rekenscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »
Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

08/06/2006 14:08:00
Quote Anchor link
dit staat in de body van html:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if ($_POST["som"] == + ) {
        $reken = true;
        echo($_POST["getal1"] "+" $_POST["getal2"] = .($_POST["getal1"] + $_POST["getal2"]). "");
        }

    elseif ($_POST["som"] == -) {
        $reken = false;
        echo($_POST["getal1"] "-" $_POST["getal2"] = .($_POST["getal1"] - $_POST["getal2"]). "");
        }

    elseif ($_POST["som"] == /) {
        $reken = false;
        echo($_POST["getal1"] "/" $_POST["getal2"] = .($_POST["getal1"] / $_POST["getal2"]). "");
        }

    elseif ($_POST["som"] == *) {
        $reken = false;
        echo($_POST["getal1"] "*" $_POST["getal2"] = .($_POST["getal1"] * $_POST["getal2"]). "");
        }

        echo ("<a href=\"". $_SERVER["PHP_SELF"] . "\">Nieuwe berekening uitvoeren</a>");

elseif{
?>

<form name="form1" method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($_SERVER["PHP_SELF"]);?>
">
Getal 1: <input name="getal1" type="text" id="getal1" /><br />
Getal 2: <input name="getal2" type="text" id="getal2" /><br />
<input type="radio" name="som" value="+" />Optellen (+)
<input type="radio" name="som" value="-" />Aftrekken (-)
<input type="radio" name="som" value="/" />Delen (/)
<input type="radio" name="som" value="*" /> Vermenigvuldigen (*) <br />
<input type="submit" name="Submit" value="Bereken" />
<input type="reset" name="Reset" value="Leegmaken" />
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>


hij geeft deze fout aan:


Parse error: syntax error, unexpected ')' in H:\xampp\xampp\htdocs\PHP\eindoef8_03.php on line 10

weet iemand wat er voor een fout in zit?
ik kan hem maar niet vinden....
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 20:20:47
 
- wes  -

- wes -

08/06/2006 14:13:00
Quote Anchor link
if ($_POST["som"] == '+' )

zelfde aanpassing bij de andere, er moeten ' ' om de voorwaarde
 
Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

08/06/2006 14:15:00
Quote Anchor link
gedaan en nu deze fout melding:


Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in H:\xampp\xampp\htdocs\PHP\eindoef8_03.php on line 12

edit:
ik heb wat veranderd aan het script:

dit staat nu tussen de body:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
if ($_POST["som"] == "+" ) {
        $reken = true;
        echo("<h2>$_POST[getal1] + $_POST[getal2] =" .($_POST["getal1"] + $_POST["getal2"]). "</h2>");
        echo ("<a href=\"". $_SERVER["PHP_SELF"] . "\">Nieuwe berekening uitvoeren</a>");
        }

    elseif ($_POST["som"] == "-") {
        $reken = false;
        echo("<h2>$_POST[getal1] - $_POST[getal2] =" .($_POST["getal1"] - $_POST["getal2"]). "</h2>");
        echo ("<a href=\"". $_SERVER["PHP_SELF"] . "\">Nieuwe berekening uitvoeren</a>");
        }

    elseif ($_POST["som"] == "/") {
        $reken = false;
        echo("<h2>$_POST[getal1] / $_POST[getal2] =" .($_POST["getal1"] / $_POST["getal2"]). "</h2>");
        echo ("<a href=\"". $_SERVER["PHP_SELF"] . "\">Nieuwe berekening uitvoeren</a>");
        }

    elseif ($_POST["som"] == "*") {
        $reken = false;
        echo("<h2>$_POST[getal1] * $_POST[getal2] =" .($_POST["getal1"] * $_POST["getal2"]). "</h2>");
        echo ("<a href=\"". $_SERVER["PHP_SELF"] . "\">Nieuwe berekening uitvoeren</a>");
        }


?>

<form name="form1" method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($_SERVER["PHP_SELF"]);?>
">
Getal 1: <input name="getal1" type="text" id="getal1" /><br />
Getal 2: <input name="getal2" type="text" id="getal2" /><br />
<input type="radio" name="som" value="+" />Optellen (+)
<input type="radio" name="som" value="-" />Aftrekken (-)
<input type="radio" name="som" value="/" />Delen (/)
<input type="radio" name="som" value="*" /> Vermenigvuldigen (*) <br />
<input type="submit" name="Submit" value="Bereken" />
<input type="reset" name="Reset" value="Leegmaken" />
</form>

bekijk het script op:
http://212.129.156.150/php/eindoef8_03.php

alleen als je op Bereken klik.. moet je die "form" niet meer zien. eigenlijk lege pagina en dan dat je de rekesom ziet staan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Pruijssen
 
Stefan

stefan

08/06/2006 15:08:00
Quote Anchor link
ik zie dat het al fixed is:)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/06/2006 15:19:00
Quote Anchor link
== "/")

=='/')
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

08/06/2006 15:27:00
Quote Anchor link
KlaasJan, als je iets verbeterd mag je er best bijzetten waarom...
Want dit had niks te maken met de error.
 
Something Else

Something Else

08/06/2006 15:36:00
Quote Anchor link
stefan:
ik zie dat het al fixed is:)


Yep,
zou wel leuk zijn, als ie z'n oplossing erbij zet :)
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

08/06/2006 15:45:00
Quote Anchor link
@w-j voor klaasjan

bij "" kijkt php of er nog variablen tussen de quotes staan, waardoor de parsetijd trager is dan wanneer er enkele quotes gebruikt worden, want dan gebeurd dat niet;)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/06/2006 16:10:00
Quote Anchor link
Ik dacht dat het wel met de fout te maken had.
Php kijkt voert tussen ' ' uit wat er staat dus gedeeld door.
Ik had de indruk dat "/" dit door PHP gezien werd als een geescapte? "

@Terence dat weet WJ wel hij bedoeld voor topicstarter
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

08/06/2006 16:45:00
Quote Anchor link
ik heb het veranderd in ' ' ipv " "
verschil zie ik niet?

kan iemand mij zeggen wat ik fout heb gedaan dat als je een 2 getallen invoert... dat hij dan dat weghaalt van:

getal1:
getal2:
optellen | aftrekken | delen | vermenigvuldigen

dat je zeg maar alleen de som dan ziet staan wat jij hebt opgegeven...???
 
Stefan

stefan

08/06/2006 16:46:00
Quote Anchor link
ja
zet dit boven het formpje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if (!isset($_POST['som']))(
//formpje hier
}
[
/code]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door stefan
 
Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

08/06/2006 17:19:00
Quote Anchor link
het is me gelukt!

ik heb dit boven het <form> gezet:

else{

en dit onder de </form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>


nu heb ik hem zoals ik wou :)
dank u voor de medewerking!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.