replaces wp werken niet bij een variabele in een foreach?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cor S

Cor S

19/03/2012 15:16:18
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik include delen van een wp blog in een bestaande website, met onderstaande code en dat gaat goed.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$posts
= get_posts('numberposts=10&order=ASC&orderby=post_title');

foreach ($posts as $post) : start_wp();
?>


<h2>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php the_title(); ?>
</h2>
<p><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php the_permalink(); ?>
">Read more...</a></p>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php endforeach; ?>


Nu wil ik verderop in mijn bestaande pagina en in de permalink van wp werken met andere variabelen en wel als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$posts
= get_posts('numberposts=10&order=ASC&orderby=post_title');


foreach ($posts as $post) : start_wp();
$titel = the_title;
$titel = str_replace(' ', '-', $titel);
?>


<h2>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php the_title(); ?>
</h2>
<p><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php the_permalink(); ?>
">Read more...</a></p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $titel(); ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php endforeach; ?>


Ik heb een variabele $titel benoemd, ik krijg wel de output hiervan, echter hij doet geen str_replace en strlower pakt hij ook niet.

Ik heb die $titel nodig met str_replace en strlower zodat ik de permalink van wp kan vervangen in een harde url.

iemand enig idee waarom hij $titel wel kent, maar geen replace doet??

Een voorbeeld zou handig zijn.


Cor
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 12:34:02
 
Erwin H

Erwin H

19/03/2012 15:34:32
Quote Anchor link
$titel = the_title;

Is the_title hier geen functie? Dan moet het zijn:

$titel = the_title();

Toevoeging op 19/03/2012 15:35:12:

En:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $titel(); ?>

$titel is geen functie, dus dat moet dan zijn
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $titel; ?>

Met waarschijnlijk ook nog een echo?
Gewijzigd op 19/03/2012 15:35:28 door Erwin H
 
Cor S

Cor S

19/03/2012 15:38:09
Quote Anchor link
Bedankt, ik probeer het even Erwin.

Toevoeging op 19/03/2012 15:47:28:

Hmms,


Met en zonder echo, hij weigerd de replace.

gekker nog, hij plaatst de inhoud van $titel op de plaats van

<h2>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php the_title(); ?>

</h2>

Hij wisseld gewoon om ??? zeer wazig, dit staat niet in de php code die geupload is ik zit hier al een paar uur mee te klooien.



Toevoeging op 19/03/2012 15:53:07:

Ik bedoel dus het volgende:

In de output op de pagina (broncode ook gechecked)

toont hij dit in html:

Stokbrood op
<h2>Stokbrood op</h2>


Terwijl in php code duidelijk is aangegeven dat the_title een H2 meekrijgt en en daaronder pas mijn $variabele komt.

Hoe kan het dat hij het omdraaid?
Gewijzigd op 19/03/2012 15:57:11 door Cor S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.