rechtskllik menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 13:29:00
Quote Anchor link
ik heb 2 rechtsklik menus
namelijk:

rechtsklik_algemeen_admin.js
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<script type="text/javascript">
<!--

var isie=0;
if(window.navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"&&window.navigator.appVersion.substring(window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+5,window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+8)>=5.5)
  {
  isie=1;
  }
else
  {
isie=0;
  }
if(isie)
  {
  var htmlalgemeen="";
  htmlalgemeen+='<table style="border:1pt solid #404040" bgcolor="#E6E6EE" width="140" height="220" cellpadding="0" cellspacing="1">';
  htmlalgemeen+='<st'+'yle type="text/css">\n';
  htmlalgemeen+='a:link {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  htmlalgemeen+='a:visited {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  htmlalgemeen+='td {font-size:8pt;}\n';
  htmlalgemeen+='<\/style>\n';
  htmlalgemeen+='<sc'+'ript type="txt/javascript">\n';
  htmlalgemeen+='\n<'+'!--\n';
  htmlalgemeen+='window.onerror=null;\n';
  htmlalgemeen+='/'+' -'+'->\n';
  htmlalgemeen+='<\/script>\n';

  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i0" onmouseover="document.all.i0.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i0.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(-1);"> <img src="img/folder_back.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Terug<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i1" onmouseover="document.all.i1.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i1.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(1);"> <img src="img/folder_forward.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Vooruit<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i8" onmouseover="document.all.i8.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i8.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=1.6; else window.parent.document.body.style.zoom=1.6;"> <img src="img/zoom_in.gif"  border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom In<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i9" onmouseover="document.all.i9.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i9.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=0.625; else window.parent.document.body.style.zoom=0.625;"> <img src="img/zoom_out.gif" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom Out<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i2" onmouseover="document.all.i2.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i2.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.document.location=\'<?php echo $pagina; ?>?folder=<?php echo $_GET['folder'] ?>&x=addmap#verkenner\'"> <img src="img/add_map.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Nieuwe map<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<\/table>';
  var oPopup = window.createPopup();
  }

function dopopupalgemeen(x,y)
  {
  if(isie)
    {
    var oPopupBody = oPopup.document.body;
    oPopupBody.innerHTML = htmlalgemeen;
    oPopup.show(x, y, 140, 220, document.body);
   }
  }

function clickalgemeen(e)
  {
  if(isie)
     {
     if(document.all)
       {
       if(event.button==2||event.button==3)
         {
         dopopupalgemeen(event.x-1,event.y-1);
         }
       }
    }
  }

function algemeen_klik()
  {
  document.oncontextmenu = function()
    {
    dopopupalgemeen(event.x,event.y);return false;
    }
  document.onmousedown = clickalgemeen;
  }

//-->
</script>






En rechtsklik.js
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<script type="text/javascript">
<!--

var isie=0;
if(window.navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"&&window.navigator.appVersion.substring(window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+5,window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+8)>=5.5)
  {
  isie=1;
  }
else
  {
isie=0;
  }
if(isie)
  {
  var html="";
  html+='<table style="border:1pt solid #404040" bgcolor="#E6E6EE" width="140" height="220" cellpadding="0" cellspacing="1">';
  html+='<st'+'yle type="text/css">\n';
  html+='a:link {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  html+='a:visited {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  html+='td {font-size:8pt;}\n';
  html+='<\/style>\n';
  html+='<sc'+'ript type="txt/javascript">\n';
  html+='\n<'+'!--\n';
  html+='window.onerror=null;\n';
  html+='/'+' -'+'->\n';
  html+='<\/script>\n';

  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i0" onmouseover="document.all.i0.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i0.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(-1);"> <img src="img/folder_back.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Terug<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i1" onmouseover="document.all.i1.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i1.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(1);"> <img src="img/folder_forward.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Vooruit<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i8" onmouseover="document.all.i8.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i8.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=1.6; else window.parent.document.body.style.zoom=1.6;"> <img src="img/zoom_in.gif"  border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom In<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i9" onmouseover="document.all.i9.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i9.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=0.625; else window.parent.document.body.style.zoom=0.625;"> <img src="img/zoom_out.gif" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom Out<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i2" onmouseover="document.all.i2.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i2.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick=""> <img src="img/add_map.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Nieuwe map<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i3" onmouseover="document.all.i3.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i3.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i3.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i3.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="submitformmap()"> <img src="img/remove_map.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Verwijder map<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i4" onmouseover="document.all.i4.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i4.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i4.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i4.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick=""> <img src="img/rename_map.gif" width="26" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Naam wijzigen<\/td><\/tr>';  
  html+='<\/table>';
  var oPopup = window.createPopup();
  }

function dopopup(x,y)
  {
  if(isie)
    {
    var oPopupBody = oPopup.document.body;
    oPopupBody.innerHTML = html;
    oPopup.show(x, y, 140, 220, document.body);
   }
  }

function click(e)
  {
  if(isie)
     {
     if(document.all)
       {
       if(event.button==2||event.button==3)
         {
         dopopup(event.x-1,event.y-1);
         }
       }
    }
  }

function rechtsklik_map_admin()
  {
  document.oncontextmenu = function()
    {
    dopopup(event.x,event.y);return false;
    }
  document.onmousedown = click;
  }

//-->
</script>





In mijn body heb ik:
<body onmousedown="if(event.button==2){algemeen_klik();}">


en in een link heb ik:
<a href="#verkenner" onmousedown="if(event.button==2){rechtsklik_map_admin();}>


problkeem is dat altijd algemeen_clik word aangeroepen dit komt waarschijnlijk denk ik doordat deze in de body staat maar hoe krijg ik het voor elkaar dat als ik op een link klik ik de juiste krijg
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 18:27:00
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2008 13:32:00
Quote Anchor link
if(event.button==2)

Is het niet één enkele = bij javascript?
if(event.button=2)

Nou twijfel ik zelf ook.
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 13:34:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 06.10.2008 13:32:
if(event.button==2)

Is het niet één enkele = bij javascript?
if(event.button=2)

Nou twijfel ik zelf ook.


uuhm 2 x = werkt wel want anders zou het menu helemaal niet tevoorschijn komen lijkt me
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 14:22:00
Quote Anchor link
het vreemde is dat als ik de body onmousedown weghaal

als ik dan op een link klik komt netjes de admin rechtsklik menu tevoorschijn maar vreemde is dat als ik dan op een lege plek rechtsklik ik ook die admin venster tevoorschijn krijg netalsof hij hem ergens onthoud en steeds weer aanroept zodra hij oooit 1x is aangeroepen.

want als ik na een refresh van de pagina op een lege plek klik met rechts dan krijg ik de admin venster niet.

en dit allemaal zonder de body onmousedown event

oftwel hoe kan het dat hij het onthoud??

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruud van Dijk
 
--

--

06/10/2008 15:41:00
Quote Anchor link
Vergeet niet dat bijv. Opera gebruikers ook een handig menu onder de rechtermuisknop hebben zitten. Ik zou geen vaste bezoeker van je site worden als ik dat moest missen.
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 15:51:00
Quote Anchor link
dit is puur een admin menu die tog alleen vanuit internet explore word benadert dus dat is helemaal geen probleem ;)
de mensene die er gewoon gebruik van maken hebben er geen last van en hij werkt ook alleen onder inernet explorer
 

06/10/2008 16:49:00
Quote Anchor link
Evert schreef op 06.10.2008 15:41:
Vergeet niet dat bijv. Opera gebruikers ook een handig menu onder de rechtermuisknop hebben zitten. Ik zou geen vaste bezoeker van je site worden als ik dat moest missen.

Opera gebruikers kunnen het rechtsklikken gedoe zelfs uitzetten (zoals ik heb).
Het is irritant / lastig om iets onder rechtsklikken te stoppen of rechtsklikken te disabelen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.