Records verspreiden over meerdere kolommen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jelle Hi

Jelle Hi

26/08/2012 22:22:11
Quote Anchor link
Beste PHP'ers,

Ik ben bezig met een soort digitaal prikbord, waar medewerkers van onze omroep berichtjes kunnen plaatsen voor andere medewerkers. Nu heb ik de layout mooi voor elkaar gekregen met jquery-blokjes. Alleen wil ik alle 'berichtjes' opslaan in een database. En dan de laatste X berichten ophalen en op de homepagina plaatsen. Alleen zit ik met het volgende, de blokjes zijn verspreid over meerdere kollommen van jquery. Dus hoe krijg ik de record uit de db ook mooi daarover verspreid?

Alvast bedankt!

Groet, Jelle
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 06:45:20
 
Flip --

Flip --

26/08/2012 23:12:54
Quote Anchor link
"meerdere kollommen van jquery" ???
 
Jelle Hi

Jelle Hi

26/08/2012 23:17:29
Quote Anchor link
Sorry voor de onduidelijkheid ;)

Eventjes de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<div id="columns">
        
        <ul id="column1" class="column">
            <li class="widget color-green" id="intro">
                <div class="widget-head">
                    <h3>Welkom, Jelle Seubring</h3>
                </div>
                <div class="widget-content">
                    <p>Op het B-FM Medewerkers Prikbord!<br><br>Deel hier je vragen over B-FM of dingen die je wilt melden. Plaats alsjeblieft wel alleen serieuze dingen.</p></div>
            </li>
            <li class="widget color-red">  
                <div class="widget-head">
                    <h3>Widget title</h3>
                </div>
                <div class="widget-content">
                    <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam magna sem, fringilla in, commodo a, rutrum ut, massa. Donec id nibh eu dui auctor tempor. Morbi laoreet eleifend dolor. Suspendisse pede odio, accumsan vitae, auctor non, suscipit at, ipsum. Cras varius sapien vel lectus.</p>
                </div>
            </li>
        </ul>

        <ul id="column2" class="column">
            <li class="widget color-blue">  
                <div class="widget-head">
                    <h3>Widget title</h3>
                </div>
                <div class="widget-content">
                    <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam magna sem, fringilla in, commodo a, rutrum ut, massa. Donec id nibh eu dui auctor tempor. Morbi laoreet eleifend dolor. Suspendisse pede odio, accumsan vitae, auctor non, suscipit at, ipsum. Cras varius sapien vel lectus.</p>
                </div>
            </li>
            <li class="widget color-yellow">  
                <div class="widget-head">
                    <h3>Widget title</h3>
                </div>
                <div class="widget-content">
                    <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam magna sem, fringilla in, commodo a, rutrum ut, massa. Donec id nibh eu dui auctor tempor. Morbi laoreet eleifend dolor. Suspendisse pede odio, accumsan vitae, auctor non, suscipit at, ipsum. Cras varius sapien vel lectus.</p>
                </div>
            </li>
        </ul>
        
        <ul id="column3" class="column">
            <li class="widget color-orange">  
                <div class="widget-head">
                    <h3>Widget title</h3>
                </div>
                <div class="widget-content">
                    <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam magna sem, fringilla in, commodo a, rutrum ut, massa. Donec id nibh eu dui auctor tempor. Morbi laoreet eleifend dolor. Suspendisse pede odio, accumsan vitae, auctor non, suscipit at, ipsum. Cras varius sapien vel lectus.</p>
                </div>
            </li>
            <li class="widget color-white">  
                <div class="widget-head">
                    <h3>Widget title</h3>
                </div>
                <div class="widget-content">
                    <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam magna sem, fringilla in, commodo a, rutrum ut, massa. Donec id nibh eu dui auctor tempor. Morbi laoreet eleifend dolor. Suspendisse pede odio, accumsan vitae, auctor non, suscipit at, ipsum. Cras varius sapien vel lectus.</p>
                </div>
            </li>
            
        </ul>
        
    </div>
 
Eddy E

Eddy E

27/08/2012 09:49:13
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$result
= array(); // uit je database...

$column1 = array_slice($result, 0, 5);
$column2 = array_slice($result, 5, 5);
$column3 = array_slice($result, 10, 5);
?>
 
Jelle Hi

Jelle Hi

27/08/2012 10:03:06
Quote Anchor link
Zoiets;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<ul id="column2" class="column">
            <li class="widget color-blue">  
                <div class="widget-head">
                    <h3><?php echo $column2['title']; ?></h3>
                </div>
                <div class="widget-content">
                    <p><?php echo $column2['bericht']; ?></p>
<p><?php echo $column2['auteur']; ?> - <?php echo $column['post-date']; ?></p>
                </div>
            </li>
        </ul>
Gewijzigd op 27/08/2012 16:53:16 door Jelle Hi
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.