short_open_tag probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michel DS

Michel DS

13/04/2012 15:03:40
Quote Anchor link
Laatste versie WAMP op win XP PC
In php.ini : short_open_tag = on

Heb beide geprobeerd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=&test?>
en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=&test;?>
(komma)

Toch wordt er niets weergegeven. Oorzaak ?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 18:54:30
 
Jeroen VD

Jeroen VD

13/04/2012 15:05:50
Quote Anchor link
vervang die ampersand (&) eens door een dollar ($)
 
Michel DS

Michel DS

13/04/2012 15:06:37
Quote Anchor link
Oh sorry, het is een $ maar ik kom van asp, vandaar...
 
Jeroen VD

Jeroen VD

13/04/2012 15:08:02
Quote Anchor link
werkt het nou?
 
Michel DS

Michel DS

13/04/2012 15:39:56
Quote Anchor link
In het script was het reeds juist geschreven, enkel in de forum anders geschreven.
Heb het toch nog es nagekeken maar tevergeefs, werkt niet.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

13/04/2012 15:47:21
Quote Anchor link
Nadat je de php.ini hebt gewijzigd heb je de server toen wel opnieuw opgestart?
 
Michel DS

Michel DS

13/04/2012 15:54:31
Quote Anchor link
yep, ook gedaan -> Restart All Services
 
Bram w

bram w

13/04/2012 15:55:54
Quote Anchor link
bestaat $test wel?
 
Michel DS

Michel DS

13/04/2012 15:58:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$page;?>
of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$tpages;?>
uitgetest met en zonder "punt komma"
 
Wouter J

Wouter J

13/04/2012 15:58:55
Quote Anchor link
Wat krijg je op het scherm als je dit doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);

var_dump(ini_get('short_open_tag'));
?>
 
Michel DS

Michel DS

13/04/2012 15:59:13
Quote Anchor link
er is toch maar één php.ini file ? C:\wamp\bin\php\php5.3.10 -> in deze map ?

Toevoeging op 13/04/2012 16:00:42:

Dan verschijnt er waar code bovenaan is gezet : string '' (length=0)
 
Erwin H

Erwin H

13/04/2012 16:02:06
Quote Anchor link
Nee..... je moet de ini file in de apache directory hebben :-)
wamp\bin\apache\Apache2.2.17\bin
 
Michel DS

Michel DS

13/04/2012 16:02:21
Quote Anchor link
Heb het uitgetest met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $page ?>
en deze geeft wel een waarde weer.
 
Bram w

bram w

13/04/2012 16:03:23
Quote Anchor link
$page != $test
 
Michel DS

Michel DS

13/04/2012 16:05:32
Quote Anchor link
Ok, nu werkt het wel : string '1' (length=1)

nu weet ik ook meteen waar de juiste php.ini file zich bevind.
Bedankt !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.