Sidebar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

26/09/2015 18:58:35
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben begonnen aan een UserArea voor mijn website.
Maar ik krijg steeds een witruimte boven mijn sidebar en content.
Ook zou ik graag hebben dat mijn sidebar helemaal tot aan de onderkant van mijn website gaat...
Dit wil maar niet lukken...

Hieronder de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div id="lside">
            <a href="userarea.php?p=home">Home</a><br/>
            <a href="userarea.php?p=page1">Page 1</a><br/>
            <a href="userarea.php?p=page2">Page 2</a><br/>
        </div>
        <div id="content">
            <h2>UserArea</h2>
        </div>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
body {
    margin: 0;
}

#lside {
    width: 300px;
    float: left;
    background-color: red;
}

#content {
    margin-left: 300px;
}


Mvg
Gewijzigd op 26/09/2015 19:20:13 door John De Zon
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:02:51
 
Jan de Laet

Jan de Laet

27/09/2015 09:24:41
Quote Anchor link
Kijk eens met de developer toos (vaak Ctrl+Shift+i) of recht-klik in je pagina en dan element inspecteren/checken.
Je ziet dan misschien waar de witruimte vandaan komt.

Met het beetje dat je nu geeft is dat niet te achterhalen.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

27/09/2015 09:46:03
Quote Anchor link
Volgensmij is die margin-left van #content ook niet nodig.
 
John De Zon

John De Zon

27/09/2015 10:02:57
Quote Anchor link
Ik kan het echt niet vinden de developer tools zeggen dat het probleem in de <head> tags zit... Ik zie daar geen probleem.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <title>UserArea</title>
        <meta charset="utf-8" />
        <link href="assets/images/favicon.ico" rel="icon">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/userarea_style.css">
        <script src="js/main.js"></script>
    </head>
    <body>        <div id="lside">
            <a href="userarea.php?p=home">Home</a><br/>
            <a href="userarea.php?p=page1">Page 1</a><br/>
            <a href="userarea.php?p=page2">Page 2</a><br/>
        </div>
        <div id="content">
            <h2>UserArea</h2>
            <p>Welkom Onbekende</p>
            <p>Gebruikersnaam: Onbekend</p>
            <p>Lid van familie(s): Nog te maken</p>
        </div>
    </body>
</html>


Toevoeging op 27/09/2015 10:15:15:

Er is ook tussen alle regels die ik met de <p></p> en de <h2></h2> tags extra ruimte.

Toevoeging op 27/09/2015 10:20:18:

Ik heb het allemaal in een JSFiddle gezet: https://jsfiddle.net/z1tjuL8o/
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

27/09/2015 10:26:27
Quote Anchor link
Het zou kunnen dat het door je h2-tag komt omdat die nog een top en bottom margin heeft.

Edit:
Ja, het klopt want maak er eens een andere tag van zoals b-tag dan heb je geen ruimte.
Gewijzigd op 27/09/2015 10:27:35 door Marthijn Buijs
 
John De Zon

John De Zon

27/09/2015 10:31:12
Quote Anchor link
Waar geef ik die h2-tag dan top en bottom?
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

27/09/2015 10:32:06
Quote Anchor link
Nergens, het hoort bij het element.
 
John De Zon

John De Zon

27/09/2015 10:32:59
Quote Anchor link
Hoe los ik dat dan op?
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

27/09/2015 10:34:23
Quote Anchor link
De margins van je h2-tag te verwijderen zoals:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
h2 {
  margin: 0;
}
Gewijzigd op 27/09/2015 10:34:43 door Marthijn Buijs
 
John De Zon

John De Zon

27/09/2015 10:39:51
Quote Anchor link
Alvast bedankt voor de snelle hulp!
Nog 1 laatste vraag: hoe krijg ik mijn sidebar tot aan het einde van de pagina?
JSFiddle: https://jsfiddle.net/z1tjuL8o/3/
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

27/09/2015 11:13:41
 
John De Zon

John De Zon

27/09/2015 12:58:50
Quote Anchor link
Dank je! Dit is het!
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

28/09/2015 16:41:00
Quote Anchor link
Het eerste wat ik doe voordat ik met een nieuwe website begin is de CSS Reset importeren. Chris Meyer heeft hier een stylesheet voor gemaakt die alle voorgeprogrammeerde waardes van browsers "reset" of op 0 zet. Zo voorkom je onnodige whitespace.

Zie: http://meyerweb.com/eric/tools/css/reset/
 
Eddy E

Eddy E

28/09/2015 21:13:37
Quote Anchor link
Hij is al een tijdje uit, die reset.css
Volgens mij is hij met de nieuwste generatie browsers (Chrome vanaf versie 30 oid) al niet meer nodig.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.