Select array?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »
Raymen

Raymen

30/11/2006 14:05:00
Quote Anchor link
mod-edit:
slecht geformatteerde code hersteld.

ik zit met een probleem maar vindt het een beetje moeilijk uit te leggen.
Als ik iets selecteer (code onderaan), dan zet hij dat niet vast in $_POST['game'] enz.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
  $sql_game
= "SELECT game FROM projects_game";
  $sql_xgame = "SELECT xgame FROM projects_xgame";
  $sql_type = "SELECT type FROM projects_type";
  
  $res_game = mysql_query($sql_game) or die(mysql_error());
  $res_xgame = mysql_query($sql_xgame) or die(mysql_error());
  $res_type = mysql_query($sql_type) or die(mysql_error());
  
  while ($row_game = mysql_fetch_assoc($res_game)) {
      if ($row_game['game'] != null) {
          $aGames[] = $row_game['game'];
      }
  }

  while ($row_xgame = mysql_fetch_assoc($res_xgame)) {
      if ($row_xgame['xgame'] != null) {
          $aXGame[] = $row_xgame['xgame'];
      }
  }

  while ($row_type = mysql_fetch_assoc($res_type)) {
      if ($row_type['type'] != null) {
          $aType[] = $row_type['type'];
      }
  }

  
  echo "<select name=\"game\" class='textbox'>";
  foreach ($aGames as $gKey => $gValue) {
      echo "<option value='" . $gKey . "'";
      echo ">" . $gValue . "</option>";
  }

  echo '</select>';
  
  echo "<select name=\"xgame\" class='textbox'>";
  foreach ($aXGame as $gKey => $gValue) {
      echo "<option value='" . $gKey . "'";
      echo ">" . $gValue . "</option>";
  }

  echo '</select>';
  
  echo "<select name=\"type\" class='textbox'>";
  foreach ($aType as $gKey => $gValue) {
      echo "<option value='" . $gKey . "'";
      echo ">" . $gValue . "</option>";
  }

  echo '</select>';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 19:44:31
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/11/2006 14:10:00
Quote Anchor link
Ik zie dan ook nergens een <form> tag staan met een method="post".
 
Raymen

Raymen

30/11/2006 14:27:00
Quote Anchor link
ja die staat er boven, maar dat leek me niet nodig dacht ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "<form method=\"post\" action=\" " .$_SERVER['PHP_SELF']. "\">";
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

30/11/2006 14:29:00
Quote Anchor link
Waarom die spatie bij action en waarom niet tussen enkele quotes zodat je niet hoeft te escapen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['PHP_SELF'] . '">';
?>
 
Frank -

Frank -

30/11/2006 14:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if ($row_game['game'] != null) { ?>

Waarom staat deze vergelijking niet in de query? Dat haal je geen overbodige data op en het scheelt een stukje php-code.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $sql_game = "SELECT game FROM projects_game WHERE game NOT NULL"; ?>
 
Raymen

Raymen

30/11/2006 14:43:00
Quote Anchor link
@SanThe && @Frank:
ik heb het verbeterd nu :)
 
Raymen

Raymen

02/12/2006 20:23:00
Quote Anchor link
iemand dit het antwoord weet?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/12/2006 20:38:00
Quote Anchor link
Hoe ziet je code er nu uit?
(netjes geformatteerd graag)
 
Niek s

niek s

02/12/2006 20:42:00
Quote Anchor link
Het probleem weet ik niet.. wat ik wel weet is dat de code volgens mij veeeeeeel korter kan!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
  $sql_game
= "SELECT game FROM projects_game";
  $sql_xgame = "SELECT xgame FROM projects_xgame";
  $sql_type = "SELECT type FROM projects_type";
  
  $res_game = mysql_query($sql_game) or die(mysql_error());
  $res_xgame = mysql_query($sql_xgame) or die(mysql_error());
  $res_type = mysql_query($sql_type) or die(mysql_error());
  
  echo "<select name=\"game\" class='textbox'>";
  while ($row_game = mysql_fetch_assoc($res_game)) {
    echo "<option value=\"".$row_game['game']."\">".$row_game['game']."</option>";
  }
  
echo '</select>';
  
  echo "<select name=\"xgame\" class='textbox'>";
  while ($row_xgame = mysql_fetch_assoc($res_xgame)) {
          echo "<option value=\"".$row_xgame['xgame']."\">".$row_xgame['xgame']."</option>";
  }

  echo '</select>';
  
  echo "<select name=\"type\" class='textbox'>";
  while ($row_type = mysql_fetch_assoc($res_type)) {
          echo "<option value=\"".$row_type['type']."\">".$row_type['type']."</option>";
  }

  echo '</select>';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Raymen

Raymen

02/12/2006 20:59:00
Quote Anchor link
@niek:
je hebt onbedoeld het probleem opgelost, ik had dat ongeveer eerst ook maar een vriend zei dat wat ik had beter was maarja.

bedankt allemaal voor het meedenken/helpen :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Frank -

Frank -

03/12/2006 13:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
echo '</select>';
  
echo "<select name=\"type\" class='textbox'>";
?>

Waarom gebruik je de ene keer enkele quotes bij een echo en de andere keer dubbele quotes? Het meest vreemde is nog dat wanneer enkele quotes het leven een stuk eenvoudiger maken, jij dubbele quotes gaat gebruiken zodat je alle dubbele quotes (en die zijn VERPLICHT!) in de html-output kunt gaan escapen... Hoezo vragen om problemen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
echo '</select>';
  
echo '<select name="type" class="textbox">';
?>

Dit is toch een stuk slimmer? Gebruik in PHP dus altijd (!) enkele quotes.

De enige uitzondering die ik hier op maak (en die bevestigt de regel), zijn queries. In een query staan strings tussen enkele quotes, het is dus wel zo slim om de query zelf tussen dubbele quotes te zetten. Dat doe jij ook al, dat kun je dus zo houden.
 
Raymen

Raymen

03/12/2006 14:22:00
Quote Anchor link
ik weet niet waarom ik het deed, heb het gewoon zo aangeleerd. ik wist nooit wat het verschil was xD
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.