Reactieteller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jan Eduard

Jan Eduard

22/02/2008 15:53:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik ben bezig met mijn reactiescript zonder mysQl. Maar hoe kan ik er nu een reactieteller bij maken?
Alvast bedankt :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Eduard
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 06:09:47
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

22/02/2008 15:54:00
Quote Anchor link
Stukje code..?
En wat voor methode gebruik je aangezien je geen MySQL gebruikt?
 
Frank -

Frank -

22/02/2008 15:56:00
Quote Anchor link
Door een tabel in je PostgreSQL-database aan te maken en hierin de reacties op te slaan. Dan kun je later snel tellen hoeveel reacties er zijn.

Zonder database zul je met tekstbestanden moeten gaan klooien. Geen aanrader.

Ps. Dat je een systeem maakt zonder MySQL, dat was een uitstekende beslissing!
 
Jan Eduard

Jan Eduard

22/02/2008 15:57:00
Quote Anchor link
ik gebruik dit script:
http://www.phphulp.nl/php/print/1/800/0/scripts

maar ik heb wel veel bewerkt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Eduard
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

22/02/2008 15:58:00
Quote Anchor link
Quote:
Ps. Dat je een systeem maakt zonder MySQL, dat was een uitstekende beslissing!

Mag ik er enigszins vanuit gaan dat dit sarcastisch bedoelt is?

Maar ik ga er vanuit dat hij al wat in elkaar heeft, ik vermoed met een tekstbestand, anders zou hij niet apart vragen om de reacties te tellen, lijkt me ;).
 
M Ypma

M Ypma

22/02/2008 16:01:00
Quote Anchor link
wat ik zo gauw kan zien is dat de titel en antwoord los worden opgeslagen in een bepaalde map.
als je nou al deze mapjes gaat tellen heb je het totaal aantal reacties.

Toch raad ik je aan om over te stappen op een database, daar deze hiervoor bedoeld is.
 
Jan Eduard

Jan Eduard

22/02/2008 16:02:00
Quote Anchor link
Quote:
Mag ik er enigszins vanuit gaan dat dit sarcastisch bedoelt is?

Maar ik ga er vanuit dat hij al wat in elkaar heeft, ik vermoed met een tekstbestand, anders zou hij niet apart vragen om de reacties te tellen, lijkt me ;).


Hahaa ;) ik denk het wel

Quote:
wat ik zo gauw kan zien is dat de titel en antwoord los worden opgeslagen in een bepaalde map.
als je nou al deze mapjes gaat tellen heb je het totaal aantal reacties.

Toch raad ik je aan om over te stappen op een database, daar deze hiervoor bedoeld is.


Ja ik heb een bestandje genaamd "reactie-count.dat"
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

22/02/2008 16:06:00
Quote Anchor link
Zou ik tussendoor de vraag mogen stellen:

Waarom bouw je niet zo'n systeem via MySQL? (zoals Ypma al benadrukt)
Is veel eenvoudiger uiteindelijk als het werken met tekst-bestanden...
 
Jan Eduard

Jan Eduard

22/02/2008 16:07:00
Quote Anchor link
Ja maar hoe moet ik dat dan gaan doen, ik wil het liefst het systeem vandaag af hebben. En ik heb helemaal geen verstand van mysQl
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Eduard
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

22/02/2008 16:09:00
Quote Anchor link
Tsja, als je voor een bepaald iets een deadline hebt, is het niet echt te doen om vandaag nog MySQL te leren...

Toch is een MySQL database toch wel beter aan te raden.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/02/2008 16:13:00
Quote Anchor link
Wat is het format van je DAT bestand? Niet dat ik je methode onderschrijf, maar we zijn op de wereld om elkaar te helpen nietwaar ;-)
 
Frank -

Frank -

22/02/2008 16:16:00
Quote Anchor link
Jelle Posthuma schreef op 22.02.2008 15:58:
Quote:
Ps. Dat je een systeem maakt zonder MySQL, dat was een uitstekende beslissing!

Mag ik er enigszins vanuit gaan dat dit sarcastisch bedoelt is?
Sarcastisch wat betreft de dataramp MySQL, niet wat betreft de keuze voor tekstbestanden. Veel MySQL-databases zijn veredelde tekstbestanden, al willen de bouwers dat vaak niet weten... MySQL kent 1000-en-1 functies om jouw data te verneuken, vergeet dat nooit wanneer je hiermee aan het spelen bent.
 
Jan Eduard

Jan Eduard

22/02/2008 16:21:00
Quote Anchor link
@Jan:
- ik heb het gewoon met vista gemaakt en zo gedaan: 1. nieuw kladblok document en de hernoemd naar .dat
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Eduard
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/02/2008 16:22:00
Quote Anchor link
@ Jan: nee ik bedoel, op wat voor manier heb je de gegevens in dat tekstbestand opgeslagen? 1 record per regel? Wat is je recordscheidingsteken, je veldscheidingsteken, dat soort dingen.
 
Jan Eduard

Jan Eduard

22/02/2008 16:23:00
Quote Anchor link
Ooh via fputs, fopen, fp
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/02/2008 16:33:00
Quote Anchor link
OMG, dat wordt nog lastig om dat vandaag af te krijgen.

Mag ik 5 regels code zien waar die fputs in zit?
 
Jan Eduard

Jan Eduard

22/02/2008 16:44:00
Quote Anchor link
hiermee open ik het:
$file = fopen("gb.dat", "a");

hiermee schrijf ik het:
fwrite($file,"".$name." | ".$date." | ".$url." | ".$email." | ".$ip." | ".$message." |<br>");
fclose($file);
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/02/2008 16:47:00
Quote Anchor link
Okee, nu komen we er wel. Je gebruikt dus een pipe | als veldscheidingsteken.

Wat zie je in beeld als je dit doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    $regels
= file ('gb.dat');
    echo '<p>Er zitten '.count ($regels).' messages in het bestand.</p>';
?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/02/2008 16:47:00
Quote Anchor link
Als je naar een plain text bestand schrijft, heb je aan die <br> bijzonder weinig. Als je een nieuwe regel in wilt voegen zul je "\r\n" moeten gebruiken of eenvoudiger de PHP_EOL constante van PHP.

Om verder het aantal 'records' te tellen zou je kunnen exploden op de nieuwe regel en vervolgens met count() het aantal entries in de resulterende array tellen.
 
Jan Eduard

Jan Eduard

22/02/2008 16:49:00
Quote Anchor link
ooh lol ik wist niet dat ik het bestand gb.dat had genoemd, maar ok.
 
Jan Eduard

Jan Eduard

22/02/2008 16:54:00
Quote Anchor link
ik zie headers already sent hoe kan ik dit oplossen?

edit:

het is opgelost ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Eduard
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.