[Review] Lay-out

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Raymond ---

Raymond ---

08/10/2006 21:35:00
Quote Anchor link
Hey,
Ik vroeg me af wat jullie vand deze webiste vinden:

http://img207.imageshack.us/img207/9193/untitled1pn7.jpg

Ik heb momenteel geen host dus alleen een afbeelding.
Ik heb evt. wel de bron asl je hem dan ieven in htm zet dan zie je hem ook.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond ---
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:53:28
 
Niek Berckmans

Niek Berckmans

08/10/2006 21:54:00
Quote Anchor link
Iets te simpel, ga er eens goed voor zitten en probeer wat leuke effectjes toe te voegen aan de header, het menu en de achtergrond. Ook zou ik een ander lettertype proberen.
 

08/10/2006 22:09:00
Quote Anchor link
Ik sluit me volledig aan bij Niek,
ik ben zelf ook niet zo'n ster ontwerper, maar meestal doet even flink wat tijd erin steken met photoshop toch wonderen.
 
Raymond ---

Raymond ---

09/10/2006 15:00:00
Quote Anchor link
Eehm,
Wat bedoel je met effectjes, noem eens voorbeelden...

PS: lettertype heb ik al veranderd, staat alleen niet bij de afbeelding.


En het menu heeft hover..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond ---
 
ArendJan

ArendJan

09/10/2006 15:59:00
Quote Anchor link
Veel te simpel.
 
Raymond ---

Raymond ---

09/10/2006 16:02:00
Quote Anchor link
Ok, heb je ook een idee met wat ik zou kunnen aanpassen/beter maken?
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

09/10/2006 16:11:00
Quote Anchor link
Maak gebruik van "matchende" kleuren om meer eenheid te creëeren:
http://www.wellstyled.com/tools/colorscheme2/index-en.html

Daarnaast vind ik de header persoonlijk écht véél te groot.
 
Raymond ---

Raymond ---

09/10/2006 16:52:00
Quote Anchor link
ik ben niet zo'n phtoshop helt, maar ik kom nu niet verder dan allemaal kleine aanpasingen:

http://img207.imageshack.us/img207/9193/untitled1pn7.jpg

Even een wat specifiekere vraag:
- Wat zouden jullie nog aan de header doen?
- Liggen de kleuren te idcht bij elkaar?

Edit:

Ik heb net wat met phtoshop zitten prutsen; en kwam op het volgende:
Is een overlay in de content mischien wat mooier, waardoor je een wat mooier effect krijgt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond ---
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

09/10/2006 16:58:00
Quote Anchor link
Remco van Arkelen schreef op 09.10.2006 16:11:
Maak gebruik van "matchende" kleuren om meer eenheid te creëeren:
http://www.wellstyled.com/tools/colorscheme2/index-en.html

Daarnaast vind ik de header persoonlijk écht véél te groot.


Dat kan ook in photoshop.

----

Het is inderdaad erg simpel. Het lijkt wel of je het menu er gewoon hebt opgeplakt. De header heeft teveel apha. De header text is té speels voor het ontwerp. De plaatsing is op een lelijke plek. Menu rechts kan maar is niet gebruikelijk. en zeker niet als het zo strak is.

----

@de mensen die geen opbouwende kritiek kunnen geven:
HOU JE SMOEL!
 
Alfred -

Alfred -

09/10/2006 17:00:00
Quote Anchor link
Je hebt nog een foutje met je schaduw aan de rechterkant, bovenaan.. Verder vind ik het ook raar dat daar wel schaduw ligt, en op je buttons niet... ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Alfred -
 
- wes  -

- wes -

09/10/2006 17:02:00
Quote Anchor link
@rafael , ik doe dat juist, beetje illusie wekken :)
 
PHP hulp

PHP hulp

09/10/2006 17:05:00
Quote Anchor link
Ik vind de header ook te hoog. De breedte kan opzich wel, maar de hoogte van de header moet echt iets kleiner worden. Verder snap ik het nut niet van die 2 rode lijnen aan de linkerkant.
 
Raymond ---

Raymond ---

12/10/2006 17:00:00
Quote Anchor link
Ik heb nu de website op een host, en heb gelijk wat veranderd.
Wat is jullie mening nu?

http://www.raymond.agy.nl/
 
Mark D

Mark D

12/10/2006 17:11:00
Quote Anchor link
Ziet er nou een stuk beter uit, alleen vindt ik de hover-kleur een beetje lelijk, pas niet echt erbij.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

12/10/2006 17:31:00
Quote Anchor link
Ik sluit me aan bij Mark, en als je geen liquid layout maakt vind ik het (persoonlijk) mooier als de pagina in het midden wordt geplaatst.
 
PHP hulp

PHP hulp

12/10/2006 17:44:00
Quote Anchor link
Ik ben het met mark en robert eens ^^ ik vind trouwens zowiezo dat die links net iets te opvallend zijn maar dat is gewoon mijn mening.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

12/10/2006 17:44:00
Quote Anchor link
@robert:
ook liquid kan deze gecentreerd en is idd mooier...
 
Robert Deiman

Robert Deiman

12/10/2006 18:29:00
Quote Anchor link
Jason de Ridder schreef op 12.10.2006 17:44:
@robert:
ook liquid kan deze gecentreerd en is idd mooier...


Bij liquid is die altijd in het hele scherm Jason, dus dan kan die niet anders dan gecentreerd zijn :P
 
Raymond ---

Raymond ---

13/10/2006 16:38:00
Quote Anchor link
Ok, ik heb nu het menu aangepast. Wat vinden jullie er nu van? IS het menu 9en de rest)) nog te simpel?


Nog steeds:
http://www.raymond.agy.nl/
 
Zero Dead

Zero Dead

13/10/2006 17:25:00
Quote Anchor link
Als ik naar je screenshots kijk, en dan naar je site, zie ik een groot verschil(positief!)

Enige wat niet mooi is, is dat je menu niet in het midden zit(kan komen door IE - in FF ziet het er inderdaad wat beter uit, alleen jammer dat ik vind dat fire fox zelf zuigt). Ik zelf gebruik voor zulk soort dingen altijd tables, maar ik hoor van veel mensen dat ze gebruik met DIV'jes aanraden... Het voordeel van tables is dat je geen minder gekloot hebt met verschil tussen browsers, en je inhoud blijft altijd dezelfde grootte:)

Edit:
Even "ik vind" toegevoegt omdat veel mensen zullen zeggen dat FF niet zuigt, waar ik ze zo gelijk in kan geven maar persoonlijk vind ik het niks;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero Dead
 

13/10/2006 17:33:00
Quote Anchor link
Ik vind hem op www.schipbreukeling.nl lijken, lekker strak en duidelijk alleen ik vind je huidige menu slecht en niet passen bij de rest van je website. In iedergeval moet de lettergrote kleiner.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.