Redirect met pagina ertussen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

AstroVersum

AstroVersum

20/04/2007 11:59:00
Quote Anchor link
Ik gebruik voor externe links op mijn site een redirect. Nu wil ik ervoor zorgen dat er eerst een pagina tussenkomt met een stuk tekst. Hoe kan ik dit in mijn script doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
ob_start();
require("config.php");
require("global.php");

$i = $_SERVER['QUERY_STRING'];

if (preg_match("/^[0-9a-z]{6}$/", $i)) {
    db_connect();

    $suffix = $i{0};
    $result = mysql_query("SELECT url FROM url_{$suffix} WHERE short_url = '$i'") or die(mysql_error());

    if (mysql_num_rows($result)) {
        $row = mysql_fetch_row($result);
        header("Location: ".stripslashes($row[0]));
        exit;
    }
}


header("Location: http://".$config['domain']);
ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 09:05:49
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

20/04/2007 12:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
ob_start();
require("config.php");
require("global.php");

$i = $_SERVER['QUERY_STRING'];

if (preg_match("/^[0-9a-z]{6}$/", $i)) {
    db_connect();

    $suffix = $i{0};
    $result = mysql_query("SELECT url FROM url_{$suffix} WHERE short_url = '$i'") or die(mysql_error());

    if (mysql_num_rows($result)) {
        $row = mysql_fetch_row($result);
        header("Location: ".stripslashes($row[0]));
        exit;
    }
}


header("Refresh: 5; URL=http://".$config['domain']);

echo 'blalbla en naar 5 seconden word je doorverwezen naar de pagina.';

ob_end_flush();
?>


Asje.
 
AstroVersum

AstroVersum

20/04/2007 12:24:00
Quote Anchor link
ik word direct doorgestuurd en geen 5 seconden wachten
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

20/04/2007 12:25:00
Quote Anchor link
Dan moet je die 2 headers even met elkaar verwisselen...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
ob_start();
require("config.php");
require("global.php");

$i = $_SERVER['QUERY_STRING'];

if (preg_match("/^[0-9a-z]{6}$/", $i)) {
    db_connect();

    $suffix = $i{0};
    $result = mysql_query("SELECT url FROM url_{$suffix} WHERE short_url = '$i'") or die(mysql_error());

    if (mysql_num_rows($result)) {
        $row = mysql_fetch_row($result);
    header("Refresh: 5; URL=".stripslashes($row[0]));

    echo 'blabla';

    }
}
else {

header("Location: http://".$config['domain']);

}


ob_end_flush();
?>


Zo is het ook mooier zonder die exit:)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
AstroVersum

AstroVersum

20/04/2007 12:29:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je snelle antwoord. Het werkt :) Bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.