[review] citatensite

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »
Steen

steen

27/01/2010 22:10:00
Quote Anchor link
Heeft er iemand op- en/of aanmerkingen op de volgende site? Dit kunnen zowel uitbreidingen als verbeteringen zijn? Verder is eigenlijk elke positieve kritiek welkom.

Een eventuele uitbreiding zou een dagelijks citaat kunnen zijn, heeft er verder nog iemand leuke ideëen?

HIER

Reacties op de inhoud zijn ook welkom!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steen
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 05:09:45
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

27/01/2010 22:15:00
Quote Anchor link
Het lijkt zegmaar of de blauwe achtergrond halverwege gestopt is met laden,, maar na een tijdje op de site gezeten te hebben went het wel.

Voor de rest is het een nette site,, maar ik zou de titel ergens neer zetten.
 
Steen

steen

27/01/2010 22:20:00
Quote Anchor link
De titel staat toch in de <h1>? (die gele dingen op elke pagina) Of bedoel je de "Een verzameling van ..."?
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

27/01/2010 22:29:00
Quote Anchor link
Ik bedoel verzameling van :']
 
Michael -

Michael -

27/01/2010 22:50:00
Quote Anchor link
Plaats even een fatsoenlijk klikbare link en niet met van die irritante Neckerman puntjes er tussen. Krijg ineens een kei lange url als ik 'm kopieer.
KLIK
Verder ziet je site er heel wit uit met blauw boven en links.. of toch niet... er staat een wit vlak onder.. ik had m'n browser niet gemaximaliseerd en je site valt gelijk uit elkaar.. ik had 'm al bijna weg geklikt. Niet handig dus dat ie er onder komt. Hij moet gewoon op z'n plek blijven staan met een horizontale scrollbar.
Verder zoals Joris al zei, dat blauwe vlak bovenaan wordt ineens afgekapt. Misschien een kleine gradiënt naar wit aan de onderkant? Menu zijn ook gewoon 2 blokken, misschien kan je daar wat leuks mee doen nog.

Edit: Vergeleken met de oude site is 't het in ieder geval wel een hele verbetering XD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Steen

steen

27/01/2010 23:00:00
Quote Anchor link
Uhm, dat uit elkaar vallen? Hoe zou ik dat kunnen opvangen?

- Dat bovenste afvangen met een kleine gradiënt/border
- Menublokken misschien iets opleuken
 
Pepijn

Pepijn

27/01/2010 23:03:00
Quote Anchor link
Hele mooie site! alleen even naar de inhoud gekekeken, die van die vrouwen lol
mogen wel wat meer belgen citaten/moppen/woordspelingen op
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

27/01/2010 23:05:00
Quote Anchor link
Ik gebruik firefox. Het lijkt alsof de pagina maar half laad. Mocht dit de bedoeling zijn vindt ik de opzet goed maar de daadwerkelijk indruk die hij nu geeft slecht. Ik vindt de website niet dusdanig pakken, dat als ik op de homepage kom gelijk weet wat de site te bieden heeft. Dan moet ik eerst onder welkom gaan kijken.

Verder misschien je website even w3c valideren. Dat vindt ik persoonlijk fijn want dan heb je een wat grotere kans dat iedereen daadwerkelijk ziet wat jij gemaakt hebt

Als laatste puntje is misschien om de copyright echt helemaal onderaan de pagina te doen. Op de homepage staat hij in het midden. vindt ik als bezoeker storend. Als ik een copyright wil weten scroll ik automatisch wel naar beneden.

Nogmaals de opbouw is goed. Misschien alleen nog wat met je achtergrond doen.

mvg,

Edit:


het de velden van het formulier zijn niet heel erg zichtbaar. Mensen met slechte ogen zullen hier moeite mee hebben. Misschien een tip om dit iets duidelijker te weergeven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas IJzelendoorn
 
Mr.Moe

Mr.Moe

28/01/2010 00:06:00
Quote Anchor link
ik zou gaan voor meer citaten per pagina, waardoor het inhoud gedeelte dus verder rijkt dan u menu. Want momenteel zit ik met veel wit en dat komt enkel en alleen maar door het feit dat je menu langer is dan de inhoud.
 
Jelmer -

Jelmer -

28/01/2010 00:24:00
Quote Anchor link
Jaaa, laat ons lekker scrollen! Scrollen is veel gemakkelijker dan klikken en wachten en klikken en wachten en mikken en wachten. Zeker wanneer je zo'n heerlijke scroll-met-twee-vingers apple trackpad hebt ;)

Ik zou ook onderaan de lijst met dingen (die dus langer, veel langer, mag) ook de pagina's neerzetten. Als je helemaal benden bent wil je naar de volgende pagina, maar je moet eerst weer helemaal naar boven. Of gewoon een grote brede "MEER" knop, is ook prima.

Je mist nog een hover-state in het menu. De enige indicatie dat je er kan klikken is het handje, maar dat is niet echt heel erg indicatief voor op welke link je dan drukt. Gewoon een lijntje eronder of de achtergrond een kleurtje geven zou al prettiger zijn. En aangeven welke van die links de pagina is waar je nu bent zou ook prettig kunnen zijn voor het navigeren en oriënteren.

Je moet nog even opletten op de encoding van je pagina's. De tekst in je database is zo te zien ISO-8859, maar je serveert je pagina's als UTF-8. Daardoor zijn sommige tekens veranderd in vraagtekens. Je content-type header aanpassen, of de content omzetten met utf8_encode of iconv zou het probleem moeten oplossen.

En inderdaad, waar is de titel van je website? Die grote tekst/logo linksboven waar je op kan klikken en dan weer bij de beginpagina komt? Is ook belangrijk voor het navigeren op de site.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Steen

steen

28/01/2010 18:09:00
Quote Anchor link
En waar zou ik die tekst etc. het best neer kunnen zetten?

Verder bedankt voor de vele verbeteringen, daar kan ik écht wat mee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.