Session_register(); session exploit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

05/01/2009 00:23:00
Quote Anchor link
Hoi iedereen,

ik zat een challenge te doen, naja ik moet met session exploits werken.

nou ik zal niet de hele source geven, maar alleen de fouten dingen die er in zit.

register:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
        $username
= htmlspecialchars($username);
        $password = htmlspecialchars($password);
    
        mysql_query("INSERT INTO challenge_406 (id, username, password, ip) VALUES (NULL, '$username', '$password','$_SERVER[REMOTE_ADDR]')") or die('Error!');
    
        $Data['username'] = $username;
        $Data['password'] = $password;
        
        session_register('Data');
?>

zoals je ziet zie je op het laatst session_register staan.
nou heb ik op php.net gezien dat nieuwere versies dit niet meer ondersteunt. waarom staat er niet bij .. :S
link: http://nl2.php.net/function.session-register

verder in de code word dit aangegeven:

checken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
        $username
= addslashes($username);
        $password = addslashes($password);
        
        $checkinfo = mysql_query("SELECT * FROM challenge_406 WHERE username='$username' AND password='$password'") or die('Error!');
        $Data = mysql_fetch_array($checkinfo);

        if($Data['id'] == '') {
            die('Wrong password!');
        }
else {
            session_register('Data');
            header('Location: index.php');
        }

?>



en de index pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?
    $sesname
= $_SESSION['Data']['username'];
    $sespass = $_SESSION['Data']['password'];
    
    $checkinfo = mysql_query("SELECT id FROM challenge_406 WHERE username='$sesname' AND password='$sespass'") or die('Error!');
    $checkit = mysql_fetch_array($checkinfo);
    
    if($checkit['id'] == '') {
        die('Wrong password!');
    }
else {
        if($Data['level'] == '') {
            $Data['level'] = '0';
        }


        echo '<p>Welcome to our protected website!</p>';
        echo '<ul>';
        echo '<li>Username: '.$Data['username'].'</li>';
        echo '<li>Admin Level: '.$Data['level'].'</li>';
        echo '<li><a href="index.php?action=logout">Logout.</a></li>';
        echo '</ul>';
        
        if($Data['level'] == '8') {
            echo 'Well done! The solution is: [...]';
        }
  }

?>

mvg,
peter

edit: ik zie dat ip adres helemaal geen decodeering heeft. XD dus dat kan makkelijk gebruikt worden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 08:33:36
 
Midas

Midas

05/01/2009 07:33:00
Quote Anchor link
Wat wil je nu nog weten?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

05/01/2009 08:13:00
Quote Anchor link
bij session_register staat het volgende;
php.net:
Warning

This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0 and REMOVED as of PHP 6.0.0. Relying on this feature is highly discouraged.

Verder staan er bij de notes een aantal warnings die indirect al aangeven waarom het gebruik van sessions niet goed is.

Aangezien voor session_register register_globals aan moeten staan zitten er wel mogelijkheden in.
 
Lode

Lode

05/01/2009 08:21:00
Quote Anchor link
Zoals al gezegd is session_register al lang verleden tijd sinds Superglobals.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
session_start();
$_SESSION['data'] = array('x' => 1, 'y' => 2);
echo 'x: '.$_SESSION['data']['x'].'<br />'.PHP_EOL;
echo 'y: '.$_SESSION['data']['y'].'<br />'.PHP_EOL;
?>
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

05/01/2009 14:12:00
Quote Anchor link
mijn vraag was eigenlijk,, hoe zou ik dit moeten omzeilen?

je ziet dat username en password in html codes worden gezet. Maar dat ze daarna worden toegevoegd in de database zonder dat het door de functie mysql_real_escape_sting heen gaat.
maar.. dan word een quote toch ook in html code gezet waardoor mijn sql exploit niet meer werkt.. ten minste dat denk ik erover.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$username
= htmlspecialchars($username);
        $password = htmlspecialchars($password);
    
        mysql_query("INSERT INTO challenge_406 (id, username, password, ip) VALUES (NULL, '$username', '$password','$_SERVER[REMOTE_ADDR]')") or die('Error!');
    
        $Data['username'] = $username;
        $Data['password'] = $password;
        
        session_register('Data');
?>

@tvjb en lode, ik wou zeg maar weten of er door middel van de functie session_register een attack kon worden gemaakt. Want aangezien het functie verwijderd is voor de nieuwere versies van php.

edit:
hier voor jou een Kleurfoto:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$username
= htmlspecialchars($username);
        $password = htmlspecialchars($password);
    
        mysql_query("INSERT INTO challenge_406 (id, username, password, ip) VALUES (NULL, '$username', '$password','$_SERVER[REMOTE_ADDR]')") or die('Error!');
    
        $Data['username'] = $username;
        $Data['password'] = $password;
        
        session_register('Data');
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

05/01/2009 14:29:00
Quote Anchor link
Allemaal heel leuk, maar alles is gewoon zwart. En bij alleen zwarte code kan ik niet veel uit op maken. Kun je wat kleur in je code brengen a.u.b.
 

05/01/2009 14:44:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$username
= htmlspecialchars($username);
        $password = htmlspecialchars($password);
    
        mysql_query("INSERT INTO challenge_406 (id, username, password, ip) VALUES (NULL, '$username', '$password','$_SERVER[REMOTE_ADDR]')") or die('Error!');
    
        $Data['username'] = $username;
        $Data['password'] = $password;
        
        session_register('Data');
?>
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

05/01/2009 16:08:00
Quote Anchor link
@dennis, ik heb het opgefleurt met wat kleurtjes :)
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

05/01/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Peter schreef op 05.01.2009 16:08:
@dennis, ik heb het opgefleurt met wat kleurtjes :)
Dankje, dat leest echt 10000x fijner.

PS: Ik lees het nu, daar was ik nog geen eens aan begonnen :)
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2009 16:24:00
Quote Anchor link
htmlspecialchars => hoort daar niet

$var buiten quotes houden.
$_SERVER[REMOTE_ADDR] => $_SERVER['REMOTE_ADDR']

session_register => antiek, niet meer gebruiken
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

05/01/2009 16:32:00
Quote Anchor link
Ik moet er juist in komen. en dit script heb ik niet gemaakt maar komt van een challenge.

@santhe, je zegt dat session_register antiek is. mag ik misschien een redenen waarom het niet meer gebruikt word? en waarom het verwijderd is van nieuwere php versies?


en hoe kan ik in deze database komen en de 'id' omzeilen?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2009 16:44:00
Quote Anchor link
Peter schreef op 05.01.2009 16:32:
hoe kan ik in deze database komen en de 'id' omzeilen?

Huh? Connectie maken. Database selecteren.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

05/01/2009 16:52:00
Quote Anchor link
is een challenge en moet het juist kraken niet de fouten dichten..
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2009 16:59:00
Quote Anchor link
Ik doe niet aan kraken.
 
Satsume

Satsume

05/01/2009 17:05:00
Quote Anchor link
PHP.net

''' (single quote) becomes '&#039;' only when ENT_QUOTES is set.

Kijk naar je query; is het de bedoeling hier de db om zeep the helpen? dan heb je meer niet nodig dan een paar ' ...
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

05/01/2009 17:16:00
Quote Anchor link
nou de bedoeling is om level 8 te worden en niet de db om zeep gooien oid.

nou dit is de hele code die gegeven word:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
session_start();

if(!$db = @mysql_connect('localhost', '', '')) {
    die('Connection error');
}

if(!@mysql_select_db('db', $db)) {
    die('Can\'t locate database');
}


if(isset($send) && $send == 'reg' && !isset($_SESSION['Data'])) {
    if(isset($username) && isset($password)) {
        $username = htmlspecialchars($username);
        $password = htmlspecialchars($password);
        mysql_query("INSERT INTO challenge_406 (id, username, password, ip) VALUES (NULL, '$username', '$password','$_SERVER[REMOTE_ADDR]')") or die('Error!');
        $Data['username'] = $username;
        $Data['password'] = $password;
        session_register('Data');
    
        echo 'You are added to our database! Click <a href="index.php"><b>here</b></a> to proceed!<br /><br />';
    }
}
else if(isset($submit) && $submit == 'Login' && !isset($_SESSION['Data'])) {
    if(isset($username) && isset($password)) {
        $username = addslashes($username);
        $password = addslashes($password);
        
        $checkinfo = mysql_query("SELECT * FROM challenge_406 WHERE username='$username' AND password='$password'") or die('Error!');
        $Data = mysql_fetch_array($checkinfo);

        if($Data['id'] == '') {
            die('Wrong password!');
        }
else {
            session_register('Data');
            header('Location: index.php');
        }
    }
}
else if(isset($action) && $action == 'register') {
?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<html>
<head>
<title>Register</title>
</head>
<body>

<h3>Register now!</h3>
<form action="index.php" method="post">
<p>
Username:<br />
<input type="text" name="username" size="25" maxlength="12"><br />
Password:<br />
<input type="text" name="password" size="25" maxlength="12"><br />
<input type="hidden" name="send" value="reg">
<input type="submit" value="Register">
</p>
</form>

</body>
</html>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php

} else if(isset($action) && $action == 'logout') {
    session_destroy();
    header('location: index.php');
}
else if(isset($_SESSION['Data'])) {
    $sesname = $_SESSION['Data']['username'];
    $sespass = $_SESSION['Data']['password'];
    
    $checkinfo = mysql_query("SELECT id FROM challenge_406 WHERE username='$sesname' AND password='$sespass'") or die('Error!');
    $checkit = mysql_fetch_array($checkinfo);
    
    if($checkit['id'] == '') {
        die('Wrong password!');
    }
else {
        if($Data['level'] == '') {
            $Data['level'] = '0';
        }


        echo '<p>Welcome to our protected website!</p>';
        echo '<ul>';
        echo '<li>Username: '.$Data['username'].'</li>';
        echo '<li>Admin Level: '.$Data['level'].'</li>';
        echo '<li><a href="index.php?action=logout">Logout.</a></li>';
        echo '</ul>';
        
        if($Data['level'] == '8') {
            echo 'Well done! The solution is: [...]';
        }
  }
}
else {

?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<html>
<head>
<title>Login</title>
</head>
<body>

<h3>Login!</h3>
<p>
Not yet a member? <a href="index.php?action=register">Register a new account.</a><br />
</p>
<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
<p>
Username:<br />
<input type="text" name="username" size="25" maxlength="12"><br />
Password:<br />
<input type="text" name="password" size="25" maxlength="12"><br />
<input type="submit" name="submit" value="Login">
</p>
</form>
</body>
</html>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? } ?>
 
Douwe

Douwe

05/01/2009 17:25:00
Quote Anchor link
Uit pure interesse: Waar staat die ergens online? Die challenge dus?
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

05/01/2009 17:32:00
Quote Anchor link
xD link

en dat is de challenge link
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Douwe

Douwe

05/01/2009 18:08:00
Quote Anchor link
Okay, ben er doorheen :-) Zeg het maar als je de methode en/of de oplossing wilt horen ;-)
 
GaMer B

GaMer B

05/01/2009 18:15:00
Quote Anchor link
Lijkt me wel XD Anders had ie deze post niet gemaakt. Btw, zou je 't mij kunnen PM'en? Ik zit al langere tijd bij Net-Force en die ene lukt me niet.
 
Douwe

Douwe

05/01/2009 18:22:00
Quote Anchor link
Okay, ik plaats het gewoon hier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<form action="http://www.net-force.nl/challenge/level406/login/index.php" method="post">
  Level:<br />
  <input type="text" name="Data[level]" value="8" /><br />

  Username:<br />
  <input type="text" name="username" size="25" maxlength="12"><br />
  Password:<br />
  <input type="text" name="password" size="25" maxlength="12"><br />
  
  <input type="hidden" name="send" value="reg" />

  <input type="submit" value="Register" />
</form>

Gewoon 'uitvoeren', iets leuks invullen bij username en password ('registreert' dat account gewoon op de challenge-pagina), en je bent binnen :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.