[review] Elektronica webwinkel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- Mark -

- Mark -

09/05/2011 16:11:28
Quote Anchor link
In de basis is het duidelijker dan variant 2. Ik zou de bliksem wel iets opschuiven zodat er nog net een randje van de M te zien is. Je hebt onder de naam nu ook plaats voor een x aantal woorden in het klein die op de website slaan. De elektronica webshop bijvoorbeeld. En eventueel nog ergens .nl erin zien te krijgen. Op deze manier zien onbekende bezoekers direct waar het op slaat en waar ze eventueel de webshop kunnen vinden.
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 01:03:10
 
Bram Boos

Bram Boos

09/05/2011 19:35:14
Quote Anchor link
Ik zat zelf te denken aan een stekker vast aan de tekst. Dus de l van .nl doortrekken met een stekker eraan...
 
Bram Boos

Bram Boos

12/05/2011 15:20:27
Quote Anchor link
Afbeelding

Ik vind deze het mooist, jullie?
 
Maikel  B

Maikel B

12/05/2011 15:39:07
Quote Anchor link
ik zou de bliksem wel een beetje schuin zetten. Zo'n rechte bliksem klopt niet echt vindt ik.
 
- Mark -

- Mark -

12/05/2011 16:14:15
Quote Anchor link
De bliksem ziet er nu wel een beetje erg bij gestopt uit. Ik zou voor zoiets gaan.
Afbeelding Het is wat grofjes, het ging om het idee.
 
Maikel  B

Maikel B

12/05/2011 16:24:35
Quote Anchor link
@mark bij jouw ontwerp zou ik het stekker iets korter maken en de tekst De elektronica iets meer uitrekken zodat ie precies gelijk loopt met die lijn.
En je bliksem staat verkeerd om :p
 
- Mark -

- Mark -

12/05/2011 16:27:32
Quote Anchor link
:p dat bedoelde ik met grofjes. Het moet nog wat gefinetuned worden.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

12/05/2011 21:34:08
Quote Anchor link
@ Mark, ik vind het een super logo voor je webshop! ;)
 
Bram Boos

Bram Boos

14/05/2011 16:31:58
Quote Anchor link
@Mark; Leuk gemaakt maar het moderne is er een beetje uit.

Ondertussen nog een ontwerp gekregen waar ik helemaal weg van ben :D

Afbeelding
Gewijzigd op 14/05/2011 16:32:50 door Bram Boos
 
Maarten PHP

Maarten PHP

14/05/2011 16:59:13
Quote Anchor link
Bram Boos op 14/05/2011 16:31:58:
@Mark; Leuk gemaakt maar het moderne is er een beetje uit.

Ondertussen nog een ontwerp gekregen waar ik helemaal weg van ben :D

Afbeelding


Ik ben eer ook weg van :p
 
Jasper DS

Jasper DS

14/05/2011 17:02:38
Quote Anchor link
Maarten Buijs op 14/05/2011 16:59:13:
Bram Boos op 14/05/2011 16:31:58:
...

Ik ben eer ook weg van :p


+1, zeer mooi!
 
Jordy nvt

Jordy nvt

14/05/2011 17:15:46
Quote Anchor link
Mooi, zou ik zeker voor gaan!
 
Michael -

Michael -

15/05/2011 21:11:58
Quote Anchor link
Ik zou het stekkertje nog iets korter doen. op de hoogte van de bovenste lijn van de M zeg maar. Verder zeer mooi logo!
 
- -

- -

15/05/2011 22:07:02
Quote Anchor link
Als je het icoontje (bliksem) nou eens helemaal weglaat en enkel de tekst ****.nl (met het stekkertje) gebruikt? Ziet er erg strak uit.
Gewijzigd op 16/05/2011 21:36:02 door - -
 
Bram Boos

Bram Boos

16/05/2011 10:32:33
Quote Anchor link
@Allen; Bedankt tot nu toe! Ik zal nu de layout laten slicen en daar een template voor Prestashop van maken.

@Jona than; Zou je de naam van de site uit je post willen halen of een beetje onherkenbaar voor zoekmachine's willen maken?
 
John D

John D

16/05/2011 10:48:28
Quote Anchor link
Ga ook aan de slag met je teksten, vraag of iemand dat kan redigeren voor je.
Het woordje "goede" (2x) in de aanhef is niet passend, is spreektaal. Verder wordt in de 2e zin de doelgroep (gevoelsmatig) beperkt tot "jongere", niet doen! Tenzij dat echt je doelgroep is. Laat je teksten door een reclame-bureau reviewen.
 
- -

- -

16/05/2011 21:36:39
Quote Anchor link
@Bram: done!
 
Bram Boos

Bram Boos

14/07/2011 17:14:20
Quote Anchor link
Zo. De webwinkel is eindelijk online, totaal geen tijd voor dus alles maar lekker uitbesteed.

Klikkerdeklikkerdeklikkert

John D op 16/05/2011 10:48:28:
Ga ook aan de slag met je teksten, vraag of iemand dat kan redigeren voor je.
Het woordje "goede" (2x) in de aanhef is niet passend, is spreektaal. Verder wordt in de 2e zin de doelgroep (gevoelsmatig) beperkt tot "jongere", niet doen! Tenzij dat echt je doelgroep is. Laat je teksten door een reclame-bureau reviewen.

Teksten gebruik ik altijd iemand voor, deze teksten zijn gemaakt door de designer ;)

Toevoeging op 14/07/2011 17:20:38:

Bram Boos op 14/05/2011 16:31:58:
@Mark; Leuk gemaakt maar het moderne is er een beetje uit.

Ondertussen nog een ontwerp gekregen waar ik helemaal weg van ben :D
Gewijzigd op 14/07/2011 17:15:13 door Bram Boos
 
Michael -

Michael -

14/07/2011 17:24:54
Quote Anchor link
Op wat schoonheidsfoutjes ziet het er wel mooi uit.
- CATEGORIE?N (Vraagteken)
- ? 2011 (Vraagteken. © gebruiken)
- In je footer loopt de linkse regel (copyright) en de rechtse regel (linkjes voorwaarden, contact) niet op 1 lijn.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/07/2011 17:27:31
Quote Anchor link
Het woordje 'Gaming' staat bovenop het woord 'Welkom'. 'Netwerkapparatuur' staat er net iets onder. Engelse en dan weer Nederlandse teksten?? Alle prijzen zijn okee: € 00.00
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.