[Review2] marnixsmit.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »
Marnix

Marnix

14/03/2007 18:21:00
Quote Anchor link
Hey beste PHPhulpers :) ,

Ik heb sinds kort mijn nieuwe layout online, wat wel nodig was na een jaar. Ik had eerst een ander design gemaakt en hier gepost, maar daar ben ik weer vanaf gestapt omdat ik het wat te saai vond.

Ook vond ik op de site van Arjan K. een leuk menu, wat ik heb aangepast en gebruikt. (ik heb aan ieder menu item van boven een paar items in het submenu toegevoegd) Ik ontdekte later ook dat we dezelfde achtergrond hebben, maar net een tint donkerder. (niet gejat, source: klik) Gelukkig valt het niet zo op (mij eerst ook niet), want het lijkt niet op elkaar in de verste verte.

Wat ik graag wil is wat feedback etc. jullie kennen het wel.

http://www.marnixsmit.nl

Alvast bedankt,
Marnix

PS ik weet dat hij niet valid is, maar daar werk ik hard aan (k*twerkje). :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marnix
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 05:45:15
 
Scrptr

Scrptr

14/03/2007 18:44:00
Quote Anchor link
Ik vind het een mooie site hoor, die achtergrond vind ik goed uitgezocht. Alleen de header vind ik wat minder, maar dat is mijn mening
 
Marnix

Marnix

14/03/2007 18:47:00
Quote Anchor link
Die header zijn allemaal dingen die ik doe in mijn leven. Dus ik vind hem wel goed. Review afgezien van de header doe maar. :P
 
Scrptr

Scrptr

14/03/2007 18:48:00
Quote Anchor link
Overgens hangt er rechts van het menu zo'n oranje RSS button
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Scrptr
 
Nick Mulder

Nick Mulder

14/03/2007 18:51:00
Quote Anchor link
Over die achtergrond: http://i-cey.net (Arjan Kapitein)
 
Marnix

Marnix

14/03/2007 18:51:00
Quote Anchor link
Klopt, was er even mee bezig, maar zoals hij nu staat, staat hij goed. Moet het alleen nog werkend krijgen die RSS feed. :(

Edit2: In FF staat hij goed, lol. :S

Edit: @ YPM, die heb ik niet van zijn site, de bron staat erbij vermeld! (zie eerste bericht)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marnix
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

14/03/2007 19:38:00
Quote Anchor link
Als iemand dit invult moet je imo op de home komen.

De thumbs in je fotoboek zijn wat aan de kleine kant. Teven zou ik deze in 1 rij presenteren. als je dan je muis naar rechts doet moet de rij gewoon opschuiven. Nu klik je nog wel eens verkeerd.

Voor de rest leuke site

edit bij laatste 5 berichten laten afkappen op hele woorden. weet de functie zo nie meer.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
Marnix

Marnix

14/03/2007 21:04:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de feedback.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

14/03/2007 22:49:00
Quote Anchor link
Leuk gedaan, hoe heb je dat overgangseffect in je header gemaakt? Wil ik ook altijd nog weten.. got a tutorial for me?
 
W W

W W

14/03/2007 22:58:00
Quote Anchor link
Leuke website, alleen vind ik je submenu wat onduidelijk en wat te klein. Daarnaast wat Klaasjan ook al zegt; de tumbnails van je fotoalbum zijn veels te klein. Ik moet wel in een tumbnail kunnen zien wat er op staat. Dat javascript vindt ik daarentegen wel weer mooi.

@Arjan dat is makkelijk, ik leg het je wel een xtje uit op msn als je lief bent :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/03/2007 23:05:00
Quote Anchor link
Je bedoeld hetzelfde effect als mijn header hier? if($antwoord = 'ja'){ echo 'jup, help ff';}, dan zal ik morgen even Photoshop op mijn nieuwe macbook opstarten :+.
 
W W

W W

14/03/2007 23:07:00
Quote Anchor link
Handig tutje voor de liefhebbers (scheelt Arjan Kapteijn weer wat werk):

Turtorial
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

14/03/2007 23:30:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 14.03.2007 23:05:
Je bedoeld hetzelfde effect als mijn header hier? if($antwoord = 'ja'){ echo 'jup, help ff';}, dan zal ik morgen even Photoshop op mijn nieuwe macbook opstarten :+.

Ja, dat is hem, maar Pepein heeft me al fijn antwoord gegeven :)
 
W W

W W

14/03/2007 23:37:00
Quote Anchor link
Pepijn ja :P
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

14/03/2007 23:38:00
Quote Anchor link
:o God sorry, ik typte PEPEIN, maar het moest <small>pepijn</small> zijn... ja sorry, kan gebeuren :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.