selecteren uit meerdere tabelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 09:55:00
Quote Anchor link
Hai
ik heb op dit moment deze query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Srry, tabellen en query verwijderd



de meeste tabellen hebben iets in zich maar sommige niet. maar als ik in php deze query aanroep geeft hij niks trug, geen error en geen rows

ik heb dit nodig voor een gebruikerslijst waar de gebruiker zelf kan kiezen, sorteren en die dingen, op wat hij zelf wil...

weet iemand wat is fout doe?

Alvast bedankt

btw: keb niet alle tabellen gepost, als het goed is, zijn deze allemaal van de query.. mis ik ereen zeg het dan ff
Nogmaals bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 13:11:16
 
Romano

Romano

22/10/2006 09:59:00
Quote Anchor link
zet eens error_reporting('E_ALL'); bovenaan je pagina
wat voor errors geeft hij???
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 10:05:00
Quote Anchor link
deze fout soorten krijg ik:
Undefined variable
en
Undefined offset
en
Undefined index

maar voor de rest niks die op mysql slaat of dicht bij notics komt
 
Romano

Romano

22/10/2006 10:07:00
Quote Anchor link
heb je niet een variabele ofzo opgegeven die niet bestaat???
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 10:11:00
Quote Anchor link
ja, maar in de variable staat de structuur
ongeveer zo:
$WHERE = ' AND blablabl ORDER BY blablabla, ASC / DESC';

dit word automatisch gegenereert via een geposte velden, anders blijft hij leegt
 
Romano

Romano

22/10/2006 10:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
WHERE
    m.id > 0

als je hiermee bedoelt dat alle gebruikers moeten worden
weergegeven hebbie dat niet eens nodig naar mijn weten.

edit:
onbepaalde variabele onbepaalde compensatie onbepaalde index
dit zijn de betekenissen (als je het nog niet wist) die moet je nachecken of alles wel klopt.

edit2:

Die Where variabele hebbie die wel goed in de mysql gezet niet dat er bijvoorbeeld verkeerde quotes staan ofzo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 10:22:00
Quote Anchor link
keb dat eruit gehaalt maar nog steeds geen resultaat
 
Romano

Romano

22/10/2006 10:27:00
Quote Anchor link
Nou begrijp ik er geen ruk meer van. :|:(
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 19:31:00
Quote Anchor link
niemand meer???
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

22/10/2006 20:30:00
Quote Anchor link
En waar haal je m.id weg?

En waarom krijg je zoveel warnings, notices en fouten?

Los die eerst eens op. Waarom denk je dat je krijgt btw? Omdat je script perfect is?
'Nee omdat er fouten in zitten en het zou heel goed mogelijk zijn dat deze fouten zorgen dat je nix op het scherm krijgt
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 20:34:00
Quote Anchor link
die m.id haal ik weg alleen die ene achter WHERE, die notices hebben niet echt veel mee te maken, want als ik een standaard query uit voer (bv SELECT * FROM members ) doetie het normaal :S
in ieder geval, ik zal probere om zoveel mogelijk notices te verwijderen

ik vertel dan wel weer ;)

greetzz
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 20:52:00
Quote Anchor link
nou de helft is weg, alleen nog de sessie, maar als ik die sessies anders doe, gaat hele header.php naar de klote :s
maar nou geeftie nog geen resultaat
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

25/10/2006 10:18:00
Quote Anchor link
niemand??
 
- wes  -

- wes -

25/10/2006 10:24:00
Quote Anchor link
wat heb je nu? (relevante code + foutmeldingen + notices)
 
The Hosh

The Hosh

25/10/2006 10:25:00
Quote Anchor link
geen.. alleen notices in de header voor de sessies van dat er geen sessie bestaat
 
- wes  -

- wes -

25/10/2006 10:36:00
Quote Anchor link
stel je bent mij nu he, wat zou je dan nu met jouw antwoord kunnen dat je ervoor niet kon..
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/10/2006 10:42:00
Quote Anchor link
Tip: je hebt heel veel AND's in je WHERE condition. Het zou kunnen dat geen enkele record aan al die voorwaardes voldoet. Ik zou zo beginnen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
SELECT
    m.*,
    c.id,
    dd.id,
    dr.id,
    fr.id,
    nr.id,
    p.id,
    ss.id,
    sr.id,
    tt.id,
    tr.id,
    f.*,
    o.*,

    c.userid,
    dd.dl_userid,
    dr.userid,
    fr.reply_poster,
    nr.news_rp_userid,
    p.userid,
    ss.userid,
    sr.userid,
    tt.userid,
    tr.userid
FROM
    members AS m,
    calender AS c,
    dl_downloads AS dd,
    dl_reacties AS dr,
    forum_replys AS fr,
    news_replies AS nr,
    online AS o,
    pictures AS p,
    scripts AS ss,
    sc_reacties AS sr,
    tutorials AS tt,
    tut_reacties AS tr,
    friends AS f
WHERE
    m.id > 0
?>

en kijken of je wat terug krijgt. Zo ja, dan steeds de volgende AND toevoegen en kijken waar het fout gaat.
 
The Hosh

The Hosh

25/10/2006 10:50:00
Quote Anchor link
weinig.. maar wat moet ik anders zeggen.. enige wat ik kan doen is die notices laten zien..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 463

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 464

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 481

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 499

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 531

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\memberslist.php(99) : eval()'d code on line 17

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\functions.php on line 1586


greetz

edit:
@Jan Koehoorn
keb dat ook ff geprobeerd.. maar werkt nog niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

26/10/2006 21:02:00
Quote Anchor link
Niemand meer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.