Shoutbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 08:31:12
Quote Anchor link
Hallo, ik heb geprobeert zelf een shoutbox te maken, waarvan de gegevens worden opgeslagen in een .txt bestand. Maar als ik nu iets invul in de shoutbox, komen de vorige berichten er steeds dubbel in de staan. Weet iemand hoe dit kan?? Dit is de code:

<html>
<head>
<title>Shoutbox</title>
</head>
<body bgcolor="9370db">
<h2><center>Shoutbox...</center></h2>
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
" method="POST">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($foutmelding)) { echo "<b>$foutmelding</b>"; } ?>

Uw naam&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;: <input type="text" name="naam"><br>
Uw e-mailadres: <input type="text" name="mail"><br>
Uw bericht:<br>
<textarea rows="5" cols="50" name="commentaar">Typ hier uw bericht...</textarea><br>
Waardering over deze website:<br>
<select name="punt">
<option>1</option>
<option>2</option>
<option>3</option>
<option>4</option>
<option selected="selected">5</option>
</select><br>
<input type="reset" value="Maak alle velden leeg">
<input type="submit" value="Voeg bericht toe">
</form>
<hr size="3">
</body>
</html>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
if(isset($_POST["naam"])) {
    if($_POST["naam"] != "" && $_POST["mail"] != "") {
        $pointer=fopen("shoutbox.txt","r+");
        $oud=fread($pointer,filesize("shoutbox.txt"));
        $mail='<a href="mailto:' . $_POST["mail"] . '>' . $_POST["mail"] . '</a>';
        $datum=date("j.n.Y");
        $commentaar=htmlspecialchars($_POST["commentaar"]);
        $commentaar=stripslashes($commentaar);
        $commentaar=nl2br($commentaar);
        $geschreven=$_POST["naam"] . " (" . $_POST["mail"] . ") schreef op " . $datum . " het volgende:<br>\n
                     <b>"
. $commentaar . "</b><br>\n
                     Punt: <b>"
. $_POST["punt"] . "</b>\n
                     <hr>"
;
        fputs($pointer,"$oud");
        rewind($pointer);
        fputs($pointer,"$geschreven\n");
    }

    else {
        $foutmelding="U heeft niet alle velden ingevuld!";
}
}

readfile("shoutbox.txt");
?>
Gewijzigd op 09/06/2011 11:31:25 door Remco Janssen
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 04:36:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/06/2011 08:34:48
Quote Anchor link
Kan je code-tags gebruiken?

En wat houdt je tegen om MySQL te gebruiken, dit is veel makkelijker in het beheer en onderhoud.
 
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 10:12:07
Quote Anchor link
Niets, maar ik ben bezig met het leren van php, dus ik wil dan ookm leren hoe je in een bestand alles kan opslaan....
Maar waar zit de fout dan ergens??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/06/2011 10:14:29
Quote Anchor link
Zie mijn vorige reactie.
 
Dennis meijer

dennis meijer

09/06/2011 11:14:40
Quote Anchor link
Je moet je code even tussen tags plaatsen zoals aar zegt.

Anders kunnen we er niet veel van lezen.
 
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 11:31:40
Quote Anchor link
En wat zijn die dan?? :O
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

09/06/2011 11:32:46
Quote Anchor link
[code] en [/code]
Gewijzigd op 09/06/2011 11:32:58 door Vincent Huisman
 
Dennis meijer

dennis meijer

09/06/2011 12:23:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<html>
<head>
<title>Shoutbox</title>
</head>
<body bgcolor="9370db">
<h2><center>Shoutbox...</center></h2>
<form action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="POST">
<?php if(isset($foutmelding)) { echo "<b>$foutmelding</b>"; }
?>

Uw naam&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;: <input type="text" name="naam"><br>
Uw e-mailadres: <input type="text" name="mail"><br>
Uw bericht:<br>
<textarea rows="5" cols="50" name="commentaar">Typ hier uw bericht...</textarea><br>
Waardering over deze website:<br>
<select name="punt">
<option>1</option>
<option>2</option>
<option>3</option>
<option>4</option>
<option selected="selected">5</option>
</select><br>
<input type="reset" value="Maak alle velden leeg">
<input type="submit" value="Voeg bericht toe">
</form>
<hr size="3">
</body>
</html>


<?php
if(isset($_POST["naam"])) {
    if($_POST["naam"] != "" && $_POST["mail"] != "") {
        
        $pointer=fopen("shoutbox.txt","r+");
        
        $oud=fread($pointer,filesize("shoutbox.txt"));
        
        $mail='<a href="mailto:' . $_POST["mail"] . '>' . $_POST["mail"] . '</a>';
        
        $datum=date("j.n.Y");
        $commentaar=htmlspecialchars($_POST["commentaar"]);
        $commentaar=stripslashes($commentaar);
        $commentaar=nl2br($commentaar);
        $geschreven=$_POST["naam"] . " (" . $_POST["mail"] . ") schreef op " . $datum . " het volgende:<br>\n
                     <b>"
. $commentaar . "</b><br>\n
                     Punt: <b>"
. $_POST["punt"] . "</b>\n
                     <hr>"
;
        fputs($pointer,"$oud");
        rewind($pointer);
        fputs($pointer,"$geschreven\n");
    }

    else {
        $foutmelding="U heeft niet alle velden ingevuld!";
}
}

readfile("shoutbox.txt");
?>


Toevoeging op 09/06/2011 12:23:20:

Zo dus
 
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 13:27:33
Quote Anchor link
Oke dank je,
zien jullie nu ergens een fout zitten??
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

09/06/2011 13:29:45
Quote Anchor link
Waarom gebruik je geen database? Dat werkt veel makkelijker.

Om te kijken of er gepost is doe je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        // Er is gepost
    }
?>


ook moet je $vars buiten quotes doen dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $var
= 'hoi';

    echo $var;
    // ipv
    echo "$var";
?>
Gewijzigd op 09/06/2011 13:30:58 door Vincent Huisman
 
Remco Janssen

Remco Janssen

09/06/2011 14:13:42
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 09/06/2011 13:29:45:
Waarom gebruik je geen database? Dat werkt veel makkelijker.

Om te kijken of er gepost is doe je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        // Er is gepost
    }
?>


ook moet je $vars buiten quotes doen dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $var
= 'hoi';

    echo $var;
    // ipv
    echo "$var";
?>


Quote:
Niets, maar ik ben bezig met het leren van php, dus ik wil dan ookm leren hoe je in een bestand alles kan opslaan....
Maar waar zit de fout dan ergens??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.