RSS in eigen site laten zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jochanan V

Jochanan V

09/08/2010 14:16:10
Quote Anchor link
Dag mensen,

ik ben bezig met een website voor onze volleybalvereniging. Nu is het zo dat alle standen, uitslagen, programma's door de NeVoBo bij gehouden wordt.
Een voorbeeld hiervan is:
http://competitie.nevobo.nl/ijssel-wadden/team/2244DS+1

Nu zijn hiervan rssfeeds beschikbaar. Deze probeer ik te includen op de nieuwe website (http://jverhoeff.com/sites/uttop/?p=teams/team&action=teamnaam&teamnaam=5)
Alleen krijg ik dit niet in een net overzicht, zoals op de site van NeVoBo zelf. Bijvoorbeeld in tabelletjes.

Ik laat door bepaalde sites de rss omzetten in htmlpagina's maar hieraan kan ik bijna niets zelf veranderen.
Een voorbeeld wat ik moet includen in mijn pagina is:

<script src="http://feeds.feedburner.com/StandDames1eKlasseD?format=sigpro" type="text/javascript" ></script><noscript><p>Subscribe to RSS headline updates from: <a href="http://feeds.feedburner.com/StandDames1eKlasseD"></a><br/>Powered by FeedBurner</p> </noscript>

Heeft iemand hier ervaring mee, en misschien een beter systeem wat ik kan gebruiken om de rss beter om te zetten naar mijn style van de site?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 09:52:27
 
Johan Dam

Johan Dam

09/08/2010 14:19:34
Quote Anchor link
Je kan proberen om een css bestand te includen met de <link> tag, dit komt immers uit xml en rss is gewoon in xml formaat.

Geen idee of het lukt, maar dit is het enige wat ik zo 1 2 3 kan bedenken.
 
Jochanan V

Jochanan V

09/08/2010 14:41:32
Quote Anchor link
Een css was al geincluded voor de site. Maar hoe kan ik dan styles definieren voor een stuk javascript?
Ik heb via buzzboost (een dienst om je rss van feedburner te laten zien) een uitleg:
http://www.google.com/support/feedburner/bin/answer.py?answer=78991

Maar hoe kan ik dit nu ook in tabellen krijgen voor een beter overzicht.. Want elk feeditem wordt onder de volgende gezet. terwijl ik juist een beetje het volgende wil:
Wedstrijden Punten Sets voor Sets tegen
Naam1
Naam2
Naam3
Naam4
 

09/08/2010 14:45:56
Quote Anchor link
Je kunt gewoon die RSS feed binnenhalen en dan met dom of simplexml hem parsen.
Ook kun je hem stylen met bijvoorbeeld XSLT.
 
Jochanan V

Jochanan V

09/08/2010 14:51:20
Quote Anchor link
ooookej..
Ik ga er mee aan de gang, want dit gaat boven mijn pet :) dut dit wordt even uitzoeken, nog nooit met xml, xsl gewerkt, dus ga kijken wat ik er van kan bakken :) in ieder geval bedankt.
Het begint een beetje te dagen hoe dit in elkaar steekt :)

Toevoeging op 09/08/2010 23:06:20:

Nou mee getest maar blijkt dat ik functies als file_get_contents() en file() en include(externe link.xml) enz niet mag gebruiken. Zijn geblokkeerd door de hostingprovider :S
Zijn er misschien andere opties dan meteen verhuizen naar andere hostingprovider? Een iframe kan, maar dan kan ik dus de pagina niet naar eigen wens opmaken.
 
Jochanan V

Jochanan V

11/08/2010 00:01:19
Quote Anchor link
Ben weer een stapje verder.Resultaat tot nu toe:
http://jverhoeff.com/sites/uttop/test/test3.php

Nu zit ik met die explode te klooien, hoe krijg ik het nu in een goed overzichtje? Dus zoals al in vorige post aangegeven, iets als het volgende:
Wedstrijden Punten Sets voor Sets tegen
Naam1
Naam2
Naam3
Naam4

En het script tot nu toe natuurlijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$bestand
= "http://include.xhostproviderx.nl/include.php?url=http://competitie.nevobo.nl/rss/ijssel-wadden/poule/standen/D1D";
$putdata = fopen($bestand, "rb");
while ($data = fread($putdata, 4096))
{

    $data = explode(",", $data);
    print "<pre>";
    print_r($data);
    print "</pre>";
}

?>
Gewijzigd op 11/08/2010 00:14:38 door Jochanan V
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.