Script $ in php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Micasa

micasa

28/07/2008 11:39:00
Quote Anchor link
Momenteel heb ik het volgende stuk script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
print <<<ENDHTML

  <tr><td class="mainTxt">
<table width="100%"  border="0" cellspacing="2" cellpadding="2">
    <tr valign="top">

    <td width="10%"></td>
   <td width="20%"><a href="autoveiling.php?A=1"><center><b>$autostelen_seat</b></a></td>
    <td width="20%"><b>$aantal</b></td>
    <td width="20%"><a href="autoveiling.php?A=12"><center><b>$autostelen_bmw</b></a></td>
    <td width="20%"><b>$aantal12</b></td>
        <td width="10%"></td>
    </tr>
    <tr valign="top">
  
    <td width="10%"></td>
   <td width="20%"><a href="autoveiling.php?A=2"><center><b>$autostelen_opel</a></td>
    <td width="20%"><b>$aantal2</b></td>
    <td width="20%"><a href="autoveiling.php?A=13"><center><b>$autostelen_dodge</a></td>
    <td width="20%"><b>$aantal13</b></td>
        <td width="10%"></td>
    </tr>
    <tr valign="top">
  
    <td width="10%"></td>
   <td width="20%"><a href="autoveiling.php?A=3"><center><b>$autostelen_nissan</a></td>
    <td width="20%"><b>$aantal3</b></td>
    <td width="20%"><a href="autoveiling.php?A=14"><center><b>$autostelen_jeep</a></td>
    <td width="20%"><b>$aantal14</b></td>
        <td width="10%"></td>


Het probleem is momenteel echter dat op mijn website delen als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$autostelen_bmw


Niet worden weergeven als de tekst die hier zou moeten staan, aangeroepen vanuit een 2e php bestand maar slechts: $autostelen_bmw

Het 2e bestand is wel aangemaakt en dit alles werkt in mijn overige bestanden ook normaal. Echter roep ik het in de overige bestanden aan via:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $autostelen_bmw ?>


Maar dit werkt niet in dit deel script. Wie zou mij kunnen vertellen hoe ik dit wel werkende krijg?

Alvast bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 14:35:54
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/07/2008 11:44:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td width="20%"><b>$aantal13</b></td>


moet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td width="20%"><b><?php echo $aantal13 ?></b></td>

worden?

Zo heb ik het tenminste altijd geleerd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Micasa

micasa

28/07/2008 11:55:00
Quote Anchor link
Nee het volledige script staat al tussen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php en ?>


Dus als ik het oproep via
<?php echo $autostelen_bmw ?>

Dan werkt het niet. Verder gaat het echt alleen om de delen met ervoor: $autostelen_
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2008 11:57:00
Quote Anchor link
Ik begrijp je verhaal niet echt.

Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

28/07/2008 12:02:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 28.07.2008 11:44:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td width="20%"><b>$aantal13</b></td>


moet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td width="20%"><b><?php echo $aantal13 ?></b></td>

worden?

Zo heb ik het tenminste altijd geleerd

Klopt, is niet een volledig vereiste, maar dat is wel netjes programmeren.

(Hoewel er bij jouw wel een semicolon mist bij $aantal13 :P haha.)

Ik vind het belachelijk als mensen (in dit geval zoals de topic starter) volledige lappen HTML tussen PHP tags plaatsen...
Probeer HTML en PHP (en andere talen) zoveel mogelijk gescheiden te houden, en variables/strings buiten quotes.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle Posthuma
 
Micasa

micasa

28/07/2008 12:06:00
Quote Anchor link
Sorry, even een aanvulling

http://www.plaatscode.be/13049/

Het stuk staat al tussen PHP tags. En alles werkt ook voor de rest goed. Alleen de delen met: $autostelen_ ervoor werken niet.

Hopende dat dit wat meer duidelijkheid bied.

Alvast bedankt,
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/07/2008 12:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if($bieden > $data->bank){
 print "<tr><td class="mainTxt">$autoveiling_nietgenoeg</td></tr>n";
exit;
}

?>


En nog even een tenenkrommer voor alle SQL-loverdz :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_query("SELECT * FROM `[auto]` WHERE `id`='$veiling->bel'");
?>


Zoek de fout en leef je uit :).

PS: verwacht geen voorkauwerij want vind het al heel lief van mezelf dat ik je met je criminal help :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

28/07/2008 12:14:00
Quote Anchor link
En dan deze er ook nog maar bij:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$auto
= Array('','$autostelen_seat','$autostelen_opel','$autostelen_nissan','$autostelen_fiat','$autostelen_ford','$autostelen_mini','$autostelen_toyota','$autostelen_honda','$autostelen_smart','$autostelen_volkswagen','$autostelen_lotus','$autostelen_bmw','$autostelen_dodge','$autostelen_jeep','$autostelen_pontiac','$autostelen_mercedes','$autostelen_eagel','$autostelen_chrysler','$autostelen_porsche','$autostelen_jaguar','$autostelen_viper','$autostelen_ferarri','');
?>


Klopt ook iets niet :).

Eigenlijk klopt het hele script vanaf de <table> niet.
 
Micasa

micasa

28/07/2008 12:17:00
Quote Anchor link
Bedankt hier kan ik verder mee.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/07/2008 12:17:00
Quote Anchor link
Volgens mij klopt het vanaf regel 7 al niet meer

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$langvariabeledoortwan
= @$_SERVER["HTTP_ACCEPT_LANGUAGE"];

?>
 
Jens

Jens

28/07/2008 13:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_query("SELECT * FROM `[auto]` WHERE `id`='$veiling->bel'");
?>


Criminals?
Backticks?
Weg ermee!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.