session_start(); (Nog nooit gezien :S)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »
Paul K

Paul K

23/06/2009 16:18:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Lange tijd geleden dat ik hier geweest ben maar ik zit met een probleempje :(
Op mijn eigen host werkt het wel :) Host heb ik al gecontact maar die weten het niet :S

Ik krijg de volgende error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ictupdates/domains/ictupdates.nl/public_html/index.php:1) in /home/ictupdates/domains/ictupdates.nl/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ictupdates/domains/ictupdates.nl/public_html/index.php:1) in /home/ictupdates/domains/ictupdates.nl/public_html/index.php on line 2


Bij het volgende script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
session_start();
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>ICTupdates.nl - ICT nieuws en meer</title>
    <link type="text/css" rel="stylesheet" href="/style.css" />
    <meta http-equiv="content-type" content="iso-8859-1" />
    <meta name="title" content="ICTupdates.nl - Alles dat met ICT te maken heeft" />
    <meta name="description" content="ICTupdates.nl - Alles dat met ICT te maken heeft" />
    <meta name="keywords" content="ict updates, ICTupdates, Security Nieuws, ICT nieuws, IT Nieuws, ICT Security, IT Security, computer nieuws, internet nieuws, security nieuws, Security Films, Security Tips, Security Truucs" />
</head>

<body><div id="box">
<div id="header">&nbsp;
    <div id="header_login">
    <form action="" method="post" style="margin:0px;">
        <table>
            <tr><td>Gebruikersnaam:</td><td></td></tr>
            <tr><td><input type="text" name="gebrnaam" style="width:168px;border:none;" /></td><td style="width:20px;"></td><td><input type="image" src="/images/header_login_button.jpg" value="Login"  class="header_login_button"/></td></tr>
            <tr><td>Wachtwoord:</td><td style="width:20px;"></td><td style="padding-left:12px;">Ww vergeten?</td></tr>
            <tr><td> <input type="text" name="ww" style="width:168px;border:none;" /></td><td style="width:20px;"></td><td style="padding-left:12px;">Aanmelden</td></tr>
         </table>
    </form>
    </div>
</div>
<div id="content">
<div id="menu">
    <div class="menuitem"><a href="/">Home</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/ict/">ICT</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/videos/">Videos</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/nieuws/">Nieuws</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/overons/">Over Ons</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/partners/">Partners</a></div>
    <div class="menuitem"><a href="/contact/">Contact</a></div>
    <div style="clear:both;"></div>
</div>
<?php
if(empty($_GET['p']) || $_GET['p'] == 'home'){?>

<div id="side_left">
    <h2>Wat doen we?</h2>
    <div style="width:180px;background-color:#ebebeb;padding:5px;">
    Wij verdiepen ons  in Informatie en Communicatie Technologie.<br />
    <br />
    Wij plaatsen ICT Nieuws, truucs, filmpjes, tips en nog meer om zo ICTers op de hoogte te houden.
    </div>
    <div style="font-weight:bold;padding:10px;width:170px; text-align:center;">Bekenden</div>
    <div class="side_button">Security.nl</div>
    <div class="side_button">Webwereld.nl</div>
</div>
<?php
}
?>

<?php if(empty($_GET['p']) || $_GET['p'] == 'home'){echo '<div id="main">';}else{echo '<div id="main2">';}?>
    <?php
    switch(@$_GET['p']){
        case
"ict":include("pages/ict.php");break;
        case
"nieuws":include('pages/nieuws.php');break;
        case
"videos":include('pages/videos.php');break;
        case
"overons":include('pages/overons.php');break;
        case
"contact":include('pages/contact.php');break;
        case
"partners":include('pages/partners.php');break;
        case
"msnvideo":include('pages/msnvideo.php');break;
        case
"hostsvideo":include('pages/hostsvideo.php');break;
        default:
include('pages/home.php');break;
    }

    ?>

</div><div style="clear:both;"></div>
</div>
<div id="footer">Copyright 2009 - 2010 ICTupdates.nl ICT nieuws</div>
</div></body>
</html>


Iemand enig idee? Bvd.
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 10:01:14
 
Afra ca

Afra ca

23/06/2009 17:43:00
Quote Anchor link
Geen include geklooi o.id. ? (1200 posts, dus lijkt me niet ....)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/06/2009 17:43:00
Quote Anchor link
Je weet zeker dat er voor de session_start() helemaal niets staat? Dus ook geen loze spaties?

Controleer dat nog eens (open het bestand desnoods eens met kladblok oid) en upload het dan opnieuw.
 
Paul K

Paul K

23/06/2009 18:37:00
Quote Anchor link
Nee er stond geen include voor, en dan zou je ook dingen krijgen als headers already sent ipv iets met kookjes.

In ieder geval ik heb het probleem gefixed door de file met dreamweaver op te slaan zonder BOM. Heel raar, nog nooit meegemaakt.

Ik hoop dat andere mensen hier nog iets aan hebben :)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

23/06/2009 22:14:00
Quote Anchor link
Ja, dan zit BOM in de weg. Dat hebben wel meer mensen ooit gemerkt :-).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.