RSS feed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »
Bart nukem

bart nukem

25/05/2010 16:36:44
Quote Anchor link
Hallo allemaal, ik gebruik onderstaand script om de rss feed van de hardlopen.nl weer te geven op mijn website. Is dit makkelijk aan te passen zodat alleen de feeds worden weergegeven die aan een bepaalde voorwaarde voldoet. Stel ik wil alleen feeds weergeven met de naam "moerman" en de overige feeds niet, iemand die mij op weg kan helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
include_once('./magpierss/rss_fetch.inc');
// Set error reporting for this
error_reporting(E_ERROR);
// Fetch RSS feed
$rss = fetch_rss('http://www.hardloopkalender.nl/rss-loopagenda-postcode.xml?postcode=6441&straal=50');
if ($rss)
{

 // Split the array to show first 5
 $items = array_slice($rss->items, 0, 5);
  // Cycle through each item and echo
 foreach ($items as $item )
 {

  echo "<font size=\"-1\" >";
  echo '<li><a href="'.$item['link'].' " TARGET="_blank">'.$item['title'].'</a></li>';
  echo "</font>";
 }
}

else
{
  echo '<h2>Error:</h2><p>'.magpie_error().'</p>';
}

// Restore original error reporting value
@ini_restore('error_reporting');
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 01:16:16
 
Synaps Framework

Synaps Framework

25/05/2010 16:48:27
Quote Anchor link
$rss = fetch_rss('http://www.hardloopkalender.nl/rss-loopagenda-postcode.xml?postcode=6441&straal=50');

En hoe moet ik weten wat deze functie nog meer inhoud? Post die ook even. =]
 
TJVB tvb

TJVB tvb

25/05/2010 16:50:32
Quote Anchor link
Wat denk je er van om eens in je foreach een if statement op te nemen waar je de controle in plaatst.
 
Bart nukem

bart nukem

25/05/2010 16:53:35
Quote Anchor link
Dat is een hele hap, hier is de URL http://code.creativecommons.org/svnroot/scicom/www/trunk/rss_fetch.inc

Maar ik dacht eigenlijk het in de array te zoeken of iet wordt gevonden volgens een bepaalde voorwaarde en indien dat zo is deze weer te geven.
 
Bart nukem

bart nukem

27/05/2010 16:55:35
Quote Anchor link
Nog is proberen, wil iemand is kijken naar deze code en bovenstaande vraag?
 

27/05/2010 17:19:54
Quote Anchor link
Zoals TJVB aangeeft, gewoon met if kijken.
 
Bart nukem

bart nukem

27/05/2010 17:25:27
Quote Anchor link
Moet dat voor de foreach lus? Misschien kan mij iemand een beetje meer op weg helpen door wat code te plaatsen, ik heb van alles geprobeerd maar kom er dus niet uit.
 

27/05/2010 17:30:27
Quote Anchor link
In de foreach.
Je kunt dan nog var_dump($item); daarin doen om te kijken wat je allemaal hebt.
 
Bart nukem

bart nukem

27/05/2010 17:43:46
Quote Anchor link
als ik var_dump($item); in de foreach plaats krijg ik onderstaand resultaat, een array met daarin een 5 tal strings, nu wil ik alleen de string laten zien met bijv. daarin het woord 'echt' is dat mogelijk?

resultaat var_dump($item);

array(5) { ["title"]=> string(61) "vr 04 jun 2010, Pepijnloop, Echt, gemeente Echt-Susteren (LI)" ["link"]=> string(66) "http://www.hardloopkalender.nl/loopevenement/1264079097/Pepijnloop" ["guid"]=> string(66) "http://www.hardloopkalender.nl/loopevenement/1264079097/Pepijnloop" ["description"]=> string(61) "vr 04 jun 2010, Pepijnloop, Echt, gemeente Echt-Susteren (LI)" ["summary"]=> string(61) "vr 04 jun 2010, Pepijnloop, Echt, gemeente Echt-Susteren (LI)" } array(5) { ["title"]=> string(77) "za 05 jun 2010, Sint Joostertrimloop, Limbricht, gemeente Sittard-Geleen (LI)" ["link"]=> string(76) "http://www.hardloopkalender.nl/loopevenement/1264087739/Sint-Joostertrimloop" ["guid"]=> string(76) "http://www.hardloopkalender.nl/loopevenement/1264087739/Sint-Joostertrimloop" ["description"]=> string(77) "za 05 jun 2010, Sint Joostertrimloop, Limbricht, gemeente Sittard-Geleen (LI)" ["summary"]=> string(77) "za 05 jun 2010, Sint Joostertrimloop, Limbricht, gemeente Sittard-Geleen (LI)" } array(5) { ["title"]=> string(49) "zo 06 jun 2010, IJzeren Man Volksloop, Weert (LI)" ["link"]=> string(77) "http://www.hardloopkalender.nl/loopevenement/1264088107/IJzeren-Man-Volksloop" ["guid"]=> string(77)
Gewijzigd op 27/05/2010 17:47:05 door bart nukem
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/05/2010 17:54:47
Quote Anchor link
Je kunt met strpos() eenvoudig kijken of een bepaalde string in een andere string voorkomt. Dus iets als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
foreach($items as $key => $item) {
  if(strpos($item['summary'], 'Echt') === false) {
    echo 'String niet gevonden';
  }

  else {
    echo 'String gevonden';
  }
}

?>
 
Bart nukem

bart nukem

27/05/2010 17:56:06
Quote Anchor link
Hier kan ik wel iets mee, bedankt.
 
Bart nukem

bart nukem

27/05/2010 18:10:46
Quote Anchor link
De oplossing van Blanche heeft geholpen en het werkt perfect, rest nog 1 vraag kan ik ook meerdere voorwaarden instellen? Hieronder de nieuwe code voor iedereen die er wat aan heeft.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
include_once('./magpierss/rss_fetch.inc');
// Set error reporting for this
error_reporting(E_ERROR);
// Fetch RSS feed
$rss = fetch_rss('http://www.hardloopkalender.nl/rss-loopagenda-postcode.xml?postcode=6441&straal=50');

if ($rss)
{

  // Split the array to show first 5
 $items = array_slice($rss->items, 0, 5);



  foreach($items as $key => $item) {
  if(strpos($item['summary'], 'Echt') === false) {
    echo '';
  }

  else {
     echo "<font size=\"-1\" >";
  echo '<li><a href="'.$item['link'].' " TARGET="_blank">'.$item['title'].'</a></li>';
  echo "</font>";
  }
}
}

// Restore original error reporting value
@ini_restore('error_reporting');
  ?>
  
Gewijzigd op 27/05/2010 18:13:51 door bart nukem
 
Pim -

Pim -

27/05/2010 19:04:48
Quote Anchor link
Mag ik vragen waarom je zo'n grote functie gebruikt ipv gewoon iets als Simplexml met iets als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
$baseUrl
= 'http://www.hardloopkalender.nl/rss-loopagenda-postcode.xml';
$queryArray = array(
    'postcode' => 6441,
    'straal'   => 50
);

$url = $baseUrl . '?' . http_build_query($queryArray); // Misschien handig?

$rss = simplexml_load_file($url); // Evt met cURL voor wat meer snelheid
foreach($rss->channel->item as $item) {
    // Doe hier iets leuks met je item
    print_r($item);
}

?>
 
Bart nukem

bart nukem

30/05/2010 14:54:59
Quote Anchor link
In onderstaande code wordt gecontroleerd op het woord 'echt', kan iemand mij op weg helpen als ik op meerdere woorden wil controleren en wanneer 1 van deze woorden voorkomt in de array het de inhoud laat zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
foreach($items as $key => $item) {  
  if(strpos($item['summary'], 'Echt') === false) {  
    echo '';  
  }
  
  else {  
     echo "<font size=\"-1\" >";
  echo '<li><a href="'.$item['link'].' " TARGET="_blank">'.$item['title'].'</a></li>';
  echo "</font>";  
  }  
}
}

?>


alvast namens mijn club bedankt!
Gewijzigd op 30/05/2010 14:56:04 door bart nukem
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/05/2010 15:42:52
Quote Anchor link
Je zou een array met te controleren woorden kunnen opstellen en daar met behulp van een foreach loop doorheen kunnen gaan en kunnen controleren of een woord voorkomt. Je zou het ook met preg_match() en een reguliere expressie aan kunnen pakken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(preg_match('_(echt|nog|meer|woorden)_is', $item['summary'])) {
    echo $item['summary'];
}

?>
 
Bart nukem

bart nukem

30/05/2010 17:42:53
Quote Anchor link
Ga ik mee aan het werk, bedankt voor de aanzet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.