Regel afbreken bij nieuwsberichten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander hueting

sander hueting

11/09/2008 10:06:00
Quote Anchor link
Ik wil mijn nieuwsberichten graag tot 3 regels afbreken.

Met substr geef je het aantal letters op hoe kan ik het zo maken dat het aantal precies binnen 3 regels past, is daar iets voor?

Groet Sander
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 17:48:33
 
Nils Kuijpers

Nils Kuijpers

11/09/2008 10:19:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je precies? Je wilt dat ook al wordt en een hele lap text gepost, alleen de eerste 3 geprint worden?
 
- SanThe -

- SanThe -

11/09/2008 10:21:00
Quote Anchor link
Erg lastig. Want een iiiiiiiiii is veel minder ruimte dan een xxxxxxxxxx.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

11/09/2008 10:35:00
Quote Anchor link
Zoals SanThe zegt als je echt maar 3 regels wilt qua output is dat mega lastig. Niet alleen omdat je dat verhaal van i en w hebt, maar ook omdat elke browser weer anders dingen laat zien.

Maar als je gewoon 3 zinnen wil, kun je misschien dit doen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$zinnen
= explode("\n", $mijn_verhaal);
for ($i=0; $i<3; $i++) {
 echo $zinnen[$i].'<br/>';
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.