INPUT TYPE="text" NAME="29" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">30 <INPUT TYPE="text" NAME="30" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">31 <INPUT TYPE="text" NAME="31" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">32 <INPUT TYPE="text" NAME="32" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">33 <INPUT TYPE="text" NAME="33" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">34 <INPUT TYPE="text" NAME="34" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">35 <INPUT TYPE="text" NAME="35" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">36 <INPUT TYPE="text" NAME="36" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R1 <INPUT TYPE="text" NAME="R1" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R2 <INPUT TYPE="text" NAME="R2" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R3 <INPUT TYPE="text" NAME="R3" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 <INPUT TYPE="text" NAME="C1" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 <INPUT TYPE="text" NAME="C2" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 <INPUT TYPE="text" NAME="C3" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>


<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Odd <INPUT TYPE="text" NAME="odd" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Even <INPUT TYPE="text" NAME="even" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">1-18 <INPUT TYPE="text" NAME="low" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">19-36 <INPUT TYPE="text" NAME="high" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b> <INPUT TYPE="text" NAME="red" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b> <INPUT TYPE="text" NAME="black" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<br></div><br><br><br><br><br><br>
<INPUT TYPE="submit" value="Let's do it!"><INPUT TYPE="reset">
</FORM>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?
}
elseif($rl_do == "1")
{


$nr_0 = $_POST['0'];
$nr_1 = $_POST['1'];
$nr_2 = $_POST['2'];
$nr_3 = $_POST['3'];
$nr_4 = $_POST['4'];
$nr_5 = $_POST['5'];
$nr_6 = $_POST['6'];
$nr_7 = $_POST['7'];
$nr_8 = $_POST['8'];
$nr_9 = $_POST['9'];
$nr_10 = $_POST['10'];
$nr_11 = $_POST['11'];
$nr_12 = $_POST['12'];
$nr_13 = $_POST['13'];
$nr_14 = $_POST['14'];
$nr_15 = $_POST['15'];
$nr_16 = $_POST['16'];
$nr_17 = $_POST['17'];
$nr_18 = $_POST['18'];
$nr_19 = $_POST['19'];
$nr_20 = $_POST['20'];
$nr_21 = $_POST['21'];
$nr_22 = $_POST['22'];
$nr_23 = $_POST['23'];
$nr_24 = $_POST['24'];
$nr_25 = $_POST['25'];
$nr_26 = $_POST['26'];
$nr_27 = $_POST['27'];
$nr_28 = $_POST['28'];
$nr_29 = $_POST['29'];
$nr_30 = $_POST['30'];
$nr_31 = $_POST['31'];
$nr_32 = $_POST['32'];
$nr_33 = $_POST['33'];
$nr_34 = $_POST['34'];
$nr_35 = $_POST['35'];
$nr_36 = $_POST['36'];
$even = $_POST['even'];
$odd = $_POST['odd'];
$low = $_POST['low'];
$high = $_POST['high'];
$black = $_POST['black'];
$red = $_POST['red'];
$r1 = $_POST['R1'];
$r2 = $_POST['R2'];
$r3 = $_POST['R3'];
$c1 = $_POST['C1'];
$c2 = $_POST['C2'];
$c3 = $_POST['C3'];



if($nr_0 == "0" AND $nr_1 == "0" AND $nr_2 == "0" AND $nr_3 == "0" AND $nr_4 == "0" AND $nr_5 == "0" AND $nr_6 == "0" AND $nr_7 == "0" AND $nr_8 == "0" AND $nr_9 == "0" AND $nr_10 == "0" AND $nr_11 == "0" AND $nr_12 == "0" AND $nr_13 == "0" AND $nr_14 == "0" AND $nr_15 == "0" AND $nr_16 == "0" AND $nr_17 == "0" AND $nr_18 == "0" AND $nr_19 == "0" AND $nr_20 == "0" AND $nr_21 == "0" AND $nr_22 == "0" AND $nr_23 == "0" AND $nr_24 == "0" AND $nr_25 == "0" AND $nr_26 == "0" AND $nr_27 == "0" AND $nr_28 == "0" AND $nr_29 == "0" AND $nr_30 == "0" AND $nr_31 == "0" AND $nr_32 == "0" AND $nr_33 == "0" AND $nr_34 == "0" AND $nr_35 == "0" AND $nr_36 == "0" AND $even == "0" AND $odd == "0" AND $low == "0" AND $high == "0" AND $black == "0" AND $red == "0" AND $r1 == "0" AND $r2 == "0" AND $r3 == "0"  AND $c1 == "0" AND $c2 == "0" AND $c3 == "0")

{

echo "<b> -> Error</b><br><br>No ammount was filled in!";
}

else
{

$uitgaven = $nr_0 + $nr_1 + $nr_2 + $nr_3 + $nr_4 + $nr_5 + $nr_6 + $nr_7 + $nr_8 + $nr_9 + $nr_10 + $nr_11 + $nr_12 + $nr_13 + $nr_14 + $nr_15 + $nr_16 + $nr_17 + $nr_18 + $nr_19 + $nr_20 + $nr_21 + $nr_22 + $nr_23 + $nr_24 + $nr_25 + $nr_26 + $nr_27 + $nr_28 + $nr_29 + $nr_30 + $nr_31 + $nr_32 + $nr_33 + $nr_34 + $nr_35 + $nr_36 + $even + $odd + $low + $high + $black + $red + $r1 + $r2 + $r3 + $c1 + $c2 + $c3;

$get_rpg_bank = mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
if($money_pocket < $uitgaven)
{

?>
<b> -> Error</b><br><br>
You dont have enough money!<br>
You need
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_pocket - $uitgave; ?>
Dellor more.<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
}
else
{

$lucky_number = $roulette_lucky_number;
unset($roulette_lucky_number);

$kleur = roulette_kleur($lucky_number);
if($lucky_number % 2 == 0) { $type = "even"; } else { $type = "odd"; }
$money_won = 0;

// 35 tegen 1 uitrekenen
if($lucky_number == 1) { $money_won = $money_won + $nr_1 * 35; }
elseif($lucky_number == 2) { $money_won = $money_won + $nr_2 * 35; }
elseif($lucky_number == 3) { $money_won = $money_won + $nr_3 * 35; }
elseif($lucky_number == 4) { $money_won = $money_won + $nr_4 * 35; }
elseif($lucky_number == 5) { $money_won = $money_won + $nr_5 * 35; }
elseif($lucky_number == 6) { $money_won = $money_won + $nr_6 * 35; }
elseif($lucky_number == 7) { $money_won = $money_won + $nr_7 * 35; }
elseif($lucky_number == 8) { $money_won = $money_won + $nr_8 * 35; }
elseif($lucky_number == 9) { $money_won = $money_won + $nr_9 * 35; }
elseif($lucky_number == 10) { $money_won = $money_won + $nr_10 * 35; }
elseif($lucky_number == 11) { $money_won = $money_won + $nr_11 * 35; }
elseif($lucky_number == 12) { $money_won = $money_won + $nr_12 * 35; }
elseif($lucky_number == 13) { $money_won = $money_won + $nr_13 * 35; }
elseif($lucky_number == 14) { $money_won = $money_won + $nr_14 * 35; }
elseif($lucky_number == 15) { $money_won = $money_won + $nr_15 * 35; }
elseif($lucky_number == 16) { $money_won = $money_won + $nr_16 * 35; }
elseif($lucky_number == 17) { $money_won = $money_won + $nr_17 * 35; }
elseif($lucky_number == 18) { $money_won = $money_won + $nr_18 * 35; }
elseif($lucky_number == 19) { $money_won = $money_won + $nr_19 * 35; }
elseif($lucky_number == 20) { $money_won = $money_won + $nr_20 * 35; }
elseif($lucky_number == 21) { $money_won = $money_won + $nr_21 * 35; }
elseif($lucky_number == 22) { $money_won = $money_won + $nr_22 * 35; }
elseif($lucky_number == 23) { $money_won = $money_won + $nr_23 * 35; }
elseif($lucky_number == 24) { $money_won = $money_won + $nr_24 * 35; }
elseif($lucky_number == 25) { $money_won = $money_won + $nr_25 * 35; }
elseif($lucky_number == 26) { $money_won = $money_won + $nr_26 * 35; }
elseif($lucky_number == 27) { $money_won = $money_won + $nr_27 * 35; }
elseif($lucky_number == 28) { $money_won = $money_won + $nr_28 * 35; }
elseif($lucky_number == 29) { $money_won = $money_won + $nr_29 * 35; }
elseif($lucky_number == 30) { $money_won = $money_won + $nr_30 * 35; }
elseif($lucky_number == 31) { $money_won = $money_won + $nr_31 * 35; }
elseif($lucky_number == 32) { $money_won = $money_won + $nr_32 * 35; }
elseif($lucky_number == 33) { $money_won = $money_won + $nr_33 * 35; }
elseif($lucky_number == 34) { $money_won = $money_won + $nr_34 * 35; }
elseif($lucky_number == 35) { $money_won = $money_won + $nr_35 * 35; }
elseif($lucky_number == 36) { $money_won = $money_won + $nr_36 * 35; }
elseif($lucky_number == 0) { $money_won = $money_won + $nr_0 * 135; }
else { $money_won = ""; }

//Even - oneven uitrekenen
if($type == "odd") { $money_won = $money_won + $odd * 2; }
elseif($type == "even") { $money_won = $money_won + $even * 2; }

//Kleur uitrekenen
if($kleur == "red") { $money_won = $money_won + $red * 2; }
elseif($kleur == "black") { $money_won = $money_won + $black * 2; }

//Low - high
if($lucky_number >= 19) { $money_won = $money_won + $high * 4; }
elseif($lucky_number >= 0) { $money_won = $money_won + $low * 4; }

//row
$row = roulette_r($lucky_number);
if($row == "r1") { $money_won = $money_won + $r1 * 2; }
elseif($row == "r2") { $money_won = $money_won + $r2 * 2; }
elseif($row == "r3") { $money_won = $money_won + $r3 * 2; }

//colom
$col = roulette_c($lucky_number);
if($col == "c1") { $money_won = $money_won + $c1 * 2; }
elseif($col == "c2") { $money_won = $money_won + $c2 * 2; }
elseif($col == "c3") { $money_won = $money_won + $c3 * 2; }



?>
<br><br>

<div id="nr1">
<img src="./rpg/guns/roulette_wheel.gif"><br>
Spinning the wheel...
</div>
<div id="nr2" style="display:none;">
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br><br>
The lucky number was <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $lucky_number; ?>
</b>.<br>
The color of that number is <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $kleur; ?>
</b>.<br><br>
Type:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $type; ?>
.<br><br>
You spended:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $uitgaven; ?>
.<br>
You win <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_won; ?>
</b>.<br><br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$money_got
= $money_won - $uitgaven;

if($money_got < 0)
{

echo 'You have lost money. You now have '.$money_got.' Dellor.';
}


$new_geldzak = $money_pocket + $money_got;
mysql_query("UPDATE rpg_bank SET geldzak = '".$new_geldzak."' WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt, error: ". mysql_error());
?>

</div>
<script language="JavaScript">
setTimeout("hide('nr1')", 2000);
setTimeout("hide('nr2')", 2000);
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
}
}
}
}

?>


Heb em zo direct gekopieerd van mun site...
Kan zijn dat er een } te veel of te weinig is...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.