ReisTip

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

David Meijer

David Meijer

22/10/2014 13:32:33
Quote Anchor link
Ja ik snap het een beetje

Toevoeging op 22/10/2014 15:06:21:

Maar ik snap nog niet veel er van
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 00:47:53
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2014 15:34:16
Quote Anchor link
Dat kan, veel oefenen en je komt er wel, en ander horen wij wel waar je op vastloopt.
Gewijzigd op 22/10/2014 15:37:05 door - Ariën -
 
David Meijer

David Meijer

22/10/2014 15:40:26
Quote Anchor link
Ik wil zeg maar net zo als deze zien http://vertrektijden.bussenentreinenforum.nl/fullscreen.php?from=Zaandam met die kleuren alleen als ik at doet werkt het niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2014 15:45:25
Quote Anchor link
Edit:
David, met alle respect dat je bezig bent, maar geef vanaf nu duidelijk uitleg over waarop je vast loopt. Met alleen maar '...dan werkt het niet' kunnen we niks. We weten niet wat je geprobeerd hebt, wat er fout gaat, wat je code is.

Zorg in het vervolg nu gewoon voor duidelijke posts zodat we niet steeds door hoeven te vragen. Dat maakt het voor iedereen bovendien hier een stuk makkelijker.
Gewijzigd op 22/10/2014 15:46:56 door - Ariën -
 
David Meijer

David Meijer

22/10/2014 15:53:00
Quote Anchor link
Nou als ik deze code er bij stopt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
<?PHP
//DATUM NL
  $tijd = date("H:i");
  $dag_vd_week = date("w");
  $maand_vh_jaar = date("n")-1;
  $dedag = date("j");
  $jaar = date("Y");
  $uur = explode(":", $tijd);

  $dagen = array('Zondag', 'Maandag', 'Dinsdag', 'Woensdag', 'Donderdag', 'Vrijdag', 'Zaterdag');
  $maanden = array('januari', 'februari', 'maart', 'april', 'mei', 'juni', 'juli', 'augustus', 'september', 'oktober', 'november', 'december');
  $dag = $dagen[$dag_vd_week];
  $maand = $maanden[$maand_vh_jaar];


//STATIONS VARS
$station = $_GET['from'];
$station = stripslashes($_GET['from']);
$stationnaam = urlencode($station);

include './js/sec.php';
?>

<?php
//Haal het bestand op
$xml_feed4 = file_get_contents('http://www.ns.nl/storingen/index.rss');
//Een XML phraser aanmaken
$xml_praser4 = xml_parser_create();
//Verwerking
xml_parse_into_struct($xml_praser4,$xml_feed4,$xml_sleutel,$xml_index);
xml_parser_free($xml_praser4);
//Genereren van headlines
for($s = 0; !empty($xml_index['TITLE'][$s]); $s++){

    if ($s == 0) {
    $storing = 0;
    }
if ($s == 1) {
    $storing =  1;
    $storing1 = $xml_sleutel[$xml_index['TITLE'][1]]['value'];
    $naam = $storing1;
    }
if ($s > 1) {
    $storing =  $s;
    }
}

?>

<div id="textbox">
  <p class="alignleft">Station <?PHP echo $station; ?></p>
  <p class="alignright"><?PHP echo "$dag $dedag $maand $jaar - $tijd"; ?></p>
</div><div style="clear: both;"></div>
<?PHP
if($storing == 1) {
echo "<div id='storing'>Er is op dit moment 1 storing bekend!</div>";
}

if($storing > 1) {
echo "<div id='storing'>Er zijn op dit moment $storing storingen bekend!</div>";
}

?>

<table cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 100%; color: #FFFFFF; background-color: #18295B;">
<td width="5px"></td><td width="70px"><div id="top_tijd">Vertrek</div></td><td width="450px"><div id="top_bestemming">
Naar / Opmerkingen</div></td><td width="58px"><div id="top_spoor">Spoor</div></td><td width="80px"><div class="top_soort">Trein</div></td><td><div class="top_opmerking">Opmerkingen</div></td>
</table>
<table cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 100%; color: #FFFFFF;">
<?PHP
    require('ns.class.php');
    define(API_USER, '[email protected]');
    define(API_PASSWORD, 'ac7XG_DP5BnFcco9_01-b2dq4Ps5cgyXv4wnzR_WpNWCXR6xMr_SYg');
    $ns = new PhpNsTrains(API_USER, API_PASSWORD);
        
        
        foreach($ns->getDepartures($stationnaam) as $train) {
            
            $vertrektijd = date('H:i', $train['departure']);
            $soort = $train['type'];
            $ritnummer = $train['service'];
            $via = $train['via'];
            $vervoerder = $train['carrier'];
            $bestemming = $train['destination'];
            $spoor = $train['platform'];
            $vertrekspoor = strtolower($spoor);
            $vertraging = $train['delay'];
            $spoorw = $train['platform_changed'];
            $cancelled = $train['cancelled'];
            $comment = $train['comments'];  
            $ReisTip = $add['ReisTip']; print_r($ReisTip);
                $i++;        
                     if($soort == ""){
                        $soort = "Trein";
                    }

                    if($cancelled == "true"){
                        $weg = true;
                        $vertraging = 0;
                        $vertrekspoor = "leeg";
                    }
else{
                        $weg = false;
                    }


                    if($soort == "CityNightLine"){
                        $soort = "CityNightLine";
                    }

                    if($soort == "SPR"){
                        $soort = "Sprinter";
                    }

                    if($soort == "Stopbus i.p.v. Trein"){
                        $vertrekspoor = "leeg";
                        $soort = "Stopbus i.p.v. Trein";
                    }

                    if($soort == "Snelbus i.p.v. Trein"){
                        $vertrekspoor = "leeg";
                        $soort = "Snelbus i.p.v. Trein";
                    }

                    if($bestemming == "Den Haag Centraal / Rotterdam Centraal"){
                        $bestemming = "Den Haag CS / Rotterdam CS";
                    }

                    if($spoorw == "true") {
                        $swijziging = "true";
                        $swijzigingtekst = "Spoor Gewijzigd!";
                    }
else{
                        $swijziging = false;
                    }



                            $delay = $vertraging * 60;
                            $time2 = strtotime($vertrektijd);
                            $time2 = date("H:i", $time2 + $delay);

                            $orgi = date("H:i");
                            $orgi = strtotime($orgi);
                            $time3 = strtotime($vertrektijd);
                            $time3 = date("i", $time3 - $orgi);
                            $time33 = str_replace("0", " ", "$time3");
                    if($i < 16){
                    
                        $background=($i&1)?"":"&amp;achtergrond=wit";
                        ?>
                  
                
                
        <tr class="row<? echo ($i&1); ?>">
            <td width="65px">
        <?PHP
        if($vertraging > 1){
        ?>

        <div id="tijdw"><?php echo $time2; ?></div>
        <div id="tijdw2"><?php echo "was: $vertrektijd"; ?></div>
        <?PHP
        }else{
        ?>

        <div class="vertrektijd"><?php echo $vertrektijd; ?></div>
        <?PHP
        }
        ?>

        </td>
            <td width="450px">
    <?PHP
    if ($weg == true){
    ?>

    <div id="bestemming"><s><?php echo "<a href='./fullscreen.php?from=$bestemming'>$bestemming</a>"; ?></s></div>
    <?PHP
    }else{
    ?>

    <div id="bestemming"><?php echo "<a href='./fullscreen.php?from=$bestemming'>$bestemming</a>"; ?></div>
    <?PHP
    }
    ?>

       <div class="naar_via_opm"><?PHP echo $via;  ?></div></td>
       <?PHP if($swijziging == true){ ?>
            <td width="50px";><img border="2" style="border-color:red; border-left:0; border-top:0;" src="./sporen/<?php echo $vertrekspoor; ?>.png"></td>
       <?PHP }else{ ?>
               <td width="50px";><img src="./sporen/<?php echo $vertrekspoor; ?>.png"></td>
       <?PHP } ?>

        <td width="80px";><div id="soort"><?PHP echo $soort; ?><br /><font size="1"><?php echo $ritnummer; ?></font></div></td>
                                                        <td><?php
                                        if($swijziging == true){
                                        ?>

                                        <div id="wijzigingspoor"><?php echo "<font color='red'> <u>Spoorwijziging, vertrekt van spoor $vertrekspoor "; ?></u></font></div>
                                        <?php
                                        }
                                        ?>

                                                                       <?php
                                        if($weg == true){
                                        ?>

                                        <div id='rijdtniet'><?php echo "Rijdt vandaag niet"; ?></div>
                                        <?php
                                        }
                                        ?>

                                        <?php
                                        if($vertraging > 1){
                                        ?>

                                        <div id="vertraging"><?php echo "+ $vertraging min."; ?></div>
                                        <?php
                                        }
                                        ?>

                                        <?php
                                        if($soort == $Bus){
                                        ?>

                                        <div id="bus">Op dit traject vindt busvervoer plaats</div>
                                        <?php
                                        }
                                        ?>

                                        <?php
                                        if($soort == $ReisTip){
                                        ?>

                                        <?php
                                        }
                                        
                                        foreach ((array) $comment as $ReisTip)
                                        {

                                        ?>


                                        <div id="comment"><?php echo "$comment"; ?></div>
                                        <?php
                                        }
                                        
                                        foreach ((array) $ReisTip as $comment)
                                        {

                                        ?>

                                        
                                        <div id="ReisTip"><font color='red'><?php echo "$ReisTip"; ?></font></div>
                                                                                
                                        <?php                                        
                                        }
                                        ?>



                                                                        
</td>
        </tr>

<?PHP
}
}

if ($i < 2) {
?>

<tr class="row">
<td width="65px"><?php echo "<b>00:00</b>"; ?></td>
<td width="450px"><?php echo '<b><font color="red">Geen informatie beschikbaar</font></b>'; ?></td>
<td><img src="./sporen/leeg.png" /></td>
<td>ER01</td>
<td><?PHP echo '<b>Er is op dit moment geen actuele informatie beschikbaar...</b>'; ?></td>
<td>
</tr>                        
<?PHP
}
?>

</table>


Dan geeft hij het zo aan

http://vertrektijden.bussenentreinenforum.nl/index2.php?station=asd

kijk maar naar de laatste stuk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2014 15:55:24
Quote Anchor link
Vertaal die onderstaande foutmelding eens, zou ik zeggen.
Wat wil je nou met die class?
Gewijzigd op 22/10/2014 15:55:46 door - Ariën -
 
Gerhard l

gerhard l

22/10/2014 15:55:28
Quote Anchor link
Ik zou als ik jou was, in je oudere bericht even je email/api key weghalen.
Gewijzigd op 22/10/2014 15:55:42 door gerhard l
 
David Meijer

David Meijer

22/10/2014 15:58:35
Quote Anchor link
nou ik wil met die script zeg maar dat het netjes wordt weer gegeven net zo als op vertrektijden.bussenentreinenforum.nl/fullscreen.php?from=Zaandam
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2014 16:06:46
Quote Anchor link
Begin eerst eens met een lege pagina, en bouw het script eens opnieuw, zonder tussen de oude rommel te werken die je niet nodig hebt.

De voorbeeldcode heb ik je al gegeven.
 
David Meijer

David Meijer

22/10/2014 16:10:03
Quote Anchor link
ja dan krijg ik dat dus te zien zoals dit >>>>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
SimpleXMLElement Object
(
    [VertrekkendeTrein] => Array
        (
            [0] => SimpleXMLElement Object
                (
                    [RitNummer] => 301559
                    [VertrekTijd] => 2014-10-22T16:09:00+0200
                    [EindBestemming] => Deventer
                    [TreinSoort] => Intercity
                    [RouteTekst] => Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Centraal, Hilversum
                    [VertrekSpoor] => 2
                )

            [1] => SimpleXMLElement Object
                (
                    [RitNummer] => 850
                    [VertrekTijd] => 2014-10-22T16:10:00+0200
                    [VertrekVertraging] => PT1M
                    [VertrekVertragingTekst] => +1 min
                    [EindBestemming] => Schagen
                    [TreinSoort] => Intercity
                    [RouteTekst] => Castricum, Heiloo, Alkmaar
                    [Vervoerder] => NS
                    [VertrekSpoor] => 1
                )

            [2] => SimpleXMLElement Object
                (
                    [RitNummer] => 4761
                    [VertrekTijd] => 2014-10-22T16:13:00+0200
                    [VertrekVertraging] => PT4M
                    [VertrekVertragingTekst] => +4 min
                    [EindBestemming] => Rhenen
                    [TreinSoort] => Sprinter
                    [RouteTekst] => A'dam Sloterdijk, Amsterdam C., Utrecht C
                    [Vervoerder] => NS
                    [VertrekSpoor] => 4
                )

            [3] => SimpleXMLElement Object
                (
                    [RitNummer] => 4748
                    [VertrekTijd] => 2014-10-22T16:15:00+0200
                    [VertrekVertraging] => PT2M
                    [VertrekVertragingTekst] => +2 min
                    [EindBestemming] => Uitgeest
                    [TreinSoort] => Sprinter
                    [Vervoerder] => NS
                    [VertrekSpoor] => 1
                )


        )

)


- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken, en alleen relavante code te plaatsen.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 22/10/2014 16:15:56 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2014 16:18:36
Quote Anchor link
Ja, dan kijk heb je nu een mooi overzicht hoe de de rest kan ophalen met $xml->VertrekkendeTrein in een foreach().

Probeer het maar eens.
 
David Meijer

David Meijer

22/10/2014 17:28:16
Quote Anchor link
Ik kijk er vanavond of morgen wel even hoe ik dat moet doen.
 
David Meijer

David Meijer

25/10/2014 22:41:24
Quote Anchor link
Ik heb het nu zo staan http://vertrektijden.bussenentreinenforum.nl/index2.php?station=ah maar dan zie ik alleen de Ritnummers en bijna onderaan route info en zo.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/10/2014 01:10:12
Quote Anchor link
Ja, en wat wil je nu verder? Ik zie geen vraag of probleemstelling?
 
David Meijer

David Meijer

26/10/2014 01:19:39
Quote Anchor link
Nou ik wil dat ik het netjes wilt hebben maar ik krijg het niet precies netjes onder elkaar aparte regels ik krijg nu zeg maar eerst een hele rits Ritnummers te zien en dan pas de rest.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/10/2014 01:36:35
Quote Anchor link
Dan moet je de vertrektijden per rit dus in een loopje (foreach) gooien ($xml->VertrekkendeTrein). Dan kan je de informatie per stuk uitlezen.
Gewijzigd op 26/10/2014 01:37:32 door - Ariën -
 
David Meijer

David Meijer

26/10/2014 09:15:05
Quote Anchor link
En hoe doe ik dat dan precies want dat had ik ook gisteren gedaan en toen kreeg ik dat wat ik je liet zien maar dan helemaal met alleen Ritnummers.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/10/2014 09:50:38
Quote Anchor link
Dan heb je blijkbaar alleen de ritnummers getoond, i.p.v. de bestemmingen etc...
Lijkt me toch niet heel moeilijk te verklaren?
 
David Meijer

David Meijer

26/10/2014 09:53:25
Quote Anchor link
ik doe met echo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
    echo ' <div>RitNummer: ' .  $item-> RitNummer . '</div>';
    
    echo '<div>Naar: ' .  $item-> VertrekTijd . '</div>';
    
    echo '<div>Tijd: ' . $item-> EindBestemming . '</div>';
    
    echo '<div>Soort: ' . $item-> TreinSoort . '</div>';
    
    echo '<div>Route Info: ' . $item-> RouteTekst . '</div>';
    
    echo '<div>Vevoerder: ' . $item-> Vervoerder . '</div>';
    
    echo '<div>VertrekSpoor: ' . $item-> VertrekSpoor . '</div>';

    echo '<div>ReisTip: ' . $item-> ReisTip . '</div>';
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/10/2014 09:57:11
Quote Anchor link
Je moet ook een loopje maken om alle items door te lopen, een echo alleen geeft alleen de bovenste result aan. Maar verder klopt deze code wel, als je ook tenminste een foreach (of while of for hebt)
Gewijzigd op 26/10/2014 09:58:34 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.