Script geeft geen info.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paul v.Dun

Paul v.Dun

01/10/2005 00:31:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb een probleem.
Ik heb een script maar hij showt de privé berichten niet.
Het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
include("global.php");
include("header.php");
    begintabel("Privéberichten Menu");
    echo "<table width='100%' cellpadding='1' cellspacing='2'><td width='100%'><table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0'><td bgcolor='".$bg1."' style='border-top: 1px solid ".$border."; border-left: 1px solid ".$border."; border-bottom: 1px solid ".$border.";' width='33%'><center><a href='pm.php'>Privéberichten Inbox</a></b></center></td><td style='border: 1px solid ".$border.";' width='33%'><center><a href='verzonden.php'>Verzonden Privéberichten</a></b></center></td><td bgcolor='".$bg1."' style='border-top: 1px solid ".$border."; border-right: 1px solid ".$border."; border-bottom: 1px solid ".$border.";' width='33%'><center><a href='opstellen.php'>Privébericht Opstellen</a></b></center></td></table></td></table>";
    eindetabel();


    $werknemers = mysql_query("SELECT id,van,naar,datum,gelezen,status,onderwerp FROM cms_priveberichten WHERE naar='".gebruikersnaam($_COOKIE['id'])."' AND status='inbox' order by id DESC") or die(mysql_error());
    $aantal_wer = mysql_fetch_assoc($werknemers);

    begintabel("Privéberichten Inbox");
    echo "<table width='100%' cellpadding='1' cellspacing='1'>
        <td width='100%'>
          <table style='border: 1px solid "
.$border."' width='100%' cellpadding='1' cellspacing='0'>
            <td style='border-bottom: 1px solid "
.$border."' height='21' width='2%'>&nbsp;</td>
                  <td bgcolor='"
.$bg1."' style='border-bottom: 1px solid ".$border."; border-left: 1px solid ".$border."' height='21' width='38%'><b>&nbsp;Titel:</b></td>
                   <td style='border-bottom: 1px solid "
.$border."; border-left: 1px solid ".$border."' height='21' width='30%'><center><b>Ontvangen Op:</b></center></td>
                <td bgcolor='"
.$bg1."' style='border-bottom: 1px solid ".$border."; border-left: 1px solid ".$border."' height='21' width='30%'><center><b>Auteur:</b></center></td><TR>";

                If($aantal_wer == 0)
                {

                    echo "<td width='100%' colspan='4'>Je hebt geen privéberichten in je inbox staan.</td><TR>";
                }

                Else
                {
                    while($w = mysql_fetch_assoc($werknemers))
                    {

                        If($w['gelezen'] == "nee")
                        {

                            $w['onderwerp'] = "<b>".$w['onderwerp']."</b>";
                        }



                        $pb_van = mysql_query("SELECT status FROM cms_leden WHERE gebruikersnaam='".gebruikersnaam($_COOKIE['id'])."'");
                        $list   = mysql_fetch_assoc($pb_van);
                
                           echo "<td height='18' width='2%'><input type='checkbox' name='bericht[".$w['id']."]'></td>
                         <td bgcolor='"
.$bg1."' style='border-left: 1px solid ".$border."' height='18' width='38%'>&nbsp;<a href='lezen.php?id=".$w['id']."'>".$w['onderwerp']."</td>
                         <td style='border-left: 1px solid "
.$border."' height='18' width='30%'><center>".$w['datum']."</center></td>
                         <td bgcolor='"
.$bg1."' style='border-left: 1px solid ".$border."' height='18' width='30%'><center>".$w['van'],$list['status']."</center></td><TR>";
                    }
                }


    echo "</table></table>";
    eindetabel();
include("footer.php");
?>


Kan iemand de fout vinden want hij weergeeft de privé berichten niet.

B.v.d

Paul van dun.
Gewijzigd op 01/10/2005 00:32:00 door Paul v.Dun
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 13:11:45
 
Han eev

Han eev

01/10/2005 09:43:00
Quote Anchor link
Wat doet het script wel???
Geen foutmelding??
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

01/10/2005 11:06:00
Quote Anchor link
Ja graag iets meer info en bijvoorbeeld waar (ter hoogte van welke regel) het fout gaat of je er niet meer uitkomt...
Wanneer je iets gerichter vraagt heb je kans voor een oplossing bedacht een aangedragen door een ander.
Zo'n hele lap tekst/codes is niet echt uitnodigend om te gaan uitvogelen...

Groet, lissy
 
- SanThe -

- SanThe -

01/10/2005 12:55:00
Quote Anchor link
Er staat ergens
$aantal_wer = mysql_fetch_assoc($werknemers);
en dan even verderop
If($aantal_wer == 0)

Dat gaat niet samen natuurlijk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.