[review] lo-minck.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »
Crispijn -

Crispijn -

10/03/2007 13:47:00
Quote Anchor link
Beste phphulpers!

Sinds een tijdje is de website www.lo-minck.nl online. Willen jullie eens kijken wat er mooi en (wellicht) minder mooi is?

Dank jullie wel!

Crispijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crispijn -
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 18:39:39
 

10/03/2007 13:52:00
Quote Anchor link
Leuk gedaan - vooral de projecten.

Ik zou zelf aan de rechter kant het geheel doortrekken met wit en daar eventueel extra informatie (adres gegevens, KvK nummer) in vermelden.

Voor de rest strak design. Lettergroote mag misschien iets meer
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

10/03/2007 14:00:00
Quote Anchor link
mooie website, alleen 1 opmerking: mijn popup scanner blokkeerd de popup's voor de foto's te vergroten, misschien daar iets ander op verzinnen.
 
Bart van der veen

bart van der veen

10/03/2007 14:17:00
Quote Anchor link
Arwin schreef op 10.03.2007 14:00:
mooie website, alleen 1 opmerking: mijn popup scanner blokkeerd de popup's voor de foto's te vergroten, misschien daar iets ander op verzinnen.


oplossing:
http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/
 
Crispijn -

Crispijn -

10/03/2007 15:59:00
Quote Anchor link
Dat is ook nog een goed idee bart! Ik ga even kijken
 
Crispijn -

Crispijn -

10/03/2007 17:05:00
Quote Anchor link
Dat is heel snel aan de praat! Giga mooi die lightbox!

Ik heb één ding aangepast: Er is nu altijd te zien of je naar links of naar rechts kan. Dit vond ik voor de navigatie wat duidelijker.

Ook heb ik de tekst een puntje groter gemaakt. Dit leest wel zo prettig inderdaad!

Verder nog tips?
 
Bart van der veen

bart van der veen

10/03/2007 17:15:00
Quote Anchor link
de link naar de homepage onderaan de pagina opent in een nieuw venster, dat klopt niet volgens mij
 
Crispijn -

Crispijn -

10/03/2007 17:17:00
Quote Anchor link
Als dat alles is :P
 
Daan

Daan

10/03/2007 17:44:00
Quote Anchor link
Lol, in deze tut zij je dat je het nodig had voor een andere site, maar ondertussen stiekem hier bij je projecten gebruiken =)

Leuk dat je er nog wat aan gehad hebt, op zeemijl staat het nog steeds niet.. :P

edit: url veranderd..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daan
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

10/03/2007 18:09:00
Quote Anchor link
Mooi gedaan

Alleen 1 puntje:

Schuif de tekst: "Disclaimer | © 2000 - 2007 | Lo Minck Systemen BV" naar links onder de huidige tekst. (Waarschijnlijk is dat alleen zo in IE(7))

Voor de rest goed gedaan
 
Robert -

Robert -

10/03/2007 18:11:00
Quote Anchor link
Strakke site.
Ik vindt hem goed duidelijk en mooi overzichtelijk.
 
- -

- -

10/03/2007 18:21:00
Quote Anchor link
Netjes, wat een toffe projecten doen jullie!
 
Scrptr

Scrptr

10/03/2007 19:06:00
Quote Anchor link
Mooie site, alleen het plaatje rechtsboven vind ik een beetje onduidelijk door het rooster wat er voor staat, maar voor de rest is het een hele mooie strakke site!
 
Daan

Daan

10/03/2007 19:09:00
Quote Anchor link
Site laad bij mij erg traag.
Ligt dat aan een goedkope hosting of aan mijn pc
Site zied er verder goed uit, alleen de footer vind ik een beetje raar staan..
 
Crispijn -

Crispijn -

10/03/2007 20:10:00
Quote Anchor link
De site gaat hier rete snel. Ik zit dan ook met een t1 verbinding...

@Jonathan: dank je! we zijn er ook zeer trots op! Je komt weinig van dit soort bedrijven tegen.

@Daan: Klopt. Ik heb 't ook nodig voor die andere site alleen dat script heeft een conflict met googlemaps... eens even kijken hoe ik dat op ga lossen.

@Wessel: Hmmm, ik heb nog niet getest met IE7. Zal ik binnenkort naar kijken.

@Scrptr: het gaat ook niet omdat plaatje maar om de rest van de site :P

Tof dat jullie zo enthousiast zijn!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crispijn -
 
Marcel K

Marcel K

10/03/2007 20:14:00
Quote Anchor link
ziet er netjes uit, alleen zijn de meldingen in het contactform niet duidelijk als je een verplicht veld niet hebt ingevuld.
zou ik persoonlijk vlak boven de invoervelden zetten in bold of een andere kleur.

Klik je op routebeschrijving dan verschuift het vlak naar rechts en komt er een brede grijze balk onder de kop Routebeschrijving. Je plaatje te breed misschien ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marcel K
 
Scrptr

Scrptr

10/03/2007 20:14:00
Quote Anchor link
@crispijn, Voor de rest vind ik het zeker een mooie site, maar je vroeg om een review, dus gaf ik hem. En als ik dan iets tegen kom wat ik wat minder mooi vind dan zeg ik dat ook =P
 
Crispijn -

Crispijn -

10/03/2007 20:17:00
Quote Anchor link
Haha, is ook ;) Ik ben ook nog op zoek naar een wat pakkender plaatje. Misschien een van onze projecten mooi renderen en die gebruiken...

Komt later wel!

Crispijn
 
Crispijn -

Crispijn -

13/03/2007 00:09:00
Quote Anchor link
Hey stom, ik zie nu pas dat deze in de verkeerde categorie staat.... kan deze verplaatst worden?

Crispijn

edit:
dank je mod!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crispijn -
 
Niek Weevers

Niek Weevers

19/03/2007 10:11:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit. Heb even snel gekeken en heb één klein puntje. Waneer je bijv naar projecten gaat, dan is de mouseover bijna dezelfde kleur als de wisselkleur. Ik bedoel hiermee dat het lijkt alsof het tweede project (speciaal machines) al geselecteerd is. Misschien leuk en duidelijker om een blauwe kleur oid bij een mouseover als achtergrond te doen.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

19/03/2007 10:17:00
Quote Anchor link
Ik zou voor het aanmelden voor de mailinglijst een knop kiezen met de tekst "aanmelden voor nieuwsbrief" of iets van die strekking. Nu staat er (schijnbaar) een loos tekstveld op je index. Dat is niet het ergste maar de tekst die er in staat verduidelijkt niet bepaald waar het voor dient.

Verder heb ik niets wat nog niet genoemd is
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.