[Review] Brand112.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mark

Mark

06/10/2006 20:04:00
Quote Anchor link
hello,

Wat vinden jullie van mijn site?

www.brand112.nl

Mvg mark
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 00:17:08
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/10/2006 20:12:00
Quote Anchor link
Ziet er netjes uit, wel een beetje saai (vind ik) en ik had meer verwcht in de kleuren van de brandweer.. (rood, wit en blauw)
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

06/10/2006 20:22:00
Quote Anchor link
@Mark, zit jij bij de brandweer? want anders kun je nooit zoveel acties bijwonen lijkt mij, je mag dan misschien dat p2000 systeem wel hebben, maar iedere keer achter die wagen aan racen lijkt mij nou ook niet echt fraai.
 
Winston Smith

Winston Smith

06/10/2006 20:36:00
Quote Anchor link
Jammer dat je niet de volledige breedte en hoogte (!) van mijn scherm benut. Verder vind ik het jammer dat je frames en tabellen gebruikt voor de opmaak van je pagina, en is je lettertype nogal groot.

Tip: als je bijvoorbeeld kijkt naar een site als http://www.hvzeeland.nl/, dan hebben ze heel veel informatie. Zorg dat je ook zoiets opbouwt, dan krijg je zeker een interessante site :)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/10/2006 20:41:00
Quote Anchor link
De kleurcombinatie is ook niet echt lekker, zeker niet op die witte achtergrond. Als je die iets minder fel maakt zal het denk ik al een stuk beter zijn...
 
Michael -

Michael -

06/10/2006 20:57:00
Quote Anchor link
Ik vind hem erg simpel en saai uit zien. Sorry ;)
Wat houd dat p2000 in dan, die is wel goed up-to-date.
 
Mark Pieper

Mark Pieper

06/10/2006 21:14:00
Quote Anchor link
Leuk, ik ben ook ziets aan het maken, 112krabbendijke.tk.
Maar ik zou die header wat breder maken, of centreren
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark Pieper
 
PHP Newbie

PHP Newbie

06/10/2006 22:09:00
Quote Anchor link
beetje saai, verder vind ik die groen/gele achtergrond een beetje een vies kleurtje hebben.

Probeer is iets met wat meer kleurtjes en zoals hierboven ook al werd gezegt, kleuren van de brandweer zou ook wel leuk zijn.

Het geeft je enorm veel mogelijkheden als je ook CSS leert, dan kun je bijvoorbeeld die frames al over boord gooien.

Dan zie ik ook nog wat dingen die prima kunnen met php, maar waarvoor jij nog standaard html pagina's gebruikt. (denk aan die p2000 en de kazerne foto's).

Als laatst krijg ik wel een hele vage melding als ik niks invul in het contact formulier:

Quote:
Je bent je naam, e-mail adres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen. Ook kan het zijn dat je een verkeerd e-mail adres hebt ingevuld.


In mijn geval is het niet "of" maar "en"

Ook kan het zijn dat je een verkeerd e-mail adres hebt ingevult?

O, dus dat kan, hoeft niet, zou eventueel kunnen, nou ja, in dit geval had ik helemaal geen e-mail adres ingevult
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

06/10/2006 22:52:00
Quote Anchor link
PHP:
Dan zie ik ook nog wat dingen die prima kunnen met php, maar waarvoor jij nog standaard html pagina's gebruikt. (denk aan die p2000 [..]).

Als laatst krijg ik wel een hele vage melding als ik niks invul in het contact formulier:

Quote:
Je bent je naam, e-mail adres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen. Ook kan het zijn dat je een verkeerd e-mail adres hebt ingevuld.


In mijn geval is het niet "of" maar "en"

Ook kan het zijn dat je een verkeerd e-mail adres hebt ingevult?

O, dus dat kan, hoeft niet, zou eventueel kunnen, nou ja, in dit geval had ik helemaal geen e-mail adres ingevult


Wat een miereneukerij. Ten eerste, als je wat verder dan je neus lang is had gekeken, zie je dat het p2000 systeem van een andere site komt, dus niet door hemzelf gemaakt in HTML.

En dat laatste gedeelte, waar slaat dat nu op... Lekker belangrijk! De bedoeling is nu eenmaal dat je alles invult, dan is het sowieso niet logisch ervan uit te gaan dat sommige mensen helemaal niks invullen.
 
Bart Tuma

Bart Tuma

06/10/2006 23:51:00
Quote Anchor link
off-topic
Is het wel toegestaan om P2000 monitor op je site te hebben.
 

07/10/2006 00:15:00
Quote Anchor link
Gooi die toetsenbord blokkade van je site!!!!!!!!

Verder veel meer padding

Simpel en eenvoudig

Probeer eens een ander lettertype (sans-serif) is denk ik veel beter voor zo'n site
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

07/10/2006 00:34:00
Quote Anchor link
Mark:
Leuk, ik ben ook ziets aan het maken, 112krabbendijke.tk.
Maar ik zou die header wat breder maken, of centreren


Wat leuk mark, ik woon ook in Krabbendijke. :)
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

07/10/2006 01:01:00
Quote Anchor link
@bart: ja dat mag.. er zijn er zelfs meerdere.. voor iedere regio is er 1.. en ik ken ook een site die dat heeft. Daar hoor je zelfs wat ze over de politie-radio zeggen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/10/2006 04:38:00
Quote Anchor link
Die toetsenbordblokkering kan echt niet. Als ik op BackSpace druk om naar een vorige site te gaan, krijg ik een melding. Vernieuwen via F5 kan ook niet.

Wat je op internet zet, kan gekopieerd worden. Wil je dat niet, zet het dan niet online. Iemand hoeft zijn JavaScript maar even uit te zetten en je blokkering werkt al niet meer.
 
Raymond ---

Raymond ---

07/10/2006 08:50:00
Quote Anchor link
Hij loopt hier nu al +/- 2 min te laden :|

Edit:

Nu al 6 min :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond ---
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

07/10/2006 09:05:00
Quote Anchor link
Hmmm, bij mij doet hij het nu ook niet idd..
Gisteren en vanmorgen nog wel.
Zal wel tijdelijk probje zijn. MIsschien drukke server oid.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/10/2006 09:44:00
Quote Anchor link
Het is een beetje een saaie site.
Zo een-tonig. En idd, doe iets aan die lettertype.
Een ook aan die groen/gele kleur.. Erg.. lelijk..

Quote:
Op deze site....
Op deze site....
Op deze site....
Op deze site....


Erg storend. Iedere keer hetzelfde begin van de zin.

Enne, de plaatjes laden duurt erg lang, is er iets met de server? ;o
 
Raymond ---

Raymond ---

07/10/2006 09:53:00
Quote Anchor link
Hij doed het weer :)

Ik sluit me verder aan bij de rest, je moet ook een beetje margin meegeven aan de linker kant.

En dit klopt ook niet helemaal:
<a href="http://www.brand112.nl/">
<img border="0" src="http://www.brand112.nl/afbeeldingen/website/banner%20brand112.nl.gif" align="middle">

Moet zijn:
<a href="http://www.brand112.nl/">
<img border="0" src="http://www.brand112.nl/afbeeldingen/website/banner%20brand112.nl.gif" align="middle" alt="banner"></a>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond ---
 
Robert Deiman

Robert Deiman

07/10/2006 10:41:00
Quote Anchor link
Als je toch de HTML wilt verbeteren, dan moet de afbeelding geposistioneerd en opgemaakt worden met .css, maar het ging om het design Raymond, en die is vind ik te simpel.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/10/2006 10:45:00
Quote Anchor link
Raymond:
Hij doed het weer :)

Ik sluit me verder aan bij de rest, je moet ook een beetje margin meegeven aan de linker kant.

En dit klopt ook niet helemaal:
<a href="http://www.brand112.nl/">
<img border="0" src="http://www.brand112.nl/afbeeldingen/website/banner%20brand112.nl.gif" align="middle">

Moet zijn:
<a href="http://www.brand112.nl/">
<img border="0" src="http://www.brand112.nl/afbeeldingen/website/banner%20brand112.nl.gif" align="middle" alt="banner"></a>


De alt-optie is niet verplicht. Wél moet je de tag afsluiten, ja! :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

07/10/2006 10:52:00
Quote Anchor link
Djemo, lees dit even, vooral wat er bij alt staat...

Even voor de duidelijkheid, REQUIRED betekend dat het wel degelijk verplicht is.

Edit
Voor de luie mensen die niet willen klikken :D


<!-- To avoid problems with text-only UAs as well as
to make image content understandable and navigable
to users of non-visual UAs, you need to provide
a description with ALT, and avoid server-side image maps -->
<!ELEMENT IMG - O EMPTY -- Embedded image -->
<!ATTLIST IMG
%attrs; -- %coreattrs, %i18n, %events --
src %URI; #REQUIRED -- URI of image to embed --
alt %Text; #REQUIRED -- short description --
longdesc %URI; #IMPLIED -- link to long description
(complements alt) --
name CDATA #IMPLIED -- name of image for scripting --
height %Length; #IMPLIED -- override height --
width %Length; #IMPLIED -- override width --
usemap %URI; #IMPLIED -- use client-side image map --
ismap (ismap) #IMPLIED -- use server-side image map --
>

Bron: w3.org
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.