Simpel contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »
Michael Brouwer

Michael Brouwer

22/10/2012 19:55:51
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben op zoek naar een simpel email contact formulier, ben totaal niet bekend in php. Ik heb al op meerdere plekken gezocht, maar kan door de bomen het bos niet meer zien zoveel verschillende scripts dat er zijn. Ik ben op zoek naar een contact formulier waar alleen een naam, emailadres en een bericht ingevuld kan worden en dat deze dan gelijk naar mijn emailadres wordt gestuurd.

Hopelijk kan iemand me helpen.

Bedankt alvast!
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 11:37:10
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

22/10/2012 21:38:07
Quote Anchor link
hallo,

hier staat er één:
alleen even je emailadres er in zetten en gewoon op je site zetten als bijv. contact.php.
en dan even testen, heb je vragen zet het script dan hieronder even neer en stel je vragen.

gr Frank

http://www.phphulp.nl/php/script/data-verwerking/contact-formulier/12/contactformulierphp/1419/
 
Michael Brouwer

Michael Brouwer

22/10/2012 21:55:22
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie, maakt het niet uit dat dit script al 12 jaar oud is?
 
Tim S

Tim S

22/10/2012 22:11:02
Quote Anchor link
Nee volgens mij niet, ik heb dit script ook gebruikt in het begin. Ik zou wel zelf proberen het script aan te passen naar je wensen. Hier leer je veel van en het script kan natuurlijk netter.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

22/10/2012 22:44:36
Quote Anchor link
Het kan altijd beter, maar je vroeg een simpel contact formulier :) maar hij is nog actueel genoeg voor hetgeen jij wil. Er zit geen enkele opmaak bij, maar dat is ook geen probleem want je kunt de html gewoon aanpassen.
 
Michael Brouwer

Michael Brouwer

06/02/2013 11:30:14
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb onderstaande script gemaakt om een veld te controleren op invulling, lengte en invoer, maar nu is mijn vraag is dit goed op deze manier. Of doe ik het te omslachtig en kan het ook op een kortere manier?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

    if(!isset($_POST['name']) || empty($_POST['name']))
    {

        $nameEmpty = 'Naam mag niet leeg zijn.';
    }

    elseif (strlen($_POST['name']) < 4)
    {

        $nameShort = 'Naam moet minimaal 4 letters lang zijn';
    }

    elseif (!ctype_alnum($_POST['name']))
    {

        $nameCtype = 'Naam mag alleen uit letters en cijfers bestaan.';
    }    
}

?>


<form method="POST" action="">
    <label for="name">Naam</label>
    <input type="text" name="name">
    <?php if($nameEmpty) { echo $nameEmpty; } ?>
    <?php if($nameShort) { echo $nameShort; } ?>
    <?php if($nameCtype) { echo $nameCtype; } ?>
    
    <input type="submit" value="Verzenden">
</form>    
 
Jeroen ruiten

jeroen ruiten

08/02/2013 11:51:03
Quote Anchor link
Hallo Michael,

ik heb even de code hierboven overgenomen en heb ik korter gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{
    
    if(!isset($_POST['name'])) //als die NIET isset dan is deze automatische ook leeg.
    {
        $nameError = 'Naam mag niet leeg zijn.';
    }

    elseif (strlen($_POST['name']) < 4)
    {

        $nameError = 'Naam moet minimaal 4 letters lang zijn';
    }

    elseif (!ctype_alnum($_POST['name']))
    {

        $nameError = 'Naam mag alleen uit letters en cijfers bestaan.';
    }


    if(!isset($nameError))    //hiermee controleer je snel of er iets is fout gegeaan
    {
        //hier de rest van de code
    }
}

?>


<form method="POST" action="">
    <label for="name">Naam</label>
    <input type="text" name="name">
    <?php if($nameEerror) { echo $nameError; }// Er kan er maar 1 instaan en de inhoud maakt duidelijk welke dit is. ?>
    <input type="submit" value="Verzenden">
</form>  


Jeroen
Gewijzigd op 08/02/2013 11:52:02 door jeroen ruiten
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/02/2013 11:54:47
Quote Anchor link
Michael Brouwer op 22/10/2012 21:55:22:
Bedankt voor je reactie, maakt het niet uit dat dit script al 12 jaar oud is?

12 jaar oud?
In de comments lees ik dit:
Datum: 10 september 2010 ;-)
 
Albert de Wit

Albert de Wit

08/02/2013 12:05:56
Quote Anchor link
Ik lees in felrood:

SCRIPT UPDATE 14 FEBRUARY 2011
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/02/2013 12:25:10
Quote Anchor link
Nog beter dus...
Nu zie ik het ook.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

08/02/2013 12:27:27
Quote Anchor link
Haha, het is felrood, duidelijk genoeg om direct op te vallen als je op de pagina komt en toch presteren twee mensen het om erachter te komen dat het script 3 tot 12 jaar oud is. Dat is knap :D
 
Kris Peeters

Kris Peeters

08/02/2013 14:19:23
Quote Anchor link
Michael Brouwer op 06/02/2013 11:30:14:
if(!isset($_POST['name']) || empty($_POST['name']))


empty voert zelf een isset check uit.
Het is nooit nodig (noch wenselijk) om isset en empty samen, in 1 conditie te zetten.

In die gevallen is if(empty($_POST['name'])) genoeg.
Gewijzigd op 08/02/2013 14:20:06 door Kris Peeters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.