sessie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 10:00:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb een vraag over een sessie.

Ik heb een sessie op pagina 1 die weergegeven wordt op pagina2
Nu wil ik een sessie op pagina 3 ook weergeven op pagina 2 maar ook de sessie van pagina 1 moet hij nog steeds weergeven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 23:30:13
 
Hipska BE

Hipska BE

11/05/2009 10:02:00
Quote Anchor link
gewoon alletwee tonen? OK.

Je zegt dat je een vraag hebt over sessies, maar vervolgens ga je een verhaaltje vertellen over 2 pagina's en er komt een pagina bij ofzo. Maar die vraag heb ik niet meer gezien. Moeten wij die raden?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hipska BE
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 10:03:00
Quote Anchor link
Ja dat klopt nu krijg ik of de een of de andere waarde op de pagina.
Zal het script plaatsen.
pagina 1
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php session_start();
session_register("naam");
$_SESSION['naam'] = $_POST['naam'];
?>


pagina 2

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php session_start();
$_SESSION['naam']=$_POST['naam'];
$_SESSION['opmerking']=$_POST['opmerking'];
$naam = $_SESSION['naam'];
$opmerking = $_SESSION['opmerking'];
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<table width="400" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
    <td colspan="2"><?php echo $naam ?></td>
  </tr>
  <tr>
    <td colspan="2"><?php echo $opmerking ?></td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="200"><a href="pag1.php">pagina1</a></td>
    <td><a href="pag3.php">pagina3</a></td>
  </tr>
</table>


pagina 3
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php session_start();
session_register("opmerking");
$_SESSION['opmerking'] = $_POST['opmerking'];
$opmerking = $_SESSION['opmerking'];
?>


Het gaat er om dat ik een formulier invul (pagina 1) en deze waarde wordt in pagina 2 weergegeven.
op pagina 3 heb ik ook een formulier welke waarde ook op pagina 2 wordt weergegeven, alleen als ik pagina 1 heb ingevuld en vervolgens naar pagina 3 ga en deze ook invul geeft hij op pagina 2 alleen de laatst ingevulde waarde in, en dat is dan van pagina 3
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 11:00:00
Quote Anchor link
Pagina 1
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['naam'] = $_POST['naam'];
?>


Pagina 3
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['opmerking'] = $_POST['opmerking'];
?>


Pagina 2
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
session_start();
$naam = $_SESSION['naam'];
$opmerking = $_SESSION['opmerking'];
echo '<table width="400" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
    <td colspan="2">'
. $naam . '</td>
  </tr>
  <tr>
    <td colspan="2">'
. $opmerking . '</td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="200"><a href="pag1.php">pagina1</a></td>
    <td><a href="pag3.php">pagina3</a></td>
  </tr>
</table>'
;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 12:21:00
Quote Anchor link
Helaas wil hij ook op deze manier niet beide variabelen plaatsen op pagina 2. Ik wil een soort flowchart maken voor mijn werk door op pagina 1 een ja / nee keuze te maken
hij presenteert dan ja of nee op pagina 2 dan moet hij naar stap2 gaan en dan de volgende gegevens bijv hoog of laag aanklikken hierdoor moet hij dan op pagina 2 zowel stap 1 ja of nee en stap 2 hoog of laag weergeven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 12:42:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin elk script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>

Het moet namelijk gewoon werken.
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 12:49:00
Quote Anchor link
Ga het even proberen
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 12:53:00
Quote Anchor link
Hij geeft aan:
Undefined index: naam in G:\wamp\Root\corus\html\pagina1.php on line 9
op pagina 1

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 12:57:00
Quote Anchor link
Dat komt doordat je de $_POST['...'] niet checked en doordat er blijkbaar nog niet gepost is.
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 13:01:00
Quote Anchor link
Dat klopt maar ik begrijp dat session_start boven aan in de pagina moet beginnen, en later bij het posten wordt de variabele gedeclareerd.
Op zich functioneerd het script alleen wil hij niet de gegevens uit beide formulieren weergeven op de pagina
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 13:04:00
Quote Anchor link
Dit opgelost met de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
if (isset($_POST['naam']))
{

$_SESSION['naam'] = $_POST['naam'];
}

?>


Helaas blijft nu de resultaat pagina leeg

Gelieve Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 13:16:00
Quote Anchor link
Doe dit eens.

Pagina 1
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['naam'] = 'Hans';
?>


Pagina 3
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['opmerking'] = 'Opmerking';
?>
 
Hans Hermes

Hans Hermes

11/05/2009 13:23:00
Quote Anchor link
Ja nu geeft hij beide variabelen weer Hans en Opmerking.
Hij heeft dus problemen met gegevens uit de form
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 13:24:00
Quote Anchor link
Hans schreef op 11.05.2009 13:23:
Ja nu geeft hij beide variabelen weer Hans en Opmerking.
Hij heeft dus problemen met gegevens uit de form

Blijkbaar.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.