[REVIEW] YPM Coding();

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »
Nick Mulder

Nick Mulder

10/02/2007 21:01:00
Quote Anchor link
De url
http://coding.ypm-design.com/

Waarom?
Ik heb deze website bedacht om als een soort thuisbasis te dienen voor de scripts die ik schrijf, waar ook anderen scripts/tutorials kunnen posten...

Wat ik nog ga veranderen
Ik zit er nog over te denken om het top menu te veranderen, ook moet ik uiteraard al het scripting werk nog maken...

Getest?
Getest in IE7 (Vista Skin) en FireFox (Vista Skin) ...
Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS

Tabellen
Ik heb voor het gemak in het rechter menu tabellen gebruikt om de tijd + titel van de nieuwe berichten/scripts/tuts (CSS wou niet lukken..)

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 06:19:20
 
Manaus

Manaus

10/02/2007 21:10:00
Quote Anchor link
ik vind hem mooi alleen nogal leeg:P
 
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Vind hem te groot op mijn resolutie (1600x1200)
Volgens mij krijg ik dan een heel script op een regel ;)
Kun je hem geen max-width meegeven van 1280?
Zou voor mij stukken fijner zijn.
Verder is ie wel leuk, maar nou niet echt woow...
Goed, maar ik mis iets zeg maar :p (Nee geen zout...)
 
Vincent

Vincent

10/02/2007 21:17:00
Quote Anchor link
Ik vind em mooi :)
Vooral dat rechter stuk.
Die banner vind ik beetje leeg.. Daar moet je wat meer mee doen:)

Groeten, Vincent
 
Nick Mulder

Nick Mulder

10/02/2007 21:18:00
Quote Anchor link
Ik zit idd ook met de breedte...
Ik zet denk ik wel een max breedte op de content of zet de reacties naast het script ofzo...
Hebben ze strx bij phphulp ook een oplossing voor nodig =P...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 21:19:00
Quote Anchor link
Ik zou gewoon de hele lay-out een max width geven van 1280...
Vind ik persoonlijk stukken mooier!
Doe het in ieder geval voor mij :P
 
Nick Mulder

Nick Mulder

10/02/2007 21:26:00
 
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 21:43:00
Quote Anchor link
Ik zie geen verschil hoor :p
 

10/02/2007 22:04:00
Quote Anchor link
Leeg erg leeg nog. ;-)

Denk niet dat een forum erg veel nut zal hebben. De kans is erg klein dat je een grote community opbouwt namelijk.

Ik vind je header erg kaal en 'goedkoop'

Het lijkt mij niet fijn om vanaf deze site een tutorial te lezen.

Van kopjes als Newest scripts zijn de randen van de letters verre van scherp.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

10/02/2007 22:24:00
Quote Anchor link
Als ik exclusive tuts ofzo erop zet... en die dan ook in google... miss. dat het werkt...
 
Ponzi

Ponzi

11/02/2007 10:45:00
Quote Anchor link
Persoonlijk denk ik dat het niet echt aangenaam is scripts of tutorials van jouw site te lezen. Witte letters op een zwarte achtergrond, vind ik zelf al niet aangenaam. Als je de bestanden dan ook nog eens gaat highlighten, dan krijg je een wirwar van kleuren op een zwarte achtergrond.
Moeilijk leesbaar, denk ik.

Verder vind ik het idee/concept niet echt geweldig. Tegenwoordig is het aanbod aan zo'n sites al overweldigend, de kans dat je dus echt een grote community opbouwt is relatief klein.
 
Aaa Trump

aaa Trump

11/02/2007 11:06:00
Quote Anchor link
Te donker, gebruik lichte kleuren dan heb je veel meer overzicht.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

11/02/2007 11:08:00
Quote Anchor link
Ik vind wel een redelijke website:) Maar voor mensen met een hoge scherm resolutie niet echt denk ik...

Verder zouw het mooi zijn als er een paar mooie javascript applicaties inzitten:)

GR. mebus
 
Niek Weevers

Niek Weevers

12/02/2007 19:21:00
Quote Anchor link
Wanneer je zo'n overzicht aan de rechterkant van de site wilt zetten, doe dat dan niet op zo'n manier. Net zoals de meesten al zeggen wordt op hogere resoluties heel leeg (een grote gat in het midden). De bezoeker wordt ook niet geneigd om naar de rechter kant te kijken. Wanneer je dit belangrijk vind zal ik deze kolom aan de linkerkant neer zetten.

Ik denk dat bij deze site een vaste breedte het mooist is. En dan niet breder dan ongeveer 960px.

De hele site is erg zwart, zo'n wit vlak met een script springt er dan wel erg veel uit.
De menu buttons vind ik niet echt super. Hoe mooi ook gephotoshopt of wat ook, het lijkt een beetje simpel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.