Server-to-server

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »
Gerben pHp

Gerben pHp

06/12/2010 21:18:21
Quote Anchor link
Heej!

Ik ben nu aan het kijken naar een manier waardoor ik een formulier op mijn (of iemand anders) site kan invullen, laten uitvoeren en het resultaat kan laten ophalen. Helaas lukt mij dit niet helemaal.

Na veel zoekpogingen op google kom ik uit bij het volgende script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?php

    function httpSocketConnection($host, $method, $path, $data)
        {

            global $Db;
          
          
            $method = strtoupper($method);      
          
            if ($method == "GET")
            {

                $path.= '?'.$data;
            }
  
          
            $filePointer = fsockopen($host, 80, $errorNumber, $errorString);
          
            if (!$filePointer)
            {

                throw new Exception("Chyba spojeni $errorNumber $errorString");
            }

  
            $requestHeader = $method." ".$path."  HTTP/1.1\r\n";
            $requestHeader.= "Host: ".$host."\r\n";
            $requestHeader.= "User-Agent:      Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0\r\n";
            $requestHeader.= "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded\r\n";
  
            if ($method == "POST")
            {

                $requestHeader.= "Content-Length: ".strlen($data)."\r\n";
            }

          
            $requestHeader.= "Connection: close\r\n\r\n";
          
            if ($method == "POST")
            {

                $requestHeader.= $data;
            }
          
  
            fwrite($filePointer, $requestHeader);
          
            $responseHeader = '';
            $responseContent = '';
  
            do
            {
                $responseHeader.= fread($filePointer, 1);
            }

            while (!preg_match('/\\r\\n\\r\\n$/', $responseHeader));
          
          
            if (!strstr($responseHeader, "Transfer-Encoding: chunked"))
            {

                while (!feof($filePointer))
                {

                    $responseContent.= fgets($filePointer, 128);
                }
            }

            else
            {
  
                while ($chunk_length = hexdec(fgets($filePointer)))
                {

                    $responseContentChunk = '';
              
                  
                    $read_length = 0;
                  
                    while ($read_length < $chunk_length)
                    {

                        $responseContentChunk .= fread($filePointer, $chunk_length - $read_length);
                        $read_length = strlen($responseContentChunk);
                    }

  
                    $responseContent.= $responseContentChunk;
                  
                    fgets($filePointer);
                  
                }
              
            }

  
          
          
          
            return chop($responseContent);

        }


echo httpSocketConnection('localhost', 'POST', '/posts.php', 'invullen=hoi&invullen2=ja');

?>


testformulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if(isset($_POST['invullen']) && isset($_POST['invullen2'])) {

    if($_POST['invullen'] == 'hoi' && $_POST['invullen2'] == 'ja') {

        echo 'Gelukt!';

    }
else {

        echo 'Niet gelukt :(';

    }

}
else {

?>


<form action="" method="POST">

<input type="text" name="invullen" />
<input type="text" name="invullen2" />
<input type="submit" value="Submit" />

</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>


Resultaat van uitvoeren php script:
Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in K:\System\xampp\htdocs\posts.php on line 46

Ik wil niet dat het te lang duurt ;)

Mijn vraag is: Weet iemand hoe dit mogelijk is ZONDER cURL? Gebruik ik dit script verkeerd, of moet ik iets anders proberen?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 14:44:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/12/2010 00:18:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
// 120 seconden.
$filePointer = fsockopen($host, 80, $errorNumber, $errorString, 120);
?>


CURL werkt veel makkelijker overigens.
Gewijzigd op 07/12/2010 00:19:23 door - Ariën -
 
Chris -

Chris -

07/12/2010 10:14:23
Quote Anchor link
Waarom zonder cURL? Als je hoster dit niet support wordt het hoog tijd om naar een andere hoster te gaan en/of een VPS aan te schaffen ;-)
 
Gerben pHp

Gerben pHp

07/12/2010 17:15:48
Quote Anchor link
Hoster? Xampp usb versie ondersteund gewoon geen curl ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/12/2010 17:16:21
Quote Anchor link
Dan voeg je het toch lekker toe?
 
Gerben pHp

Gerben pHp

07/12/2010 17:19:36
Quote Anchor link
Nou, weet je, ik heb eventjes gekeken bij de site van curl, en ik zou werkelijk niet weten wat ik met zon pakket moet doen :o
 
Chris -

Chris -

07/12/2010 17:50:35
Quote Anchor link
Dan installeer je een fatsoenlijker programma? Wamp, zend server.. Allemaal cURL ondersteuning =)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/12/2010 19:30:14
Quote Anchor link
Gerben pHp op 07/12/2010 17:19:36:
Nou, weet je, ik heb eventjes gekeken bij de site van curl, en ik zou werkelijk niet weten wat ik met zon pakket moet doen :o

Installeren? Ze hebben vast wel een handleiding?
 
Gerben pHp

Gerben pHp

07/12/2010 20:35:35
Quote Anchor link
Ook al naar gekeken ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/12/2010 20:45:22
Quote Anchor link
En? Wat is er uit gekomen?
 
Gerben pHp

Gerben pHp

07/12/2010 20:48:55
Quote Anchor link
Niets :o
 
Th van

Th van

07/12/2010 21:45:37
Quote Anchor link
En heb je al wat geprobeert?
 
Chris -

Chris -

08/12/2010 09:00:13
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 07/12/2010 17:50:35:
Dan installeer je een fatsoenlijker programma? Wamp, zend server.. Allemaal cURL ondersteuning =)


Dit toevallig al gedaan? ;-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/12/2010 10:39:22
Quote Anchor link
Gerben pHp op 07/12/2010 20:48:55:
Niets :o

Leg uit.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.