reacties hosting site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »
Bart Bakker

Bart Bakker

11/09/2012 23:32:43
Quote Anchor link
Hallo,
Ik ben bezig met een nieuwe layout ik heb nog even rond gekeken en nog mij verdiept in jullie feedbacks over de website daarvoor heel erg bedankt.
Gewijzigd op 12/09/2012 20:49:54 door Bart Bakker
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 02:30:53
 
Write Down

Write Down

11/09/2012 23:39:54
Quote Anchor link
Het ziet er allemaal nog al erg druk uit. Alles staat bij mekaar geduwd. (zeker bij Twitter) Als de template al iets breder wordt gemaakt, zal dit al zeker helpen. Verder zou ik ook al die groene dingen wat minder bombastisch maken. Minder groot, minder extreem.

De banner bovenaan vind ik ook maar niets. Eerder storend, zeker omdat je dit niet kan pauzeren.

Verder is de HTML niet al te best. Tabellen gebruikt waar het niet nodig is. Lege div boxes <div></div> of bijvoorbeeld breaks gebruikt waar dit niet hoort.

En ondanks dat je niets over de prijs wilt horen, doe ik het lekker wel. Kijk, de webhostingmarkt is al vrij verzadigd als je het mij vraagt. Je moet dus uitblinken met iets.
 
Bart Bakker

Bart Bakker

11/09/2012 23:42:59
Quote Anchor link
Write Down op 11/09/2012 23:39:54:
Het ziet er allemaal nog al erg druk uit. Alles staat bij mekaar geduwd. (zeker bij Twitter) Als de template al iets breder wordt gemaakt, zal dit al zeker helpen. Verder zou ik ook al die groene dingen wat minder bombastisch maken. Minder groot, minder extreem.

De banner bovenaan vind ik ook maar niets. Eerder storend, zeker omdat je dit niet kan pauzeren.

Verder is de HTML niet al te best. Tabellen gebruikt waar het niet nodig is. Lege div boxes <div></div> of bijvoorbeeld breaks gebruikt waar dit niet hoort.

En ondanks dat je niets over de prijs wilt horen, doe ik het lekker wel. Kijk, de webhostingmarkt is al vrij verzadigd als je het mij vraagt. Je moet dus uitblinken met iets.


Bedankt voor je snelle reactie ik zal het mee nemen in de wijzigingen. heb je nog een idee over uitblinken want het is altijd makkelijk om te zeggen maar enige ideeën, zelf zat ik er ook al aan te denken en dacht ik aan een actie als de 1e maand gratis en op welke pagina vond je tabellen en divs die niet nodig zijn dan kan ik een kijkje nemen
Gewijzigd op 11/09/2012 23:44:29 door Bart Bakker
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/09/2012 10:28:25
Quote Anchor link
je tweets staan in het nederlands, je inlogformulier begint met de text 'Leden Menu' en je hoofdmenu en aanbiedingen staan weer in het engels.... beetje confusing niet?
 
Wouter J

Wouter J

12/09/2012 10:40:01
Quote Anchor link
Sorry dat ik het moet zeggen en neem het niet persoonlijk, maar het design is niks.

Het is een beetje Web 1.0 waar we tegenwoordig al bij Web 3.0 zitten. Kijk eens naar andere hosting site's, hoe ziet hun wireframe eruit? Welke kleuren gebruiken ze? Wat is er mooi en modern aan die site?

Vervolgens ga je zelf aan de slag. Volg hiervoor de stappen die hier beschreven zijn: [url=http://webdesign.tutsplus.com/tutorials/workflow-tutorials/a-beginners-guide-to-wireframing/[/url]A beginners guide to wireframing[/url]. Dan heb je de kans tot het beste lay-ot.

Daarna ga je opzoek naar de beste kleuren. Vaak niet al te licht, maar ook niet te donker. Kijk voor wat vale hoofdkleuren en wat lichtere achtergrond kleuren zoals iets dat net geen wit is, of gewoon echt wit. Ga wat variëren op de 2 à 3 hoofdkleuren en zorg zo dat je een mooi palletje hebt van zo'n 8 kleuren.

Dan ga je die 2 samenvoegen: Wireframe + kleurenpallet = detailed wireframe. En dat werk je weer uit naar een Photoshop template.

Daarna ga je slicen, waarmee we bedoelen dat je het goed om zet in HTML en CSS. Met zo min mogelijk afbeeldingen en de goede technieken.
Dat is dus niet hoe jij het nu hebt. Wat punten van aandacht:
- plaats script elementen in de head of vlak voor </body>, niet ergens halverwege
- gebruik geen inline CSS (style="", border="", ect.)
- een menu hoort in een lijst
- dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<div class="inside">
                <div class="wrapper row-1">
                    <div class="box col-1 maxheight">
                        <div class="border-right maxheight">
                            <div class="border-bot maxheight">
                                <div class="border-left maxheight">
                                    <div class="left-top-corner maxheight">
                                        <div class="right-top-corner maxheight">
                                            <div class="right-bot-corner maxheight">
                                                <div class="left-bot-corner maxheight">
                                                    <div class="inner">
                                                        <h3 class="aligncenter">Basic Plan</h3>

Is echt idioot, dit kon je met 1 div afhandelen...

Kortom: Verdiep je eens in de betekens van elementen en een pagina maken met de juiste semantiek. Goede video om eens te bekijken: Let's write semantic markup
 
Bart Bakker

Bart Bakker

12/09/2012 13:33:17
Quote Anchor link
Wouter J op 12/09/2012 10:40:01:
Sorry dat ik het moet zeggen en neem het niet persoonlijk, maar het design is niks.

Het is een beetje Web 1.0 waar we tegenwoordig al bij Web 3.0 zitten. Kijk eens naar andere hosting site's, hoe ziet hun wireframe eruit? Welke kleuren gebruiken ze? Wat is er mooi en modern aan die site?

Vervolgens ga je zelf aan de slag. Volg hiervoor de stappen die hier beschreven zijn: [url=http://webdesign.tutsplus.com/tutorials/workflow-tutorials/a-beginners-guide-to-wireframing/[/url]A beginners guide to wireframing[/url]. Dan heb je de kans tot het beste lay-ot.

Daarna ga je opzoek naar de beste kleuren. Vaak niet al te licht, maar ook niet te donker. Kijk voor wat vale hoofdkleuren en wat lichtere achtergrond kleuren zoals iets dat net geen wit is, of gewoon echt wit. Ga wat variëren op de 2 à 3 hoofdkleuren en zorg zo dat je een mooi palletje hebt van zo'n 8 kleuren.

Dan ga je die 2 samenvoegen: Wireframe + kleurenpallet = detailed wireframe. En dat werk je weer uit naar een Photoshop template.

Daarna ga je slicen, waarmee we bedoelen dat je het goed om zet in HTML en CSS. Met zo min mogelijk afbeeldingen en de goede technieken.
Dat is dus niet hoe jij het nu hebt. Wat punten van aandacht:
- plaats script elementen in de head of vlak voor </body>, niet ergens halverwege
- gebruik geen inline CSS (style="", border="", ect.)
- een menu hoort in een lijst
- dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<div class="inside">
                <div class="wrapper row-1">
                    <div class="box col-1 maxheight">
                        <div class="border-right maxheight">
                            <div class="border-bot maxheight">
                                <div class="border-left maxheight">
                                    <div class="left-top-corner maxheight">
                                        <div class="right-top-corner maxheight">
                                            <div class="right-bot-corner maxheight">
                                                <div class="left-bot-corner maxheight">
                                                    <div class="inner">
                                                        <h3 class="aligncenter">Basic Plan</h3>

Is echt idioot, dit kon je met 1 div afhandelen...

Kortom: Verdiep je eens in de betekens van elementen en een pagina maken met de juiste semantiek. Goede video om eens te bekijken: Let's write semantic markup


Over dat blok heb je helemaal gelijk, ik had het al gezien en die stond al op de to do list. over de kleur combinaties welke bedoel jij van de pakket buttons? daar heb ik al meer over gehoord en die worden veranderd naar oranje.

Bedoel je met web 1.0 naar web 3.0 dat hij ouderwets is? zo ja wat is jou tip om hem modern te maken bedoel je dan meer bewegende elementen of in de vorm van kleuren.

Nogmaals heel erg bedankt voor je inbreng
 
Chris -

Chris -

12/09/2012 15:13:46
Quote Anchor link
Is het nou een nederlandse, of engelse website/bedrijf? :/
 
Bart Bakker

Bart Bakker

12/09/2012 15:23:56
Quote Anchor link
Chris op 12/09/2012 15:13:46:
Is het nou een nederlandse, of engelse website/bedrijf? :/

officeel gezien is het niet eens een bedrijf maar gewoon particulier
 
Chris -

Chris -

12/09/2012 15:40:55
Quote Anchor link
Ah. Daar gaat dus niemand hosting halen.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

12/09/2012 16:03:48
Quote Anchor link
Ja dat viel mij ook al op. Als ik op support klik krijg ik een of ander chatroom support. Maar wat ontbreekt zijn:

- contact gegevens
- voorwaarden
- support/misbruik/klachten en al dat soort informatie.

Verder heb ik het idee dat je als doel hebt winst te maken. Dan dien je wel ingeschreven te zijn bij de kamer van koophandel.

Persoonlijk zal ik hier nooit een hosting afhalen, zoals chris ook al zegt, gezien de essentiële informatie ontbreekt.
 
John D

John D

12/09/2012 17:28:36
Quote Anchor link
Bas IJzelendoorn op 12/09/2012 16:03:48:
Ja dat viel mij ook al op. Als ik op support klik krijg ik een of ander chatroom support. Maar wat ontbreekt zijn:

- contact gegevens
- voorwaarden
- support/misbruik/klachten en al dat soort informatie.

Er moet nog meer info bij wil je andere klanten dan hobby-huisvrouwen trekken. Waar draait het, welk datacenter, wat is de bedrijfszekerheid, ben je geen reseller-van-de-reseller-van-de-reseller-van-de-reseller, hoe zit je support in elkaar, 24x7?

@Bas: Winst maken is geen criterium om wel of niet ingeschreven te zijn/moeten bij de KvK.
 
Bart Bakker

Bart Bakker

12/09/2012 18:49:39
Quote Anchor link
Chris op 12/09/2012 15:40:55:
Ah. Daar gaat dus niemand hosting halen.


ik had geen vragen over de hosting enz maar over de website kwa layout enzo en ik vroeg om een reactie waar ik iets mee kon hier kan ik niks mee
Gewijzigd op 12/09/2012 19:05:08 door Bart Bakker
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

12/09/2012 19:06:55
Quote Anchor link
Bart Bakker op 11/09/2012 23:32:43:
de website is nog niet af

Wat moet er nog gebeuren, voordat jij de site 'af' vindt? Los van eventueel commentaar/opmerkingen die je krijgt.

Als ik de site bezoek is het 1e wat me opvalt dat (bijna) alles in het Engels is. Waarom niet (gewoon) in het Nederlands? Of is je doelgroep (vooral) Engelstalig publiek?

Ik zou geen hard-coded mailadres in je pagina's zetten. De kans om spam is daardoor erg groot.
Gewijzigd op 12/09/2012 19:09:56 door Obelix Idefix
 
Chris -

Chris -

12/09/2012 19:48:37
Quote Anchor link
Je wilt een reactie op die website, mijn reactie hoort daarbij. Als je dit wilt gaan gebruiken voor toekomstige klanten, is het handig om er een degelijk bedrijf van te maken. Het bedrijf eerst goed laten draaien en dan pas een website te maken.

Stap ook af van het 2008 model, het is al bijna 2013. Frissere layout, neem eens een kijkje bij je concullega's :)
 
Bart Bakker

Bart Bakker

12/09/2012 19:50:24
Quote Anchor link
Chris op 12/09/2012 19:48:37:
Je wilt een reactie op die website, mijn reactie hoort daarbij. Als je dit wilt gaan gebruiken voor toekomstige klanten, is het handig om er een degelijk bedrijf van te maken. Het bedrijf eerst goed laten draaien en dan pas een website te maken.

Stap ook af van het 2008 model, het is al bijna 2013. Frissere layout, neem eens een kijkje bij je concullega's :)


ik ben nu al bezig met een nieuwe en frisse layout maar dit is iets waar ik meer aan heb dan die domme reatie van zonet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.