Sessies veranderen??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »
Big-smoke

big-smoke

26/04/2006 16:46:00
Quote Anchor link
Ik heb dus een pm systeem ergens gedownd en bewerkt ik heb dus talbe member:
id | username | mail
------------------------------
1 | big-smoke |[email protected]
2 | dekimme | [email protected]

Nu als ik ingelogd ben met big-smoke en dus een sessie heb met big-smoke als uername en id1. Maar als ik nu pm naar user 2 dus dekimme veranderd mijn sessie om de een of andere rede en ben ik ingelogd met id1 maar met username dekimme en email [email protected]. Ik weet niet of het hier aan ligt maar dit is m'n pm scriptje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
<?php
session_start();
include ('connect.inc.php');
$tijd = date("H:i");

//nederlandse datum opstellen
if ($_SESSION['login'] != true){
    die("Unable to open the page you need to login first.");
}

$dagvanweek = date("l");
$arraydag = array("Sunday", "Monday", "Tuesday",
"Wednesday", "Thursday",
"Friday", "Saturday");
$dagvanweek = $arraydag[date("w")];
$arraymaand = array("January", "February", "March", "April", "May",
"June", "July", "August", "September",
"Octobre", "November", "December");
$datum = date("j ") . $arraymaand[date("n") - 1] . date(" Y");
if(isset($_POST['Submit'])) { //als er op submit is gedrukt
//checken of alles ingevuld is

if ($_POST['titel'] == "")
  $error ="Jou need to fill in a title!";
  elseif ($_POST['bericht'] == "")
  $error = "Fill in a message!";
if ($error)
  {
//als er iets niet is ingevuld...
?>
<div align="center"><table width="50%"
       cellspacing="0" cellpadding="2">
       <tr>
       <td height="36">
       <div align="center"><font color="#000000" face="Verdana,
       Arial, Helvetica, sans-serif" size="1"><div align=center>
       <font color=black size=-1 face=verdana><b><? echo $error; ?></b>
       <br></font></div></font></div>
       <form method="post" action="javascript:history.go(-1)">
       <div align=center><input type="submit" name="Terug"
       value="Back"></div>
       </form></td></tr></table></div>
<?php
  }
elseif (!$error) //als alles is ingevuld ...
  {


$titel = addslashes($_POST['titel']);
$bericht = $_POST['bericht'];
$bericht = htmlspecialchars($_POST['bericht'],ENT_QUOTES);
$bericht = addslashes($bericht);
$bericht = nl2br($bericht);
$bericht = str_replace("<br />", "", $bericht);

$jenickname =stripslashes($_SESSION['username']);

$jeid = $_SESSION['id'];
$nummer = $_POST['nummer'];

$que = "SELECT * FROM members WHERE id='$nummer'";
$rec = mysql_query($que) or die(mysql_error());
while ($obj = mysql_fetch_object($rec)) {
$wie = $obj->username;
$wie = strtolower($wie);
}



$query = "INSERT INTO berichten (titel, wie, bericht, datum,
tijd, van, vanid) VALUES ('$titel', '$wie', '$bericht', '$datum',
'$tijd', '$jenickname', '$jeid')"
;
mysql_query($query) or die (mysql_error());

echo "<font face=verdana size=1>The message has been send.";

  }
}


else

{

?>

<form name="formulier" method="post" action="">

 
  <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="2">
    <tr>
      <td>
        <font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="1">To id
         :</font></div>
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td>
         <font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="1">
         <? if(is_numeric($_GET['id'])){
             $postid = $_GET['id'];
         }
else{
             sleep(2);
            echo "That is not a valid id.";
            $postid = "";
         }
?>

         <input type="text" name="nummer" value="<? echo $postid; ?>"> [<a href=memberlist.php target=_blank>find id</a>]
          </font></div>
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td>
        <font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="1">Title:</font></div>
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td>
         <font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="1">
          <input type="text" name="titel" size="50" maxlength="50">
          </font></div>
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td>
        <font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="1">Message:</font></div>
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td>
<a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=' [url=http://][/url]'" title="[link=http://]Description[/link]">[URL]</a>
        <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+='[img]http://[/img]'" title="[img]http://[/img]">[IMAGE]</a>
        <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+='[b][/b]'" title="[b]Text[/b]">[<b>BOLD TEXT</b>]</a>
        <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+='[i][/i]'" title="[i]Text[/i]">[<i>ITALIC TEXT</i>]</a>
        <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+='[u][/u]'" title="[u]Text[/u]">[<u>UNDERLINED TEXT</u>]</a><br>
        
          <textarea name="bericht" cols="60" rows="20" class="input"></textarea><br>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':arrow:'"><img src="smiles/icon_arrow.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':D'"><img src="smiles/icon_biggrin.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':S'"><img src="smiles/icon_confused.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+='8)'"><img src="smiles/icon_cool.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':*('"><img src="smiles/icon_cry.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':D'"><img src="smiles/icon_biggrin.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':shock:'"><img src="smiles/icon_eek.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':evil:'"><img src="smiles/icon_evil.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':!:'"><img src="smiles/icon_exclaim.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+='^:('"><img src="smiles/icon_frown.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':lol:'"><img src="smiles/icon_lol.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':x'"><img src="smiles/icon_mad.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':mrgreen:'"><img src="smiles/icon_mrgreen.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':|'"><img src="smiles/icon_neutral.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':?'"><img src="smiles/icon_question.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':P'"><img src="smiles/icon_razz.gif" border="0" /></a>    
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':oops:'"><img src="smiles/icon_redface.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':roll:'"><img src="smiles/icon_rolleyes.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+='::('"><img src="smiles/icon_sad.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':)'"><img src="smiles/icon_smile.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':o'"><img src="smiles/icon_surprised.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':twisted:'"><img src="smiles/icon_twisted.gif" border="0" /></a>
          <a href="#" onclick="document.add.bericht.value+=':wink:'"><img src="smiles/icon_wink.gif" border="0" /></a>                    
          
          
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td>&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>
        
          <input type="submit" name="Submit" value="Send message">
          <input type="reset" name="Reset" value="Reset">
        </div>
      </td>
    </tr>
  </table>
</form>
<?php
}
?>

http://pastebin.be/989/
btw de javascript werkt ook nog niet maar dat is offtopic.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Big-smoke
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 12:46:47
 
Big-smoke

big-smoke

26/04/2006 17:18:00
Quote Anchor link
Kan iemand helpen ik zie echt niet waarom die sessies veranderen?
 
S -

S -

26/04/2006 18:31:00
Quote Anchor link
ik zou opzoeken waar de veranderingen optreden.
zoek sessions op:

$_SESSION['session_naam']="de waarde";

kijk waar hij de 'nieuwe' waarde van username toekent, via de acties die je uitvoert. Dan kom je er heel snel achter.
 
Big-smoke

big-smoke

27/04/2006 16:52:00
Quote Anchor link
de sessie blijft hetzelfde over geheel de pagina
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

27/04/2006 17:29:00
Quote Anchor link
ik had eerst in m'n script dezelfde $var als dat m'n sessie heette ( $_SESSION['var'] ). Toen werd het ook veranderd om de een of andere reden. Misschien moet je daar even op controleren..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.