script starten bij aanklikken radioknop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander HTC

Sander HTC

06/06/2013 10:39:12
Quote Anchor link
Ik weet niet goed hoe ik dit uit moet leggen, maar:

Ik ben bezig met een script waar klanten zijn/haar postcode invullen in een tekstvlak en daarna de bijbehorende wijk selecteren d.m.v. een radioknop

Nu wordt de postcode op diverse punten gecontroleerd, normaal laat ik die controle starten wanneer de klant op verzenden klikt.

Nu mijn vraag: is het ook mogelijk wanneer de klant een radioknop aanklik, dat dan de controle start van het tekst script?

Alvast bedankt, hoop dat het duidelijk is.
Gewijzigd op 06/06/2013 10:39:39 door Sander HTC
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 11:20:46
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

06/06/2013 12:45:39
Quote Anchor link
Je kunt de controle via JavaScript starten door bijvoorbeeld een JavaScript-functie in de eigenschap onchange aan te roepen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input name="..." onchange="doFoo()" type="radio" value="...">
 
Sander HTC

Sander HTC

06/06/2013 13:42:16
Quote Anchor link
Ward van der Put op 06/06/2013 12:45:39:
Je kunt de controle via JavaScript starten door bijvoorbeeld een JavaScript-functie in de eigenschap onchange aan te roepen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input name="..." onchange="doFoo()" type="radio" value="...">


Heel erg bedankt, dit is wat ik zocht.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.