redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »
Tony

tony

15/08/2008 14:46:00
Quote Anchor link
hoe kan ik dit dan het beste doen?

bvd
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 08:37:56
 
--

--

15/08/2008 14:48:00
Quote Anchor link
Bedoel je zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("Location: http://www.site.nl/");  
exit;  
?>
 
Tony

tony

15/08/2008 15:53:00
Quote Anchor link
Nu staat er dit, maar als iemand geen java aan heeft staan, graag dus een alternatief.

echo "<script language=\"javascript\"> alert('Dank u wel, wij nemen spoedig contact met u op!'); </script>";
echo "<script language=\"javascript\"> location.href='index.php'; </script>";
 

15/08/2008 15:55:00
Quote Anchor link
tony schreef op 15.08.2008 15:53:
Nu staat er dit, maar als iemand geen java aan heeft staan, graag dus een alternatief.

echo "<script language=\"javascript\"> alert('Dank u wel, wij nemen spoedig contact met u op!'); </script>";
echo "<script language=\"javascript\"> location.href='index.php'; </script>";

javascript
javascript
javascript
javascript
javascript
Vergeet dat nooit weer.
Geen java.
Dat van evert werkt gewoon, omdat dat http headers zijn, die de browser moet ondersteunen.
javascript vs java.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
W W

W W

15/08/2008 15:56:00
Quote Anchor link
@Tony, java != javascript.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/08/2008 15:57:00
Quote Anchor link
En wat is hier mis mee als alternatief?
Evert schreef op 15.08.2008 14:48:
Bedoel je zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("Location: http://www.site.nl/");  
exit;  
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Barman V

Barman V

15/08/2008 15:59:00
Quote Anchor link
mmm volgens mij bedoelen ze dat java geen javascript is :D :D

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo "<script language=\"javascript\"> alert('Dank u wel, wij nemen spoedig contact met u op!'); </script>";
header('Location: http://www.jouwsite.com/index.php');
exit();
?>


edit
Bovenstaand script van mij kan natuurlijk niet aangezien er geen output mag zijn voor de header();
Dus gewoon enkel
header('Location: http://www.jouwsite.com/index.php');
exit();
gebruiken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barman V
 

15/08/2008 16:04:00
Quote Anchor link
Barman schreef op 15.08.2008 15:59:
mmm volgens mij bedoelen ze dat java geen javascript is :D :D

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo "<script language=\"javascript\"> alert('Dank u wel, wij nemen spoedig contact met u op!'); </script>";
header('Location: http://www.jouwsite.com/index.php');
exit();
?>


edit
Bovenstaand script van mij kan natuurlijk niet aangezien er geen output mag zijn voor de header();
Dus gewoon enkel
header('Location: http://www.jouwsite.com/index.php');
exit();
gebruiken

Of je draait het om, maar sowieso is het niet netjes om alleen effe 1 html element te sturen, ookal gaat het maar om 1 ding, gewoon html bij doen.
 
Maarten Slenter

Maarten Slenter

15/08/2008 16:15:00
Quote Anchor link
Niet gewoon html bij doen, gewoon die header versturen en verder niets.
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

15/08/2008 16:18:00
Quote Anchor link
@Barman,

Waarom toch die " bij een echo?
Doe het gewoon zo, dan kan je tenminste normaal HTML gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<script language="javascript"> alert(\'Dank u wel, wij nemen spoedig contact met u op!\'); </script>';
?>


Dan moet je alleen bij JS de enkele quotes gaan escapen, maar dan nog, tis het handigste als je regelmatig HTML gebruikt in een echo om dan gewoon een ' te gebruiken voor een echo.
 
Chris Bosmans

chris Bosmans

15/08/2008 20:05:00
Quote Anchor link
ik heb een gastenboek
als ik een nieuw message wil posten gebeurt dit door een link waarna een pop-up schermpje verschijnt met de velden die moeten worden ingevuld.

als ik alles heb ingevuld druk ik op toevoegen en er is een nieuw messagei n het gasten boek.
maar nu is die niet direct zichtbaar in mijn gastenboek ik moet eerst refreshen

hoe kan ik dit doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header('Location: http://www.jouwsite.com/index.php');

header gebruikt in mijn pop-up pagina => maar dan refreshed hij die pagina in het pop-up, en dat wil ik niet!
hoe kan ik dit oplossen
kan ik met de target iets doen vb target="_blank" maar dat werkt niet.
 

15/08/2008 20:12:00
Quote Anchor link
Als het echt een javascript popup is: http://blogs.x2line.com/al/articles/3432.aspx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.