Reguliere Expressie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

20/10/2009 23:03:00
Quote Anchor link
Ik heb dit stukje HTML:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<map name="map2" id="map2">
    <area href="build.php?id=19" title="Pakhuis Niveau 6" coords="53,91,53,37,128,37,128,91,91,112" shape="poly"/><area href="build.php?id=20" title="Bouwplaats" coords="136,66,174,46,210,66,174,87" shape="poly"/><area href="build.php?id=21" title="Bouwplaats" coords="196,56,234,36,270,56,234,77" shape="poly"/><area href="build.php?id=22" title="Schuilplaats Niveau 10" coords="270,69,270,15,345,15,345,69,308,90" shape="poly"/><area href="build.php?id=23" title="Barakken Niveau 3" coords="327,117,327,63,402,63,402,117,365,138" shape="poly"/><area href="build.php?id=24" title="Bouwplaats" coords="14,129,52,109,88,129,52,150" shape="poly"/><area href="build.php?id=25" title="Bouwplaats" coords="97,137,135,117,171,137,135,158" shape="poly"/><area href="build.php?id=26" title="Hoofdgebouw Niveau 7" coords="182,119,182,65,257,65,257,119,220,140" shape="poly"/><area href="build.php?id=27" title="Bouwplaats" coords="337,156,375,136,411,156,375,177" shape="poly"/><area href="build.php?id=28" title="Graansilo Niveau 4" coords="2,199,2,145,77,145,77,199,40,220" shape="poly"/><area href="build.php?id=29" title="Academie Niveau 5" coords="129,164,129,110,204,110,204,164,167,185" shape="poly"/><area href="build.php?id=30" title="Bouwplaats" coords="92,189,130,169,166,189,130,210" shape="poly"/><area href="build.php?id=31" title="Stal Niveau 3" coords="342,216,342,162,417,162,417,216,380,237" shape="poly"/><area href="build.php?id=32" title="Bouwplaats" coords="22,238,60,218,96,238,60,259" shape="poly"/><area href="build.php?id=33" title="Ambassade Niveau 1" coords="167,232,167,178,242,178,242,232,205,253" shape="poly"/><area href="build.php?id=34" title="Bouwplaats" coords="290,251,328,231,364,251,328,272" shape="poly"/><area href="build.php?id=35" title="Wapensmid Niveau 3" coords="95,273,95,219,170,219,170,273,133,294" shape="poly"/><area href="build.php?id=36" title="Marktplaats Niveau 3" coords="222,284,222,230,297,230,297,284,260,305" shape="poly"/><area href="build.php?id=37" title="Bouwplaats" coords="80,306,118,286,154,306,118,327" shape="poly"/><area href="build.php?id=38" title="Bouwplaats" coords="199,316,237,296,273,316,237,337" shape="poly"/><area href="build.php?id=39" title="Verzamelplaats Niveau 1" coords="270,158,303,135,316,155,318,178,304,211,288,227,263,238,250,215" shape="poly" alt="" />    <area href="build.php?id=40" title="Muur van aarde Niveau 3" coords="312,338,347,338,377,320,406,288,421,262,421,222,396,275,360,311" shape="poly" alt="" />
    <area href="build.php?id=40" title="Muur van aarde Niveau 3" coords="49,338,0,274,0,240,33,286,88,338" shape="poly" alt="" />
    <area href="build.php?id=40" title="Muur van aarde Niveau 3" coords="0,144,34,88,93,39,181,15,252,15,305,31,358,63,402,106,421,151,421,93,378,47,280,0,175,0,78,28,0,92" shape="poly" alt="" />
</map>


Uit dit stukje code wil ik graag met een match het id eruit halen en het bij behorende stukje titel. Voorbeeld: href="build.php?id=19" title="Pakhuis Niveau 6"

Wil ik dus het id: 19 eruit halen en de titel: Pakhuis Niveau 6

Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
        preg_match_all('/<area href="build\.php\?id=(.+)" title="(.+)" coords=".+" shape=".+"\/>/', $content, $match);

        print_r($match);


Maar dat werkt dus niet :( Iemand ideeën?
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 01:46:08
 

20/10/2009 23:39:00
Quote Anchor link
/build.php\?id=(\d+)" title="((\w|\s|\d)+)"/
$match[1][$x] en $match[2][$x] wil je hebben.
Gemaakt met http://www.gskinner.com/RegExr/
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

21/10/2009 09:47:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 20.10.2009 23:39:
/build.php\?id=(\d+)" title="((\w|\s|\d)+)"/
$match[1][$x] en $match[2][$x] wil je hebben.
Gemaakt met http://www.gskinner.com/RegExr/


Je bent een held! Thx!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.