Sessions

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/02/2023 13:34:18
Anchor link
Hoe kan ik controleren of een $_SESSION gedaan is of niet?
Is dat met if(isset($_SESSION)); of op een andere manier?

Als de session nog niet gedaan is, moet hij eerst en verificatie doen en als dat gedaan is en goed gekeurd, dan dat hij de pagina verder laadt.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 06:33:59
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/02/2023 13:43:00
Anchor link
Wat bedoel je met "gedaan is". Geef eens een voorbeeld.
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/02/2023 13:47:05
Anchor link
Ozzie PHP op 22/02/2023 13:43:00:
Wat bedoel je met "gedaan is". Geef eens een voorbeeld.


Als je op de page komt, moet je eerst een leeftijd verificatie doen, is deze gedaan dan pas laadt hij de pagina waar je toegang krijgt.
Dus moet de sessie eerst gedaan worden, is deze nog niet gedaan, moet je dus eerst de leeftijd verificatie doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2023 13:49:09
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(isset($_SESSION['doe_wat'])) {
echo "De sessie bestaat!";
}

?>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/02/2023 13:50:30
Anchor link
Je "doet" niet een sessie.

Waarschijnlijk bedoel je dat je wil verifiëren of een waarde is geset/ingesteld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

if (!isset($_SESSION['age_verified])) {
  // ga naar Disney
}

?>
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/02/2023 13:50:30
Anchor link
- Ariën - op 22/02/2023 13:49:09:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(isset($_SESSION['doe_wat'])) {
echo "De sessie bestaat!";
}

?>

Thanks, dan moet ik de hele code even aanpassen op dit, maar dat is geen probleem.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2023 13:54:35
Anchor link
Maar dat deed je toch al ... ;-)
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/02/2023 14:56:24
Anchor link
Nu heb ik alles geprobeerd, nu staat het in principe goed, maar toch krijg ik een wit scherm te zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?php

    session_start();
    error_reporting(0);
    
    ini_set('display_errors', 1);
    ini_set('display_startup_errors', 1);
    error_reporting(E_ALL);
    
    if(isset($_SESSION['under18']))

    {

    echo
        "
        <head>
            <title>Sexy Devil</title>
            <link href='inc/div.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
        </head>
            <body>
        <div class='text-user'>Insert your birthday to verify</div>
        <div class='container'>
            <form id='contact' action='index.php' method='POST'>
                <fieldset>
                    
                    <input placeholder='Day' type='number' name='day' value='00' tabindex='1' autofocus>
                    
                    <input placeholder='Month' type='number' name='month' value='00' tabindex='1' autofocus>
                    
                    <input placeholder='Year' type='number' name='year' value='0000' tabindex='1' autofocus>
                </fielfdset>
                <button name='Verify' type='submit' id='contact-submit' data-submit='...Sending'>Verify</button>
            </form>
        </div>
        <div class='text-user'>Under construction, not all working yet</div>
        "
;
    }

    if(isset($_SESSION['over18']))
    {

echo "
    <head>
            <title>Sexy Devil</title>
            <link href='inc/div.css' rel='stylesheet' type='text/css'/>
        </head>
            <body>
        <div class='content'>
            <div class='content' id='header'><img src='img/banner.png' width='960px' height='140px'></div>
        </div>
        <div class='content'>
            <div class='content' id='menu'>2</div>
            <div class='content' id='profile'>
                <div id='photo-name'><p class='text-user'>Delia</p></div>
                    <img id='photo' src='img/Delia/20221117_233611.JPEG'>
                <div id='photo-phone'><p class='text-user'>+31 6 13351720</p></div>
            </div>
            <div class='content' id='profile'>
                <div id='photo-name'><p class='text-user'>Delia</p></div>
                    <img id='photo' src='img/Delia/20221117_234305.JPEG'>
                <div id='photo-phone'><p class='text-user'>+31 6 13351720</p></div></div>
            <div class='content' id='profile'>
                <div id='photo-name'><p class='text-user'>Delia</p></div>
                    <img id='photo' src='img/Delia/20221117_234336.JPEG'>
                <div id='photo-phone'><p class='text-user'>+31 6 13351720</p></div></div>
            </div>
        </div>
        <div class='content' id='footer'>test</div>
    </body>
"
;
        echo "Welcome";
    }

    if(isset($_POST['submit']))
        {

            $day = $_POST['day'];
            $month = $_POST['month'];
            $year = $_POST['year'];
            
            $birthday = mktime(0,0,0,$month,$day,$year);
            $difference = time() - $birthday;
            
            $age = floor($difference / 31556926);
            
            if($age >= 18)
            {

                $_SESSION['over18'] = 1;
                echo "Welcome";
//                header('location: index.php');
            }else{
                $_SESSION['under18'] = 0;
                header('location: https://www.disney.com/');
            }
        }

?>


Vraag me nu echt af wat ik fout doe
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2023 15:25:33
Anchor link
Hier verder:
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/verificatie-script/104640/last/

Toevoeging op 22/02/2023 15:25:45:

.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.