[revieuw] spam site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Woopie100

Woopie100

01/10/2007 16:46:00
Quote Anchor link
De site: http://www.ikbenspamvrij.nl

Je kan een tijdelijk emailadres gebruiken dat na een tijdje weer vervalt. Hopelijk vinden jullie het een beetje een mooie site! :)
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 08:19:28
 
Kalle P

Kalle P

01/10/2007 16:52:00
Quote Anchor link
Ik mis wat meer uitleg van hoe het in elkaar zit. De overtuiging waarom dit moet gebeuren. Wat meer commercieel gelul.

Verder doet de layout me nogal denken aan spam. Vaak hebben van die 'verkeerde' sites zo'n soort layout met google reclame erin.
 
Jan geen

Jan geen

01/10/2007 16:54:00
Quote Anchor link
Ziet er wel lekker web 2.0 uit.
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

01/10/2007 16:55:00
Quote Anchor link
Grafisch in orde, behalve dat de kleur 'groen' traditioneel staat voor doorgaan, en rood voor stoppen.

Als ik vragen mag, hoe heb je in technische zin de doorverwijzingen gerealiseerd? Hoe regel je het tijdelijke doorverwijzen van de emails, hoe veilig zijn onze emails op je server als die ze door stuurt.

Edit:
Ik vind de verdeling van periodes ook wat raar.
1 en 2u liggen wel erg dicht op elkaar, ik zou de optie 1u weghalen. 5 dagen zou ik veranderen in 1 week.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Wieringa
 
Aaa Trump

aaa Trump

01/10/2007 16:56:00
Quote Anchor link
Leuk en lekker simpel, hou ik wel van.

Tip:

Gooi de ads naar beneden? Of zijn dit juist alleen je inkomsten?

Heb nog een idee, maar daarvoor moet je je pm's effe checken.
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 16:57:00
Quote Anchor link
Leg mij eens uit hoe dit werkt en wat het doet, dat staat nergens
 
Kalle P

Kalle P

01/10/2007 16:57:00
Quote Anchor link
@pholeron
ja dat laatste bedoelde ik ook zo ongeveer. Waar staat de uitleg. Het is 1 paginaatje met weinig dingen en dan staat er bij de voorwaarden alleen maar dingen waar je je zelf kwijt scheldt van enige aantijgingen. Komt lekker betrouwbaar over.
 
Woopie100

Woopie100

01/10/2007 17:08:00
Quote Anchor link
bedankt voor de tips ik ga er nu ff wat aan aanpassen
 
Wouter K

Wouter K

01/10/2007 17:14:00
Quote Anchor link
[email protected]

Jah en nu als ik dus dit ingeef krijg ik de e-mails .. WAAR ?
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

01/10/2007 17:31:00
Quote Anchor link
hij bugt als je een verkeerd e-mailadres invult :/ kloppen de letters niet.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

01/10/2007 17:53:00
Quote Anchor link
je moet je eigen gebruik email invullen en dan wordt er een tijdelijke aangemaakt waarmee je dus bijv op bepaalde sites kan aanmelden en activeren. Zonder dat je dan reclame krijgt van die sites( die mailen nl naar je tijdelijke email) die dan wss niet meer bestaat als je een korte levensduur opgeeft.
 
Woopie100

Woopie100

01/10/2007 18:03:00
Quote Anchor link
edit:
@arjan:wat bedoel je?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Woopie100
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

01/10/2007 18:28:00
Quote Anchor link
Ik vind het een zeer mooie site (ik heb een advertentie blokker), minder is meer gaan in dit geval weer helemaal op!

Het idee achter de website vind ik ook heel erg leuk/nuttig.

Alleen iets meer tekst zou fijn zijn, en de algemene voorwaarden zien er idd niet erg betrouwbaar uit.

Veel succes met de promotie van je site.
 
Woopie100

Woopie100

01/10/2007 19:03:00
Quote Anchor link
Ik heb de algemene voorwaarden ff aangepast ;)
 
Thijs X

Thijs X

01/10/2007 19:08:00
Quote Anchor link
Even xhtml valid maken: http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.ikbenspamvrij.nl%2F

Verder ziet het er goed uit.
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

01/10/2007 19:23:00
Quote Anchor link
Maar hoe lees je de berichten dan als je je email hebt?

Verder geweldig idee!
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

01/10/2007 19:41:00
Quote Anchor link
niet helemaal ontopic:
zou het niet veel beter zijn een tijdelijke webmail aan te maken, dan hoeven mensen niet bang te zijn dat hun eigen email door jou word gebruikt voor spam.
gewoon, je drukt op de knop, je krijgt een naam en wachtwoord en een webmail die een paar uur geldig is.
natuurlijk alleen een inboxje, geen zend, prullebak, adressenlijst en dat soort onzin...
 
Woopie100

Woopie100

01/10/2007 19:43:00
Quote Anchor link
ja maar dan is de kans wel groot dat het met het verkeerde doeleind wordt gebruikt ben ik bang
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

01/10/2007 20:40:00
Quote Anchor link
Een collega van mij had ook een goede tip.

Als je je eigen host hebt bv. pietjepuk.nl en je gaat je e-mailadres ergens invullen gebruik dan als naam die website en zet een 'catch all' filter op je emailserver. Dus dat [alles]@pietjepuk.nl naar je echte adres gestuurd word.

Dus stel op wehkamp geef je op [email protected]. Mocht je dan een mailtje/spam krijgen van een ander bedrijf, dan stuur je ff een boos mailtje naar beide bedrijven.
Gegarandeerd dat je niet meer lastig wordt gevallen.

Desnoods kan je zelfs rechterlijke stappen ondernemen (kopieer dan wel eerst ff de terms and conditions als ze zeggen niet aan 3de partijen je gegevens te verstrekken)
 
Woopie100

Woopie100

01/10/2007 21:22:00
Quote Anchor link
Ja dat doe ik zelf ook altijd maar er zijn ook mensen zonder domeinnaam. Daarvoor is deze service ;)
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

01/10/2007 23:32:00
Quote Anchor link
ziet er strak uit. Je uitleg loopt nog niet helemaal lekker. Ik krijg het idee dat ik zelf een emailadres moet verzinnen en niet dat ik een eigen emailadres moet invullen.

Let er wel op dat je het logo van Mozilla gebruikt en dit strafbaar is als je hun toestemming niet hebt.

Typfoutje in je voorwaarden:
derde moet derden zijn.

edit:
misschien kan je nog een div erbij maken die tevoorschijn komt als mensen javascript uit hebben staan (<noscript><div id="#geenjavascript">U heeft javascript niet aanstaan, hierdoor kunnen onderdelen van de site niet werken.</div></noscript> bijvoorbeeld)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.