scrollbar in canvas

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Keesje van Poelgeest

Keesje van Poelgeest

10/04/2015 16:21:42
Quote Anchor link
Ik heb een scrollbar in een canvas alleen het vraag is wanneer ik rectangles erbij toevoeg extra scrollt hij niet mee

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>test</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
</head>
<body>

  


<div class="scrollbar" id="ex3"  width="100px"  height="100px"  overflow="auto" >
    <canvas id="NodeList" style="border:2px solid black;" width="200" height="2000">
    
</canvas>

</div>





    <script>

var c = document.getElementById("NodeList");
var ctx = c.getContext("2d");
ctx.rect(20, 20, 150, 100);
ctx.rect(20, 220, 150, 100);
ctx.rect(20, 420, 150, 100);
ctx.rect(20, 620, 150, 100);
ctx.rect(20, 820, 150, 100);
ctx.rect(20, 1020, 150, 100);
ctx.rect(20, 1220, 150, 100);
ctx.rect(20, 1420, 150, 100);
ctx.rect(20, 1620, 150, 100);
ctx.rect(20, 1820, 150, 100);
ctx.rect(20, 2020, 150, 100);
ctx.rect(20, 2220, 150, 100);
ctx.rect(20, 2420, 150, 100);
ctx.rect(20, 2620, 150, 100);

ctx.stroke();

</script>








</body>
</html>


en de css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
html, body {
            height: 100%;
            overflow: auto;
          }
b {

margin-left: 75px;

}

#container {
                margin-left:auto;
                margin-right:auto;
                text-align:center;
                }

a img {
                border:none;
}

.scrollbar{
width:220px;
height:1000px;
background-color:B3B3B3;
overflow-y: auto;
overflow-x: hidden;
float:left;
// line-height: 0px;


}






#Display {

margin-left:250px;


}              

#properties {

margin-left: 28px;
margin-top: 40px;
}



weet iemand misschien hoe ik dit kan aanpakken ?
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 21:21:55
 
Eddy E

Eddy E

10/04/2015 16:29:06
Quote Anchor link
Je wilt blijkbaar een scrollbar? Dat doet het toch ook? https://jsfiddle.net/bc1Lv35z/1/
Dit lijkt me niet handig, ik zou het zo doen: Zie https://jsfiddle.net/1jk5enLq/
Dus zonder een hoogte op te geven.
 
Keesje van Poelgeest

Keesje van Poelgeest

10/04/2015 16:46:02
Quote Anchor link
uhm er komen later meer canvassen daarom wou ik het graag zo hebben.
en met de 2 de voorbeeld wat u laat zien zie ik nog steeds niet alle rectangles

wat ik nodig heb is meer scrolbar in een canvas hier is het in een div buiten canvas waardoor het niet de inhoud pakt maar de gegeven height en wil niet telkens de height veranderen als ik nieuwe rectangle toevoeg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.