Simpel page print vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »
Allard Keij

Allard Keij

05/01/2011 11:25:54
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben momenteel bezig aan een klein scriptje.

Nu is de werking als volgt:
1. Je vult een aantal velden met informatie
2. Je drukt op genereer ( een submit button )
3. Er komt een tekst op een afbeelding te staat die je zojuist ingetypt hebt

Dat alles werkt wel gewoon lekker. Je hebt de afbeelding met daarop het ingevulde formulier.

Dit doe ik doormiddel van div's in div's dus bijv:
<div id="abeelding">
<div id="invulantwoord1">1</div>
<div id="invulantwoord2">2</div>
<div id="invulantwoord3">3</div>
</div>

In de div "afbeelding" heb ik de volgende regel staan:
background-image: url('afbeelding.jpg');

Nu komt dus het uiteindelijke probleem.
De pagina moet afgedrukt kunnen worden.
Nu als ik op het knopje print druk ( gewoon vanuit de browser zelf ) dan print hij alles op de goede posities van alle div's alleen mis ik mijn background-image.

Dat is eigenlijk het enige wat dwars zit. Bij deze mijn vraag. Heeft iemand een oplossing zodat bij het printen ook de background-image regel meegenomen word?

Hartstikke bedankt voor de hulp!
Gewijzigd op 05/01/2011 11:31:47 door Allard Keij
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 01:28:54
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2011 11:34:30
Quote Anchor link
Dit zou zomaar te maken kunnen hebben met de instellingen van de printer. Vaak is het printen van background-images namelijk standaard uitgeschakeld om zo inkt te besparen. Kijk dus eerst eens even bij je printer (configuratie-)instellingen.
 
Allard Keij

Allard Keij

05/01/2011 11:49:39
Quote Anchor link
Aha Thanks! Ik zie het nu.

Is er toevallig een manier om je web-browser via een Print button automatisch de achtergronden en afbeeldingen wel af te drukken?

Dus dat het niet handmatig ingesteld hoeft te worden?

Ook heb ik nog even een vraagje, is het mogelijk om de link + Pagina 1 van 1 e.d. info niet mee te laten printen?

Cheers!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2011 11:54:00
Quote Anchor link
Volgens mij kun je beide opties niet aanpassen, maar 100% zeker weet ik dat niet.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

05/01/2011 12:13:27
Quote Anchor link
Dan moet je geen achtergrond gebruiken maar een div die over de gehele pagina gaat en de afbeelding bevat.

Maar je moet je wel afvragen hoe blij de mensen zijn als je inkt verspild. Een achtergrond afbeelding is niet voor niks een achtergrond afbeelding.
 
Mitchel V

Mitchel V

06/01/2011 11:02:24
Quote Anchor link
wat ik nou niet snap, waarom is dat print gedoe zo lastig?
stel je wilt alleeeen maar 1 div uit printen gaat dat niet, dan moet je eerst alle andere divs weg halen en dan printen en dan heb je ook nog eens de url en datum?? en de tijd.... -.-

waarom gaat dat zo moeilijk...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/01/2011 11:06:52
Quote Anchor link
Mitchel V op 06/01/2011 11:02:24:
stel je wilt alleeeen maar 1 div uit printen gaat dat niet, dan moet je eerst alle andere divs weg halen en dan printen
wat bedoel je?
 
Mitchel V

Mitchel V

06/01/2011 11:25:58
Quote Anchor link
nou dat er nog niets simpels is bedacht...
zo als: PrintTarget('div.print');

want toen ik iets uit wilde printen moest ik de eene div hidden, en de printknop ook enz..
 
TJVB tvb

TJVB tvb

06/01/2011 11:28:07
Quote Anchor link
je hebt daar print stylesheets voor.
 
Allard Keij

Allard Keij

07/01/2011 13:49:10
Quote Anchor link
Hallo,

Bedankt voor alle reacties.

Het zit zo.

Het is één div waar overige divs instaan. Deze divs moeten ook gewoon afgedrukt worden.

Het gaat me nu eigenlijk alleen om de URL , Datum en de rest die er bij komt.

Nu kun je dit bij de instellingen gewoon weghalen, maar het is eigenlijk de bedoeling dat dit vanuit een knopje via de site kan.

Eigenlijk moet ik de margins in kunnen stellen, de link weg, de datum weg, de sitetitel weg. De pagina 1 van .. mag blijven staan.

Is dit op één of andere manier mogelijk om dit via een knop op de website te laten printen onder die instellingen?

Cheers!
 
TJVB tvb

TJVB tvb

07/01/2011 13:50:23
Quote Anchor link
Nee, dit is een browser instelling en browser instellingen kun je niet wijzigen vanuit de website (behalve iets als de startpagina).
 
Allard Keij

Allard Keij

07/01/2011 13:57:49
Quote Anchor link
Hmm,

Dat word allemaal een stuk lastiger dan. Het moet een gevuld A4tje worden..

Misschien toch aan gaan denken om vanuit de website alles te laten exporteren naar een PDF.

Hoe dit moet kom ik wel achter maar mijn vraag hierbij, is dit ingewikkeld? Of gaat het lang duren? Dus een knopje die de webpagina omzet naar een pdf?

Cheers!
 
Mitchel V

Mitchel V

08/01/2011 13:54:06
Quote Anchor link
TJVB tvb op 07/01/2011 13:50:23:
Nee, dit is een browser instelling en browser instellingen kun je niet wijzigen vanuit de website (behalve iets als de startpagina).


zie je dat het allemaal zo lastig moet :P
ik vindt dat dit via de print functie moet kunnen :)


Allard Keij op 07/01/2011 13:57:49:
Hmm,

Dat word allemaal een stuk lastiger dan. Het moet een gevuld A4tje worden..

Misschien toch aan gaan denken om vanuit de website alles te laten exporteren naar een PDF.

Hoe dit moet kom ik wel achter maar mijn vraag hierbij, is dit ingewikkeld? Of gaat het lang duren? Dus een knopje die de webpagina omzet naar een pdf?

Cheers!


Heb hier ook wel eens aan gedacht, maar dat is ook weer echt een hele klus!
zeker als je een tabel wilt zal dat met veel moeite gaan :(
Gewijzigd op 08/01/2011 13:55:23 door Mitchel V
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.